Mais toimuvad veebiseminarid - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Mais toimuvad veebiseminarid

Marten Raudsepp

13.05.2020 09:21

Kuigi suvi terendab peagi ukse ees, ei tohiks oma rahaasju suveks unarusse jätta. Mai jooksul toimub kolm veebiseminari, millest kõik huvilised saavad veebikeskkond Zoomi vahendusel osa võtta.

Teisipäev, 19. mai - Maaklerite tund: Balti ja USA börside ülevaade - Veebiseminar keskendub hetkeolukorrale turgudel Baltikumis ja USA-s. Vaatame peale, millised ettevõtted on klientide seas populaarsed olnud, kuidas üldse sellises olukorras investeerimisotsuseid vastu võtta, milliseid vigu vältida ja palju muud. Veebiseminari orienteeruv kestvus on üks tund. Seminari viivad läbi LHV Panga vanemmaaklerid Nelli Janson ja Marten Raudsepp.

Teisipäev, 26.mai – Noortele investeerimisest - Investeerimise üks põhitõdesid on, et seda tuleks hakata tegema võimalikult varakult. Kuid kuhu on mõistlik esimesed investeeringud teha ja mida tuleks selle puhul jälgida? Nendele küsimustele püüamegi sellel seminaril vastuseid leida. Seminari viib läbi LHV Panga vanemmaakler Marten Raudsepp

Neljapäev, 28.mai - Psühholoogia aktsiaturgudel - Investeerimine ei seisne pelgalt arvudest ja andmetest, sest eduka tulemuse saavutamiseks on suur roll mängida ka psühholoogial ja oma emotsioonidega toimetulekul. Kuidas mitte müüa põhjas ja osta tipus ning milliseid muid vigu saab vältida, seda seminaril vaatamegi. Seminari viib läbi LHV Panga vanemmaakler Nelli Janson.

Kõik veebiseminarid on tasuta!




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon