AS-i DelfinGroup aktsiate avalik pakkumine pikeneb (täiendatud) - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

AS-i DelfinGroup aktsiate avalik pakkumine pikeneb (täiendatud)

11.10.2021 11:25

Läti finants-ja kapitalituru komisjon (FKTK) kinnitas heaks AS DelfinGroup IPO Prospekti muudatused. DelfinGroup IPO pikeneb kuni 14. oktoobrini 2021 (k.a) 14:30 (Riia aja järgi). Pakkumise tulemuse ja jaotamise väljakuulutamine 15. oktoobril 2021 (või selle paiku) ning esimeseks eeldatavaks kauplemispäevaks 20.oktoober 2021 (või selle paiku). Prospekti lisaga saad tutvuda siin.

Konsulteerides Läti finants-ja kapitalituru komisjoniga (FKTK) ja Nasdaq Rigaga on otsustatud täiendada DelfinGroupi IPO prospekti kajastades selles eelmisel nädalal avaldatud uued valitud tegevus-ja finantsnäitajad kui prospekti lahutamatud komponendid.

Osalised kolmanda kvartali tulemused, mis DelfinGroup avalikustas eelmisel nädalal Nasdaqi teadaande (https://nasdaqbaltic.com/statistics/en/news/323590 kaudu, kinnitavad IPO prospektis sisalduvaid pikemaajalisi finantseesmärke. Prospekti täiendatakse muu hulgas teabega, et 2021. aasta kolmandas kvartalis väljastati 15,3 miljonit eurot laene, mis on 29% rohkem kui eelmises kvartalis. Avalikustatud tulemused näitavad ka ettevõtte netolaenuportfelli rekordsuurust - 35,8 miljon eurot, mis on 32% rohkem kui aasta tagasi. AS DelfinGroupi eesmärk on jõuda 2022. aasta lõpuks 51 miljoni euro suuruse laenuportfellini ja ületada 2024. aasta lõpuks 70 miljoni euro suurust laenuportfelli taset.

Eeldatavalt pikeneb ettevõtte DelfinGroup IPO kuni 14. oktoobrini 2021 (k.a). Täpne kuupäev selgub peale Läti finants-ja kapitalituru komisjoni (FCMC) Prospekti lisa kinnitatmist 21. septembril 2021 avaldatud Prospektile. Ettevõtte DelfinGroup avalik pakkumine algas 28. septembril 2021 ja ühe aktsia märkimise hind on 1,52 eurot. Miinimum kogus aktsiate märkimiseks on 1 aktsia ja ülempiir puudub.

Vaata lähemalt: AS DelfinGroup supplements its IPO prospectus (nasdaq.com)

Täiendatud kell 15:31, lisatud esimene lõik.

Oluline teave

Artikkel on informatiivse eesmärgiga ning ei ole vaadeldav investeerimisanalüüsina ega mõeldud soovitusena müüa või osta mainitud väärtpabereid. LHV ei vastuta teabe põhjal tehtud otsuste eest.

Investeerimine on seotud võimaluste ja riskidega, väärtpaberite turuväärtus võib nii kasvada kui ka kahaneda. Välisturgudel võivad tootlust mõjutada valuutakursside kõikumised.

Eelpool kajastatud väärtpaberite ja finantsindeksite eelmiste või tulevaste perioodide tootlus ei tähenda lubadust ega viidet järgmiste perioodide tootluse kohta.

Käesolev teave on väärtpaberite reklaam EL-i määruse 2017/1129/EL tähenduses ning ei kujuta endast AS-i DelfinGroup aktsiate pakkumist ega üleskutset aktsiate ostmiseks. Pakkumine aktsiate omandamiseks tehakse prospekti alusel, mis on heaks kiidetud Läti Finantsinspektsiooni poolt ja avalikustatud aktsiate avaliku pakkumise väljakuulutamise päeval. Prospekt on kättesaadav Läti Finantsinspektsiooni ja AS-i DelfinGroup kodulehtedel aadressidel vastavalt https://www.fktk.lv/ ja https://www.delfingroup.lv/#. Investorid peaksid enne investeerimisotsuse tegemist tutvuma prospektis avaldatud informatsiooniga, et mõista kõiki investeeringuga seotud asjaolusid. Finantsinspektsiooni poolt prospekti heakskiitmine ei ole käsitletav AS-ile DelfinGroup ega pakutavatele väärtpaberitele heakskiidu andmisena. Aktsiaid pakutakse avalikult Eestis, Lätis ja Leedus. Vajadusel pea nõu asjatundjaga


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon