LHV osales 65 miljoni naelase laenu andmises TransferWise’ile - Uudised - LHV finantsportaal

LHV osales 65 miljoni naelase laenu andmises TransferWise’ile

20.11.2018 11:02

Finantstehnoloogia ettevõte TransferWise laenas 65 miljonit naela, et toetada rahvusvahelise kliendibaasi kasvavaid nõudmisi. Sündikaatlaenu pakkumises osales ka LHV Pank.

Eesti juurtega TransferWise on fintech-ettevõte, mis võimaldab lihtsat ja kiiret valuutavahendusteenust inimestele, kes reisivad, elavad või töötavad välismaal. Ettevõttel on praeguseks üle nelja miljoni kliendi, kes liigutavad igakuiselt platvormi abiga rohkem kui kolm miljardit eurot, säästes iga päev üle kolme miljoni euro.

Sündikaatlaenu suurus Suurbritannia naelades on 65 miljonit, seda juhib Suurbritannia pank NatWest ning eesmärk on pakkuda TransferWise’ile paindlikku rahastamislahendust praeguste ja tulevaste käibekapitalinõuete toetamiseks.

„TransferWise’i tegevuse tuum on raha liigutamine ümber maailma kiiremini, odavamalt ja mugavamalt. See laen pakub kulutõhusat käibekapitali, mis aitab meil kasvuoludes pakkuda klientidele jätkuvalt erakordset teenust,“ rääkis TransferWise’i finantsjuht Matt Briers.

„Oleme olnud TransferWise’i partneriks  nende  algusaegadest alates ja näeme ennast partnerina, kes mõistab nende äri täielikult. Koostöö NatWesti ja teistega väljendab selgelt, et LHV on fintech-kogukonna jaoks tunnustatud ja usaldusväärne partner,” rääkis LHV Panga maksevahendajate ärisuuna juht Andres Kitter.

“Meil on hea meel jätkata TransferWise’i toetamist. NatWest on teinud tihedat koostööd kogu meeskonnaga, et struktureerida ettevõtte vajadustele vastav rahastamislahendus, mis arvestab ettevõtte eksponentsiaalset kasvu ja ainulaadset ärimudelit. Oleme valmis edasiseks koostööks ja toetame meeskonna tuleviku kasvuambitsioone,“ selgitas NatWesti suhetejuht Matt Whittle.


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon