LHV podcast: Margus Rink Coop Panga IPOst - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV podcast: Margus Rink Coop Panga IPOst

LHV

15.11.2019 11:06

Coop Pank suundub börsile ning aktsiaid saab märkida juba 18.-29. novembril. LHV maaklertegevuse juhil Sander Pikkelil on podcastis külas Coop Panga juhatuse esimees Margus Rink, kes annab vastuseid investoreid huvitavatele küsimustele. Mis ettevõte on Coop Pank? Millised on tulevikuplaanid, kui kiiresti soovitakse kasvada ja mida investoreile lubatakse? Kuula podcastist.

Kuula saadet LHV Soundcloudi lehelt.

Emitent on Coop Pank AS. Finantsnõustaja on AS LHV Pank. Teave on informatiivne, tegemist ei ole investeerimissoovitusega. Enne otsuse langetamist tutvu hoolikalt investeeringut puudutavate materjalide ja võimalike riskidega ning vajaduse korral pea nõu asjatundjaga. Pakkumise prospekt, selle lisa ja kokkuvõte on saadaval ettevõtte kodulehel www.cooppank.ee/pakkumine ja Finantsinspektsiooni kodulehle fi.ee. Investeerimisteenuste pakkuja on AS LHV Pank.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon