Euromoney kuulutas LHV taas Eesti parimaks pangaks - Uudised - LHV finantsportaal

Euromoney kuulutas LHV taas Eesti parimaks pangaks

11.07.2019 11:34

Rahvusvaheline juhtiv majandusajakiri Euromoney kuulutas LHV Panga teist aastat järjest parimaks pangaks Eestis.

Maailma ühe tuntuima majandusajakirja auhinnad anti üle eile, 10. juulil, Londonis toimunud Awards for Excellence 2019 auhinnagalal. LHV-le tõi konkursil edu panga endiselt kiire kasv ja innovaatilisus teenuste arendamisel, silma on paistnud ka LHV kiire edasiliikumine finantstehnoloogia ettevõtete teenindamisel.

LHV Panga juhatuse liikme ja Ühendkuningriigi filiaali juhi Andres Kitteri sõnul, on LHV tegemisi rahvusvaheliselt heast küljest märgatud. „Teist aastat tunnustatud saamine on kahtlemata meie jaoks väga oluline märk – LHV ja meie tubli meeskonna tegemisi on märgatud ja hinnatud. Arvestades millises kasvu- ja arengufaasis LHV Pank hetkel on, võtame seda tunnustust avansilisena ja pingutame edasi, sest olulisemad tunnustused on veel ees,“ kommenteeris Kitter.

Tänavu pälvis maailma parima panga auhinna Singapuris baseeruv DBS. Parimaks Lääne-Euroopa pangaks tunnistati KBC ning Kesk- ja Ida Euroopa parimaks Raiffeisen Bank International.

Auhindade väljaandmisel töötab Euromoney iga-aastaselt läbi enam kui 1000 kandidaadi andmed, võrdleb pankade viimase 12 kuu majandustulemusi, kasvunumbreid ja arendustegevusi. Majandusajakiri Euromoney annab „Awards for Excellence“ auhindu parimatele pankadele välja juba 1992. aastast alates ning tegemist on vanima ja prestiižseima finantssektori auhinnaga.

Lisainfo: https://www.euromoney.com/research-and-awards/surveys-and-awards/awards-for-excellence

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab üle 400 inimese. LHV pangateenuseid kasutab 177 000 klienti ja LHV hallatavatel pensionifondidel on 177 000 aktiivset klienti.


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon