LHV Jalgpallikaardiga koguti klubidele ligi 78 000 eurot - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Jalgpallikaardiga koguti klubidele ligi 78 000 eurot

21.11.2019 15:32

Jalgpallifännid ja –klubide kogukonna liikmed kogusid tänavu tänu LHV Jalgpallikaardiga tehtud maksetele Eesti jalgpalli toetuseks 77 694 eurot. Toetussummad jõuavad kaardiomanike lemmikklubideni lähipäevil.

Iga LHV Jalgpallikaardiga tehtud ostu pealt maksab LHV 10 senti kaardiomaniku valitud jalgpalliklubi toetuseks. LHV Jalgpallikaart on ametlik Eesti jalgpalli fännikaart, mille on loonud ühiselt LHV ja Eesti Jalgpalli Liit ja mis annab kaardiomanikule ka mitmeid spordisõbrale kasulikke soodustusi.

Nagu varasematel aastatelgi, kogusid fännid suurima toetussumma Eesti Jalgpalli Liidule; klubidest teenisid eelmisele aastale sarnaselt suuremad toetussummad Tartu Jalgpallikool Tammeka, Tallinna FC Flora ja Nõmme Kalju FC.

„LHV jätkab innukalt Eesti Jalgpalli Liidu peatoetajana ja meil on hea meel, et fännid koguvad oma pangakaardi aktiivse kasutamisega toetussummasid klubidele üle terve Eesti. Tänavu oleme laiendanud LHV pangateenuste üle-eestilist kättesaadavust – loodetavasti aitab see kasvatada ka LHV Jalgpallikaardi populaarsust kõikjal Eestis,“ kommenteeris LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu.

„Kogutud rahasumma näitab, et jalgpalliklubide kogukonnad on jätkuvalt aktiivsed, mida kinnitavad ka sel aastal kolmes kõrgemas liigas püstitatud pealtvaatajate rekordid,“ lausus Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak. „Oleme lähiaaastatel eriti palju investeerimas klubide arengusse ja LHV Jalgpallikaardi projekt aitab sellele oluliselt kaasa, rõhutades klubi toetajaskonna olulisust. Suur aitäh LHV-le väga hea koostöö eest!“

2017. aastal koguti LHV Jalgpallikaardiga klubide toetuseks 65 286 eurot ning 2018. aastal 79 766 eurot.

Lisaks lemmikklubi toetamisele on LHV Jalgpallikaart kaardiomanikule kasulik, kuna sellega saab kaasa mitmeid soodustusi: alati vähemalt 10% soodsamad piletid Eesti koondise kodumängudele ja tasuta sissepääsu Eesti noortekoondiste kodumängudele; soodustusi Sportlandi ja Baltmani kauplustes, MyFitnessi klubides, ABC Motorsi teeninduses.

Suurima toetussummaga klubide TOP 10 kujunes 2019. aastal järgmine:

  1. Tartu Jalgpallikool Tammeka
  2. Tallinna FC Flora
  3. Nõmme Kalju FC
  4. FC Elva
  5. JK Tallinna Kalev
  6. Viljandi JK Tulevik
  7. Tallinna FC Levadia
  8. FC Nõmme United
  9. JK Tabasalu
  10. Põhja-Tallinna JK Volta

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab üle 420 inimese. LHV pangateenuseid kasutab üle 192 000 kliendi ja LHV hallatavatel pensionifondidel on üle 176 000 aktiivse kliendi.

 


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon