Inderes: Nokia Q3 valmistab tõenäoliselt pettumuse - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Inderes: Nokia Q3 valmistab tõenäoliselt pettumuse

Martin Mets

23.10.2019 12:51

iStockphoto

Nokia (NOKIA) avaldab oma Q3 tulemused neljapäeva hommikul enne turu avanemist. Inderes analüütik Mikael Rautanen ootab tulemusi, mis on alla turu ootuste. Kuna turu konsensus on tulemuste osas pigem kõrge, siis näeb Inderes vähe ruumi positiivsete üllatuste jaoks.

Inderes Q3 ootus

Keskmine konsensus

Käive (MEUR)

5744

5622

Kasum enne makse (MEUR)

-19

-7

Kasum aktsia kohta (EUR)

0,03

0,05

Samas näitab Nokia majanduskeskkond positiivseid märke, nii Ericsson kui ka Huawei on indikeerinud, et 5G uuendustsükli mõju on olnud üle ootuste positiivne. Globaalne 5G infrastruktuuri väljaehitamine ja positiivsed arengud ettevõtte teistes äriliinides peaks lähiajal toetama paranevaid finantstulemusi.

Inderes ootab järgmiseks aastaks korralikku käibe ja kasumikasvu ning hindab ettevõtte õiglaseks väärtuseks EUR 5,50 (kasvupotentsiaal + 15%).

Loe lähemalt Inderese analüüsi (Soome keeles) -->

Allikas: Nasdaq Nordic. Tutvu Nokia viimase viie aasta tootlusega siin

Inderes on Soome suurim analüüsimaja, kelle analüüsid on viimased neli aastast järjest hinnatud üheks täpseimaks Skandinaavia analüüsimeeskondade seas.

Artikkel on informatiivse eesmärgiga ning ei ole vaadeldav investeerimisanalüüsina ega mõeldud soovitusena müüa või osta mainitud väärtpabereid. LHV ei vastuta teabe põhjal tehtud otsuste eest.

Investeerimine on seotud võimaluste ja riskidega, väärtpaberite turuväärtus võib nii kasvada kui ka kahaneda. Välisturgudel võivad tootlust mõjutada valuutakursside kõikumised.

Eelpool kajastatud väärtpaberite ja finantsindeksite eelmiste või tulevaste perioodide tootlus ei tähenda lubadust ega viidet järgmiste perioodide tootluse kohta.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon