Nädalaga 62 eurot, aastaga kolm keskmist palka - Kasvukonto - Uudised - LHV finantsportaal

Nädalaga 62 eurot, aastaga kolm keskmist palka

LHV

20.12.2018 11:55

LHV

LHV „Maksa ja võida mängu“ neljanda ja ühtlasi viimase nädala võitjad on selgunud. Suurim mikroinvesteering oli möödunud nädala jooksul üle 62 euro, millele LHV lisas omalt poolt sama palju juurde. Selle nädala võidusumma oli suurim ka terve mängu jooksul.

Neljanda mängunädala võitja kogus nädala jooksul Kasvukontole 62,13 eurot, mille LHV nüüd kahekordistab. Seega saab võitnud mängija sama suure summa juurde ning tema nädala saldoks kujuneb 124,26 eurot.

Teise koha võitnud mikroinvestor panustas nädala jooksul Kasvukontole 22,46 eurot ning kolmanda koha tõi 21,24 euro suurune mikroinvesteering. Kõigi kolme võitja mikroinvesteeringutele paneb LHV sama suure summa omalt poolt juurde.

Kui aga näiteks esikoha toonud summa kaupa igal nädalal investeerimist jätkata, koguneks ühe aasta jooksul sarnase panustamise korral Kasvukontole juba üle 3200 euro, mida on peaaegu sama palju kui kolm Eesti keskmist palka puhtalt kätte.

Lisaks loositi kõigi mikroinvesteerimist kasutanute vahel välja kolm „Intelligentse investori“ raamatut, mille autoriks on Benjamin Graham ja Jason Zweig. LHV soovib õnne kõigile võitjatele!

Mikroinvesteerimise kasutajad panustasid mängu aktiivselt: nelja nädala jooksul oli võidusumma iga kord eelmise nädala omast suurem. Mängu suurim võidusumma oli 62,13 eurot ning koha esikolmikus tõi vähemalt paarikümne euro suurune mikroinvesteering. Väärib märkimist, et kui jätkata igal nädalal näiteks 20 euro suuruse mikroinvesteeringuga, koguneks ühe aasta jooksul Kasvukontole juba üle 1000 euro.

„Maksa ja võida“ mäng on selleks korraks küll läbi, ent iga kaardimaksega saab investeerida ka edaspidi. Kui Sa veel mikroinvesteerimist ei kasuta, siis ehk aitab suures jõulueelses ostusaginas meelerahu säilitada teadmine, et iga kaardimaksega saad teha kingituse enda Kasvukontole. Selleks aktiveeri LHV internetipangas Kasvukonto rubriigis mikroinvesteerimise teenus (Raha kasvatamine → Kasvukonto). Seejärel pole vaja teha muud, kui teha kaubamajas kingitusi ostes või jõuluturul piparkooke nautides mõni makse enda LHV deebetkaardiga ning teada, et iga maksega toimub mugavalt ja märkamatult investeering, mis kantakse Kasvukontole.

LHV tänab kõiki mängus osalejaid ning soovib kaunist jõuluaega ja edukaid investeeringuid uuel aastal. Kes teab, võib-olla mängime varsti jälle!

Tutvu kindlasti kampaania tingimustega.

Artikkel on informatiivse eesmärgiga ning ei ole vaadeldav investeerimisanalüüsina ega mõeldud soovitusena müüa või osta mainitud väärtpabereid. LHV ei vastuta teabe põhjal tehtud otsuste eest.

Investeerimine on seotud võimaluste ja riskidega, väärtpaberite turuväärtus võib nii kasvada kui ka kahaneda. Välisturgudel võivad tootlust mõjutada valuutakursside kõikumised.

Eelpool kajastatud väärtpaberite ja finantsindeksite eelmiste või tulevaste perioodide tootlus ei tähenda lubadust ega viidet järgmiste perioodide tootluse kohta.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon