LHV Investeerimiskool alustab tasuta seminaridega - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Investeerimiskool alustab tasuta seminaridega

LHV

31.08.2018 14:00

LHV Investeerimiskool on saamas täisealiseks – sellel sügisel on algamas 18. hooaeg. Viimased üheksa aastat on möödunud tõusvate turgude taustal, viimane aasta seejuures eriti rohelises – Nasdaq on tõusnud ligi 26%, S&P 500 indeks ligi 17% ja Dow Jones tööstuskeskmine ligi 19%. Oleme pakkunud oma seminaridega teadmisi ja uusi ideid nii algajale kui ka edasijõudnutele, mis on aidanud lõplike investeerimisotsusteni. Järgnevalt tutvustame, mida osalejatele sel aastal pakume.

Kaks tsüklit

LHV Investeerimikskool toimub aastas kahe tsüklina. Sügisene tsükkel alustab septembris ning kestab novembri lõpuni ning fookuses on eelkõige investeerimisteemad. Kevadine tsükkel alustab jaanuaris ja kestab aprilli lõpuni. Sügisene tsükkel on mõeldud pigem alustavale investorile, kevadine aga juba edasijõudnud investorile ja kauplejale, kes on ka ise tehinguid teinud. Läbi mõlema seminaride tsükli kutsume erinevate Balti börside ettevõtete esindajad oma ettevõttest lähemalt rääkima.

Avaseminarid meelitavad kohale täismaja

Avaseminari „Investeerimise ABC“ käigus teeme tutvust aktsiate, võlakirjade ja fondidega. Seminar on mõeldud algajale investorile, kuid mõningad eelteadmised tulevad siiski kasuks.

Sarja teisel seminaril „Kuidas alustada väikeste summadega?“ vaatame kuidas väikese raha ja väheste teadmistega oleks aja ja liitintressi koosmõju kasutades siiski võimalik märkimisväärne portfell koguda.

Turuseminarid

Seminarid „Kuidas kaubelda USA turgudel?“ ja „Kuidas investeerida Balti turgudel?“ ootavad kuulama üksikaktsiatest huvituvaid investoreid. Esmalt vaadatakse kuidas kaubeldakse USA-s, mis maailma aktiivseima turuna pakub igale maitsele meeldivaid investeeringuid. Seejärel tutvustatakse Balti turgude eripärasid ja siin noteeritud ettevõtteid.

Kui esimene sissejuhatus ja analüütiku arvamus on Balti ettevõtete kohta kuuldud, siis ootame endale külla Balti börsiettevõtete juhte. Teeme seda eeldatavasti pärast kolmanda kvartali tulemuste avalikustamist, et näidatavad numbrid oleksid võimalikult värsked.

Eraldi tähelepanu saavad börsil kaubeldavad fondid, mis on ka Eestis kujunemas üheks populaarseimaks investeerimisobjektiks. Tegemist on tavapäraste fondidega, mis on börsil kaubeldavad ja omavad seega aktsiale sarnaseid võimalusi (päevasisene kauplemine, kiire tehingute tegemine, limiithinnaga order jne). Antud teemat käsitletakse seminaril „Võimaluste avardamine börsil kaubeldavate fondidega”.

LHV Trader

Sel aastal tutvustame Tallinnas kauplejate peamist töövahendit LHV Traderit. Seminari käigus räägime kauplemisplatvormi üldistest võimalustest ja erinevatest moodulitest. Lisaks vaatame, kuidas LHV Traderit alla laadida ja seadistada, seadeid serverisse salvestada, kadunud kauplemisaknaid taastada ning programmi probleemideta töös hoida. Seminari viime läbi nii eesti kui vene keeles.

Kuidas valida aktsiaid?

Seminarisarja eelviimasel seminaril on juba keerukam teema „Analüüsi alused – kuidas valida aktsiaid?”. Aktsiate analüüsimisel ja valikul on mitmeid võimalusi, mida tutvustavadki meie analüütikud, kelle igapäeva tööks on just selliste valikute tegemine.

Seminarisarja lõpetame LHV portfellihalduse kogemuslooga: Kuidas saavutada head pikaajalist tootlust? Seminar annab ülevaate, mis on peamised takistused, miks investorid pikaajaliste eesmärkide saavutamisel õnnestuvad või mitte.

Investeerimiskooli seminarid toimuvad LHV Panga Tallinna kliendikontoris teisipäeva õhtuti. Huvilistel palume eelnevalt kindlasti registreeruda lehel www.lhv.ee/kool.

Seminaride kava

Tallinn, toimumiskoht LHV Tallinna kliendikontor, kell 17.30

11.09 Investeerimise ABC Erko Rebane, erandina Radissoni konverentsikeskuses 18.00
18.09 Kuidas alustada väikeste summadega? Marten Raudsepp, erandina Radissoni konverentsikeskuses 18.00
02.10 Kuidas kaubelda USA turgudel? Nelli Janson
09.10 Kuidas investeerida Balti turgudel? Gert Siniloo
16.10 Kauplemisplatvorm LHV Trader Nelli Janson
17.10  Торговая платформа LHV Trader Alexander Grigoriev
24.10 Võimaluste avardamine börsil kaubeldavate fondidega Erko Rebane
30.10 Analüüsi alused – kuidas valida aktsiaid? Allan Gaidunko
06.11 Kuidas saavutada head pikaajalist tootlust? LHV Portfellihalduse kogemus Mikk Taras, Kaius Kiivramees
21.11 Основы инвестирования Аллан Гайдунко

Tartu, toimumiskoht Dorpati konverentsikeskus, kell 17.30

12.09 Investeerimise ABC, Erko Rebane
19.09 Kuidas alustada väikeste summadega? Marten Raudsepp
03.10 Kuidas investeerida Balti turgudel? Gert Siniloo
31.10 Analüüsi alused – kuidas valida aktsiaid? Allan Gaidunko

Seminaridel osalemine on kõigile tasuta!

Edukat investeerimist ja kohtumiseni seminaridel!




Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon