TOP 3 aegumatut kriisiartiklit LHV kogumist - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

TOP 3 aegumatut kriisiartiklit LHV kogumist

Raido Tõnisson

24.03.2020 09:28

iStockphoto

Nii mõnigi, kes on investeerimisega alustanud viimase aastakümne jooksul, pole pidanud oma portfellis nägema nii suuri punaseid numbreid kui praegu ning seetõttu seistakse teadmatuse ees, mida teha edasi. Ehkki keegi ei tea täpselt, mida toob turgudele homne päev, on olemas hulk viise leevendamaks kriisist tulenevaid kaotusi.

Siinkohal toome varasemalt kirjutatud artiklitest uuesti välja kriisis tegutsemise põhitõed.

Kasvukonto miinuses? Ära veel käega löö!

Kasulik artikkel kõikidele LHV Kasvukonto kaudu investeerijatele, kuid artiklis tootud näited kehtivad ka kõikidele teistele pikaajalistele investoritele, kes järjepidevalt oma portfelli täiendavad. Artiklis tehakse juttu ostuhinna keskmistamisest ehk riski vähendamisest läbi järjepideva investeerimise.

Kas tasub osta kõige rohkem kukkunud aktsiaid?

Artiklist saad vastuse, mis juhtub kui osta hinnas enim langenud aktsiat ja loota, et küll see aja jooksul tõusma hakkab. Välja on toodud näited konkreetsete aktsiate kohta ja tootlusi on võrreldud S&P 500 indeksiga.

Viis nippi, kuidas aktsiaturu kukkumist edukalt üle elada

Viiest soovitusest koosnev artikkel, kuidas majanduslanguseks ennast ja oma portfelli paremini häälestada. Artikkel on küll kirjutatud aktsiaturgude 10% korrektsiooni ajal, kuid soovitused kuluvad tõenäoliselt marjaks ära ka praegusel ajal.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon