LHV podcast: Mats Kuuskemaaga Indiast ja Hiinast - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV podcast: Mats Kuuskemaaga Indiast ja Hiinast

LHV

11.01.2019 09:15

Diplomaat Mats Kuuskemaa vestleb Mikk Tarasega Hiina ja India majanduse hetkeseisust, arengutest ning Eesti suhetest kahe suurriigiga. Millised on muutused olnud Narendra Modi juhtimisel Indias? Mis sai India plaanist sularaha ära kaotada? Kuidas on tehnoloogilised muutused mõjutanud Hiinat? Milline saab olema Hiina Siiditee projekti mõju? Mida peaksid Eesti ettevõtted silmas pidama Hiina ja India turule sisenedes?

Kuula intervjuud Soundcloudist või vaata Youtube'i videot.

 

Artikkel on informatiivse eesmärgiga ning ei ole vaadeldav investeerimisanalüüsina ega mõeldud soovitusena müüa või osta mainitud väärtpabereid. LHV ei vastuta teabe põhjal tehtud otsuste eest.
Investeerimine on seotud võimaluste ja riskidega, väärtpaberite turuväärtus võib nii kasvada kui ka kahaneda. Välisturgudel võivad tootlust mõjutada valuutakursside kõikumised.
Eelpool kajastatud väärtpaberite ja finantsindeksite eelmiste või tulevaste perioodide tootlus ei tähenda lubadust ega viidet järgmiste perioodide tootluse kohta.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon