Lumi Kodud kandideeris 2019. aasta arendusprojekti auhinnale - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Lumi Kodud kandideeris 2019. aasta arendusprojekti auhinnale

LHV

10.10.2019 15:50

Lumi Kodud

LHV Varahalduse ja Lumi Capitali ainulaadse kontseptsiooniga üürimajad oli Tallinna ettevõtluspäeva raames korraldatud konkursil üks kolmest nominendist „Arendusprojekt 2019“ kategoorias. Konkursi eesmärk on tunnustada kaasaegse linnaruumi ja atraktiivse elukeskkonna loomisse panustavaid ettevõtteid.

Kuigi 9. oktoobril toimunud galaõhtul läks auhind antud kategoorias Noblessneri sadamalinnaku arenduse esimesele etapile, oli juba nominatsiooni saavutamine nii LHV Varahaldusele kui ka Lumi Capitalile suureks tunnustuseks ning näitab, et ühisprojektiga luuakse lisaväärtust, mida hinnatakse Tallinna linnaruumis oluliseks.

Lumi Kodude näol on tegu spetsiaalselt pikaajaliseks üürimiseks ehitatud kortermajade kompleksiga, kus osutatakse professionaalset kliendikeskset üürikodude teenust. Üürimajades on 127 eri suurusega korterit, mis sisaldavad integreeritud tehnikaga köögimööblit, sisseehitatud garderoobe ning vannitoamööblit. Lisaks on asumis veel rekreatsiooniala, mänguplats, roheline sisehoov ja parkimismaja.

Lumi Kodude üürimajade ainuomanik on LHV pensionifondid ning neid haldab Lumi Capital, kellel on suuremahuliste kortermajade juhtimisel ja kvaliteetsete korterite arendamisel pikaajaline kogemus. Lumi Capitali ja LHV ühise investeerimisstrateegia pikem eesmärk on rajada Tallinna erinevatesse piirkondadesse kokku 500 üürikorterit.

Uuri kodu pikaajalise üürimise kohta lähemalt Lumi Kodud lehelt.

LHV pensionifonde valitseb AS LHV Varahaldus. Tutvu LHV pensionifondide prospekti ja põhiteabega lhv.ee ja pea nõu asjatundjaga.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon