LHV langetas välisaktsiate hoidmise- ja tehingutasusid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV langetas välisaktsiate hoidmise- ja tehingutasusid

14.12.2020 15:32

Alates 4. jaanuarist 2021 rakenduvad LHV Panga klientidele senisest tunduvalt madalamad tasud välisaktsiatega kauplemisele ja välisväärtpaberite hoidmisele.

Uue hinnakirja järgi maksab kuni 1000 euro väärtuses tehing välisaktsiaga vaid 11 eurot ning kuni 10 000 euro suuruse tehingu tasu on 14 eurot. Võrreldes varasema hinnakirjaga tähendab see kliendi jaoks poole soodsamat tehingut. 10 000 eurot ületavatele tehingutele rakendub 0,14% suurune tehingutasu.

Lisaks saavad eraisikud tulevast aastast hoida kuni 50 000 euro väärtuses välisväärtpabereid oma LHV väärtpaberikontol ilma haldustasuta. Juriidilistele isikutele rakendub vaid 0,01% suurune kuutasu välisväärtpaberite väärtusele ning sama määr kehtib ka eraisikute välisväärtpaberite portfelli osale, mis ületab 50 000 euro piiri.

LHV on investeerimisteenuste turuliider ning mainitud muudatustega pakub LHV Eesti pankadest* ka selgelt soodsaimaid tingimusi investeerimiseks.

„2020. aasta jooksul on välisaktsiatesse investeerivate klientide arv LHV-s kasvanud ligi kaks korda. Uue hinnakirjaga tunnustame investeerivate klientide otsust otsida välisbörsidelt maailma parimaid investeerimisvõimalusi ja julgustame ka teisi investoreid otsima uusi ja atraktiivseid investeerimisvõimalusi võimalikult globaalse vaatega, nii Baltikumist kui USA-st, Skandinaaviast ja mujalt,“ kommenteeris LHV investeerimisteenuste juht Martin Mets.

„LHV Pank on juba praegu Eestis suurim investeerimisteenuste pakkuja ning usume, et uue atraktiivsema hinnakirjaga suudame investeerivate klientide hulka veelgi kasvatada. LHV eesmärk on alati olnud Eestis investeerimise „koduks“ saamine. Seetõttu oleme järjekindlalt pakkunud parimaid tingimusi Balti aktsiatesse investeerimiseks, soodsaid maksustamistingimusi USA väärtpaberitele, korraldanud juba 20 aastat järjest tasuta investeerimisseminare ja „Börsihai“ mängu ning panustanud Eesti investorkogukonna arengusse ürituste ja investeerimiskirjanduse toetamise kaudu. Loodame, et ka 2021. aastal investeerima asuvad inimesed leiaksid tee meie juurde,“ tutvustas Mets LHV strateegiat.

Hindu langetati ka LHV Trader ja LHV Kasvukonto hinnakirjades – detailse hinnakirjaga saad tutvuda LHV kodulehel.

Tasub tähele panna, et uued tehingutasud rakenduvad tehingukorraldustele, mis on sisestatud alates kella 09.00-st 04.01.2021 hommikul. Varasemalt sisestatud orderite puhul rakendub vana hinnakiri.

*Eesti pankade poolt pakutavad väärtpaberikonto tooted, välja arvatud eraldiseisvad kauplemisplatvormid nagu LHV Broker, LHV Trader või Luminor Investor.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank ja LHV Varahaldus. LHV-s töötab üle 500 inimese. LHV pangateenuseid kasutab üle 240 000 kliendi ja LHV hallatavatel pensionifondidel on üle 184 000 aktiivse kliendi. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 130 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.

 


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon