LHV podcast: Kaius Kiivramees koroonakriisi ajal investeerimisest - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV podcast: Kaius Kiivramees koroonakriisi ajal investeerimisest

LHV

08.04.2020 12:02

LHV maaklertegevuse juht Sander Pikkel räägib privaatpanganduse portfellihalduri Kaius Kiivramehega sellest, kuidas praeguses turuolukorras investeerimisotsuseid teha. Kaius juhib jõukate klientide investeerimisportfelle ning neil päevil tööd jagub. Kuidas hoida pea külmana, kui kõik teised „hullumaja puhvetist“ välja tormavad? Kuidas praegust keskkonda mõtestada ja milline võiks olla strateegia kriisijärgseks ajaks? Millega kõhklev investor hetkel arvestada võiks?

Kuula podcasti LHV Soundcloudi lehel.

Finantsteenuseid pakub AS LHV Pank. Tutvu finantsteenuste tingimustega aadressil www.lhv.ee ja küsi nõu meie asjatundjalt. Podcastis esitatud seisukohad on informatiivsed ja ei ole mõeldud soovitusena müüa või osta mainitud väärtpabereid. Investeerimisotsuste tegemisel kasuta ametlikku informatsiooni väärtpaberi kohta, tutvudes riskide ja tingimustega.


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon