LHV-d tunnustati Nasdaq Balti börsiauhindade jagamisel - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV-d tunnustati Nasdaq Balti börsiauhindade jagamisel

LHV

01.02.2019 12:28

Allikas: Nasdaq (Kristen Kivistik)

LHV Group valiti Nasdaq Balti börside parimate investorsuhetega ettevõtteks ning LHV Pank kuulutati aasta maaklerfirmaks. Meie eesmärk on kohelda oma investoreid nii, nagu me soovime, et meid koheldaks. Meil on hea meel, et seda on märgatud.

LHV Group, suurim kodumaine Eesti finantsettevõte, kuulutati võitjaks põhikategoorias „Parimate investorsuhetega ettevõte“, mis tähendab, et LHV Group oli möödunud kahe aastal jooksul parima tulemusega börsiettevõte, arvestades investorsuhtluse kvaliteeti ja aktsia tootlust. „LHV Group on Balti kapitalituru tõeline tugisammas, kes on ühel ajal nii börsiettevõte, ülebaltiline börsimaakler ja lisaks valitseb pensionifonde, mis investeerivad ka Eesti majandusse“ kirjutas Nasdaq oma börsiteates.

„Aasta maaklerfirma“ tiitli võitis LHV Pank, kelle puhul toodi välja, et „LHV Pank on hinnataval perioodil suurendanud kauplemismahtu, pühendunud investorite pidevale teenindamisele, harimisele ja inspireerimisele. Samuti on LHV Pank turutegija mitme ettevõtte väärtpaberile ja panustanud IPOde ja teiseste aktsiapakkumiste korraldamisse.“

Lisaks said tunnustatud kaks LHV kaasabil börsile jõudnud ettevõtet. Tallinna börsi aasta sündmuseks valitud Tallinna Sadama pakkumisel jaekliendile oli LHV nõustaja ja kaaskorraldaja rollis. First Northil parimate investorsuhetega ettevõte tiitliga pärjati LHV poolt börsile toodud ja nõustatud AS MADARA Cosmetics.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab rohkem kui 390 inimest ja LHV pangateenuseid kasutab üle 161 000 kliendi. LHV hallatavatel pensionifondidel on 178 000 aktiivset klienti.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon