LHV Kasvukontoga investeerib nüüd juba 10 000 inimest - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Kasvukontoga investeerib nüüd juba 10 000 inimest

28.01.2020 11:27

LHV üks peamisi investeerimistooteid, LHV Kasvukonto, ületas eelmisel nädalal 10 000 aktiivse kasutaja piiri. Paljude klientide jaoks on just Kasvukonto kasutuselevõtt esimene samm investeerimisega alustamisel.

LHV Panga investeerimisteenuste juhi Martin Metsa sõnul on Kasvukonto populaarsuse põhjus viimaste aastate õnnestunud muudatustes. „On rõõmustav, et paljud Kasvukonto 10 000 kliendist on investeerimisega alustanud just viimase paari aasta jooksul ja vaid aastaga on Kasvukonto kasutajate hulk kahekordistunud,“ rääkis Mets. „Kasvukonto populaarsus sai suure tõuke poolteist aastat tagasi, kui laiendasime fondivalikut uute fondidega ning lisandus ülipopulaarne mikroinvesteerimise võimalus, mis suurendab kliendi investeeringuid iga kaardimaksega,“ rääkis Mets.

Kasvukonto teenus on loodud sihiga tuua investeerimine massidesse, võimaldades investeerimist lihtsalt ja mugavalt. Kasvukonto tõestab, et on müüt, et investeerimine on kallis, aeganõudev ja eeldab suuri teadmisi. Madalate teenustasudega saab paigutada ka väiksemaid summasid riske hajutades laiapõhjalistesse indeksfondidesse. Kasutajal tuleb vaid valida endale sobivad fondid ning kanda raha Kasvukontole. Väärtpaberite ostud teeb pank kliendi eest iga nädala kolmapäeval. Kasutades püsimakse võimalust või mikroinvesteerimist jõuavad ka maksed Kasvukontole automaatselt.

„Suur klientide arv annab tunnistust, et teenus vastab klientide vajadustele. Tänu börside möödunud aasta tõusule võivad kliendid olla kindlasti rahul ka oma varade kasvuga: 98 protsendil Kasvukonto klientidest on oma investeeringute väärtus suurenenud,“ tutvustas Martin Mets.

„LHV Kasvukonto on üks populaarsemaid viise investeerimiseks Eestis. Samal ajal on kasvuruum meeletu. Hoolimata sellest, et viimasel viiel aastal on eestlaste teadlikkus investeerimisest tugevalt kasvanud, omab Eesti Panga viimase statistika järgi ainult umbes 5% leibkondadest investeeringuid väärtpaberitesse. Samal ajal näiteks näitab Rootsi elanikkond maailmas eeskuju oma ligi 75% suuruse investeerimismääraga täisealise elanikkonna osas,“ selgitas Mets. „Järgmise viie aastaga soovib LHV läbi jätkuva investeerimishariduse edendamise ja parimate investeerimistoodete, viia Eestis investeerijate osakaalu 20 protsendini elanikkonnast. Seega võiks LHV Kasvukontol olla viie aasta pärast juba vähemalt 50 000 klienti. Tegelikult võiks igal tööealisel inimesel olla osa palgast automaatselt läbi Kasvukonto ja Mikroinvesteerimise investeeritud. See oleks suur samm finantsvabaduse suunas ning pakuks ka järeltulevale põlvkonnale finantskirjaoskuse osas eeskuju,“ lisas LHV investeerimisteenuste juht.

LHV on kogunud Kasvukonto klientidelt aktiivselt tagasisidet ning saadud on palju häid ideid ja ettepanekuid, kuidas LHV Kasvukontot edasi arendada ning muuta see klientidele veelgi lihtsamaks ja mugavamaks.

Vaata lähemalt ja tutvu fondide valikuga: https://www.lhv.ee/et/kasvukonto.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab üle 430 inimese. LHV pangateenuseid kasutab ligi 202 000 klienti ja LHV hallatavatel pensionifondidel on ligi 177 000 aktiivset klienti.


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon