Krüptovaradega kauplemine nüüd ka LHV internetipangas - Uudised - LHV finantsportaal

Krüptovaradega kauplemine nüüd ka LHV internetipangas

20.01.2022 11:30

Lisaks LHV mobiiliäpile saavad LHV kliendid 10 populaarse krüptovaraga kaubelda nüüd ka internetipanga vahendusel. Kahe kuuga on LHV-s krüptovadega tehinguid tehtud 20 miljoni euro väärtuses.

Ainsa pangana Eestis pakub LHV klientidele krüptovara tehinguid. Novembris panga mobiiliäpis avatud võimalus jõudis nüüd ka LHV internetipanka. Valikus on 10 populaarset krüptovara ja oma krüptoinvesteeringute seisu saab näha ülevaatlikult koos teiste varadega. Pank on teenust pidevalt arendamas, esialgsele kaheksale krüptovarale lisandusid kuu aja eest ka Cardano ja Axie Infinity. Samuti on lisandunud mobiilipanka võimalus näha krüptovarade turusügavust reaalajas ehk enne tehingu sooritamist saab näha turul olevaid ordereid, et paremini enda tehingut planeerida. Järgmisena, tuludeklareerimise perioodi eel, on plaanis krüptovarade info lisada ka investeeringute maksuaruandesse.

„Oleme näinud, et meie usaldusväärses keskkonnas pakutav krüptovarade kauplemisvõimalus on klientide poolt hästi vastu võetud. Tegemist on küll väga volatiilse ja kõrge riskiga varaklassiga, kuid teadliku kliendi portfellis võib krüptoraha täita oma rolli. Alates toote turule toomisest on kliendid krüptovaradega kaubelnud ligi 20 miljoni euro eest, kõige populaarsemad on olnud Bitcoin ja Ethereum. Arvestades krüptovarade üha küpsemat arengutaset ning kiiret kasvu uue varaklassina, oleme seda teenust edasi arendamas ja tõime tehingute tegemise võimaluse ka internetipanka,“ kommenteeris LHV Panga toodete juht Martin Mets.

LHV internetipangas krüptovaraga tehingute tegemiseks tuleb kliendil täita asjakohasuse küsimustik ja nõustuda krüptoteenuste tingimustega. Seda kõike saab teha mugavalt elektrooniliselt sealsamas internetipangas. Krüptovara ostmiseks tuleb teha rubriigis „Raha kasvatamine“ valik „Krüptovara ost-müük“.

Hetkel saavad LHV kliendid turuhinnaga osta ja müüa järgmisi krüptovarasid:

  • Bitcoin (BTC)
  • Ether (ETH)
  • Litecoin (LTC)
  • Uniswap (UNI)
  • Chainlink (LINK)
  • Stellar Lumens (XLM)
  • Polygon (MATIC)
  • Aave (AAVE)
  • Cardano (ADA)
  • Axie Infinity (AXS)

Vaata lähemalt: www.lhv.ee/krypto

LHV pakub teenust koostöös valdkonna suurimate nimedega. Tehingud sooritatakse Bitstampi krüptobörsil, mis kuulub viie maailma suurima litsentsitud krüptobörsi hulka. Klientide krüptovarasid hoitakse turvaliselt BitGo platvormil, mis kuulub Toronto börsil noteeritud Galaxy Digital gruppi.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus ja LHV Kindlustus. LHV-s töötab üle 650 inimese. LHV pangateenuseid kasutab novembri lõpu seisuga 316 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 138 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 142 000 klienti. LHV Ühendkuningriigi filiaal pakub panganduse taristut enam kui 180 rahvusvahelisele finantsteenuste ettevõttele, mille kaudu jõuavad LHV makseteenused klientideni üle terve maailma.


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon