English Estonian
Avaldatud: 2019-11-14 12:00:00 CET
Nasdaq Tallinn
Börsiteade

Coop Pank aktsiaselts korraldab veebiseminari (eesti keeles)


Coop Pank aktsiaselts kutsub aktsionäre, investoreid, analüütikuid ja teisi huvilisi osalema veebiseminaril, mis toimub 18. novembril 2019 kell 17.00. Veebiseminari viivad läbi Coop Panga juhatuse liikmed Hans Pajoma ja Kerli Lõhmus, kes tutvustavad panga strateegilisi eesmärke ning Coop Panga aktsiate esmast avalikku pakkumist.

Veebiseminari toimumise ajal on kuulajatel võimalik esitada küsimusi. Küsimustele vastatakse peale presentatsiooni. Veebiseminar toimub eesti keeles. 

Veebiseminaril osalemine:

Osalemiseks on vajalik internetiühendusega arvuti ja kõrvaklapid. Veebiseminaril osalejate arv on piiratud, osalemiseks palume teil eelnevalt registreeruda aadressil:

https://attendee.gotowebinar.com/register/3836665963625449996.

Teile saadetakse link veebiseminarile ning juhised keskkonna kasutamiseks. Kui osalete veebiseminaril esimest korda, palutakse alla laadida vajalik rakendus.

Osalejatele saadetakse üks tund enne veebiseminari algust meeldetuletuseks e-kiri. Veebiseminar lindistatakse ning avalikustatakse Nasdaq Balti youtube.com kontol.

Infoks: antud teave on vaid informatiivse tähendusega ning pole mõeldud investeerimisotsuste langetamiseks. Enne otsuse vastuvõtmist nendesse aktsiatesse investeerimise kohta on vajalik tutvuda registreeritud aktsiate emissiooniprospekti reeglite ja tingimustega, samuti hinnata, kas konkreetne investeerimistoode on vastavuses Teie investeerimisportfelli, huvide ja riskiprofiiliga.

 

Mis on veebiseminar?

Veebiseminar on virtuaalne konverents, mille käigus on ettevõtte esindajatel võimalus ettevõtte ning selle tulemuste kohta infot jagada. Veebiseminar võimaldab vahetut suhtlust ning annab võimaluse küsida küsimusi otse ettevõtte juhtkonnalt.

Eesti kapitalil põhinev Coop Pank on üks viiest Eestis tegutsevast universaalpangast. Coop Pangal on üle Eesti 15 pangakontorit ja 28 pangapunkti. Pangal on 58 300 aktiivset igapäevapanganduse klienti. Coop Pank kasutab jaekaubanduse ja panganduse vahel tekkivat sünergiat ning toob igapäevased pangateenused inimeste kodu lähedale. Panga strateegiliseks aktsionäriks on kodumaine kaubanduskett Coop Eesti, mille müügivõrgustikku kuulub 330 kauplust.

 

 

Kerli Lõhmus
finantsjuht
Tel: +372 56 800 425
e-mail: kerli.lohmus@cooppank.ee
www.cooppank.ee