LHV Panga uus jaepanganduse juht on Kadri Kiisel - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Panga uus jaepanganduse juht on Kadri Kiisel

21.08.2018 09:28

AS-i LHV Group konsolideerimisgruppi kuuluva ettevõtte AS-i LHV Pank nõukogu võttis 17. augustil 2018 vastu otsuse, mille kohaselt valiti alates 21. augustist LHV Panga jaepanganduse juhiks ja uueks juhatuse liikmeks Kadri Kiisel. Ettevõtte juhatusse kuulub edaspidi seitse liiget.

LHV Panga jaepanganduse valdkonda kuuluvad müük ja klienditeenindus, digitaalpangandus ning jaepanganduse investeerimis- ja finantseerimistooted. LHV Panga jaepangandusel on üle 140 000 kliendi ja 100 töötajat. "Kliendikontorite juhina on Kadri juba varasemalt vastutanud väga suure osa eest jaepanganduse valdkonnas. Ta tunneb hästi meie inimesi ja tooteid. Ta on olnud osaline LHV Panga kiires kasvus juba viimased seitse aastat. LHV Panga juhatus täieneb väga hea ja kogenud juhi võrra," ütles LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu.

"LHV on alati olnud minu kui töötaja jaoks parim tööandja ja minu kui kliendi jaoks parima teenindusega pank," kommenteeris Kadri Kiisel. "Olen veendunud, et organisatsiooni sisemine rahulolu kiirgab välja ning muudab selle atraktiivseks ka uutele klientidele. Kui nad leiavad eest lihtsad, kiired ja mugavad lahendused, on põhjust mõlemapoolseks rahuloluks. LHV Panga jaepangandus jätkab heas tempos ja keskendub digitaalsetele lahendustele, et pakkuda kliendile terviklikult parimat panganduskogemust," lisas Kiisel.

Kadri Kiisel jätkab ka LHV Panga tütarettevõtte AS-i LHV Finance juhatajana. LHV Panga senine jaepanganduse juht Andres Kitter jätkab LHV Panga juhatuses ja juhib edaspidi finantsvahendajate valdkonda ning Ühendkuningriigi filiaali.

Kadri Kiisel on omandanud Tartu Ülikooli magistrikraadi finantsjuhtimise erialal. Ta on töötanud alates 2011. aastast LHV Panga Tallinna kontori juhatajana, alates 2017. aastast LHV Panga kontorite juhina ning alates 2018. aastast AS-i LHV Finance juhatuse liikmena. Varasemalt on ta töötanud 2006.–2011. aastal Luku-Expert OÜ ostujuhina ja 2003.–2006. aastal AS-i Merx müügiinsenerina.

Kadri Kiiselile kuulub 5 AS-i LHV Group aktsiat ja tal on võimalik 2017. ja 2018. aastal väljastatud optsioonide eest kokku saada 4556 AS-i LHV Group aktsiat.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab ligi 380 inimest ja LHV pangateenuseid kasutab ligi 149 000 klienti. LHV hallatavatel pensionifondidel on 179 000 aktiivset klienti.


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon