Uued investeeringud Rootsis - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Uued investeeringud Rootsis

LHV

08.11.2019 11:46

Oktoober kujunes Maailma Aktsiad Fondi investeeringutele positiivseks kuuks, mille taga olid mitmete ettevõtete oodatust paremad kvartalitulemused. Suurema panuse tõusu andsid Soome ja Rootsi aktsiad, kuhu fond on sellel aastal enim investeerinud. Külgsuunas liikusid Balti aktsiad ja suuremat kasumivõttu nägime kaitsetööstuse Thales aktsiates.

Üldiselt on aastalõpud aktsiaturgudel positiivsed, kuid võttes hetkel arvesse, et kasvukeskkond jahtub, kuid maailma juhtiv USA aktsiaturg kaupleb oma ajalooliste tippude juures, siis oleme positsioonide soetamisega väga valivad, eelistades praegu Skandinaavia ettevõtteid, mis moodustasid oktoobri lõpu seisuga fondi 24 aktsiainvesteeringust umbes 40%.

Täpsema ülevaate fondi käekäigust ja investeeringutest annab fondijuht Mikk Taras. Lisainfot leiab fondi kodulehelt.

Video on informatiivse eesmärgiga ning ei ole vaadeldav investeerimisanalüüsina ega mõeldud soovitusena müüa või osta mainitud väärtpabereid. LHV ei vastuta teabe põhjal tehtud otsuste eest.
Investeerimine on seotud võimaluste ja riskidega, väärtpaberite turuväärtus võib nii kasvada kui ka kahaneda. Välisturgudel võivad tootlust mõjutada valuutakursside kõikumised.
Eelpool kajastatud väärtpaberite ja finantsindeksite eelmiste või tulevaste perioodide tootlus ei tähenda lubadust ega viidet järgmiste perioodide tootluse kohta.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon