Modera ja LHV Kindlustus toovad turule kindlustusmüügiplatvormi - Uudised - LHV finantsportaal

Modera ja LHV Kindlustus toovad turule kindlustusmüügiplatvormi

23.11.2021 10:44

Modera ja LHV Kindlustus toovad turule innovaatilise kindlustusmüügiplatvormi, milles on võimalik automüüjatel mugavalt ja senisest kiiremini teha klientidele automüügipakkumus koos kindlustuspakkumusega.

Kui seni oli sõidukiga kaasnevate täiendavate, aga oluliste teenuste pakkumine kohmakas ja võttis palju aega, siis Modera lahenduses on see selge, lihtne, kiire! Kliendil on võimalik saada automüügipakkumus koos kindlustuspakkumusega vähem kui 1 minutiga ning kõik on mugavalt presenteeritud ühel pakkumusel.

Lisaks kliendimugavusele ja paremale selgusele auto ostuga kaasnevate muude kulude osas on oluline, et automüüjatel kulub vähem ressurssi, mille arvelt on võimalik suurendada tulubaasi ja  mõelda täiendavatele ärivõimalustele.

Modera ja LHV koostöös on klientidel võimalik saada koos automüügipakkumusega nii kohustuslik liikluskindlustuse- , kaskokindlustuse-  aga ka sõiduki garantiikindlustuse pakkumus.

"LHV Kindlustuse soov parandada turul olevaid harjumusi ja muuta nii auto ostjate, kui ka -müüjate kogemust automüügi pakkumuste koostamisel ja kindlustuse ostmisel kordades lihtsamaks on suurepärane. Modera on selgelt üks innovaatilisemaid automüügiplatvorme kogu Euroopas ning selline turgu muutev lahendus näitab selgelt, et Eesti ettevõtted on oma teenuste ja toodete välja töötamisel maailma tipptase," kommenteeris Raido Toonekurg.

LHV kindlustustooted on tehtud spetsiaalselt Eesti inimestele nende vajadusi silmas pidades ja pakuvad päriselt laia kindlustuskaitset.

Lisaks kohustuslikule liikluskindlustusele ja kaskokindlustusele pakub LHV ka uudset sõiduki garantiikindlustust, mis pakub kaitset juhul, kui sõidukile tekib ootamatu rike, mille põhjuseks on tootmisdefekt. See annab kindlustustunde, et peale auto ostmist ei teki ebameeldivaid ja kulukaid üllatusi.

"LHV ja Modera koostöö on märgilise tähtsusega Eest turul, sest varem ei ole olnud sellist standardit, mis võimaldaks nii lihtsalt ja mugavalt pakkuda klientidele kõiki autoga seotud kindlustusi ühe korraga ning väga kiiresti. LHV panustab uudsetesse lahendustesse, mis võimaldavad parendada senini kasutatavaid protsesse ja teha seeläbi nii klientide kui automüüjate elu lihtsamaks", sõnas LHV Kindlustuse juhatuse esimees Jaanus Seppa.

Modera süsteemi kaudu on eri riikides müüdud ligi 25 000 sõidukit, mille tehingute rahaline väärtus ulatub üle 600 miljoni euro. Eestis on ettevõte saavutanud 60% turuosa. Modera tooteid kasutavad Toyota, Volkswageni, Renault’, BMW, Kia, Hyundai, Volvo, Mercedes-Benz maaletoojad ja edasimüüjad.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. LHV-s töötab üle 630 inimese. LHV pangateenuseid kasutab oktoobri lõpu seisuga 310 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 139 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 140 000 klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 180 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon