Pensioniäpiga Minu Pension näed oma tuleviku pensioni - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Pensioniäpiga Minu Pension näed oma tuleviku pensioni

LHV

06.06.2019 12:16

Nüüd saab iga nutitelefoni omanik laadida oma seadmesse Eesti ainsa pensioniäpi nimega Minu Pension ja tutvuda parima ülevaatega enda kogutud varadest ja tuleviku pensioni summadest. Minu Pensioni kasutajad saavad suve jooksul osaleda nelja iPhone XR väljaloosimises.

LHV lõi pensioni tutvustava rakenduse, et anda kõigile pensionikogujatele selge ja arusaadav ülevaade kogutud varadest ja erinevatest pensionifondidest. „Pensionist ja pensionisüsteemist räägitakse palju, kuid tegelik teadlikkus, kasvõi iseenda pensionit puudutava info kohta, on sageli üsna madal,“ rääkis Joel Kukemelk, LHV Varahalduse juhatuse liige. „Minu Pension on rakendus, mis on mõeldud kõigile, keda iseenda tuleviku pensioni rahakott vähegi huvitab. Äppi on oodatud kasutama kôik, kes on teise vôi kolmandasse pensionisambasse sääste kogunud. Ei oma tähtsust, millise fondivalitseja juures parasjagu pensioni kogutakse, kuna rakendus kasutab Pensionikeskuse andmeid,“ tutvustas Kukemelk.

Rakenduse kasutamiseks ei ole vaja teha muud, kui laadida see oma telefoni ja logida sisse. Samuti saab pensioniinfoga tutvuda LHV kodulehel kasutades rubriiki "Pension" või "Minu pension" ja logides end sisse ID-kaardi Mobiil-ID või Smart-ID abil.

Minu Pensioni rakendusega saab iga huviline prognoosida oma pensioni väljamakseid I, II ja III samba lõikes, võrrelda kõiki Eestis tegutsevaid II ja III samba fonde ning hallata oma pensioniks kogutud vara lihtsalt, selgelt ja mugavalt. Prognooside täpsemaks muutmiseks on võimalik täiendada enda kohta käivaid andmeid rubriigis „Minu andmed“ ja arvesse võetakse ka näiteks laste arvu või staaži riigiteenustuses. Uurimist jagub, kuna sõltuvalt andmete sisestamise täpsusest vôivad kuvatavad lõplike väljamaksete summad mitmesaja euro ulatuses varieeruda.

„Oleme toonud inimese isikliku pensioniks mõeldud vara jälgimise ja prognoosimise mugavalt mobiiltelefoni koos kogu pensioniavalduste esitamiseks vajaliku funktsionaalsusega.Täna on Eestis valida kokku 23 II samba ja 10 III samba pensionifondi vahel, iga pensionikoguja võiks oma otsuste tegemisel järele vaadata, mida täpsemalt turul pakkuda on,“ rääkis Joel Kukemelk.

Tasuta mobiilirakenduse Minu Pension leiab App Store'ist ja Google Playst. Vaata lähemalt: lhv.ee/pension

Kõik kasutajad, kes rakenduse enda seadmesse alla laadivad, saavad osaleda nelja iPhone XR loosimises. Loosimised toimuvad 15. juulil ja 15. augustil. Mõlemal korral läheb loosi kaks telefoni. Tutvu kampaania reeglitega: lhv.ee/et/pension/laadi-app

Finantsteenuse pakkuja on LHV Pank. Tutvu tingimustega lhv.ee, küsi nõu meie asjatundjalt. LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab üle 400 inimese. LHV pangateenuseid kasutab 174 000 klienti ja LHV hallatavatel pensionifondidel on üle 177 000 aktiivse kliendi.




Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon