päevateemad
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Miks foorumis ainult viit viimast päevateemat näeb? EEinvestoris oli võimalus valida ka kõik teemad või näiteks viimase nädala teemad.
-
aga kui teemasid polegi yle viie, siis on ilmselt raske neid ka näidata???
-
edaspidi saab olema sama systeem, et tekib arhiiv.
-
miskipärast pole hetkel võimalik uut teemat lisada, ilmselt on mingi kala.
Foorumite alguses võiks näha olla millal viimane kommentaar tulnud on, siis oleks kohe näha kas midagi uut on või mitte. -
foorumite järjestus on nüüd muudetud vastavalt viimati lisatud kommentaarile.
Teemat ei saa lisada siis,kui ei oel sisse logitud -
Järjestuse muutus hõlbustas tunduvalt jälgimist. Kommentaatorite e-mail võiks ka näha olla.
-
E-maili näitamist peab kaaluma- ehk kõik kasutajad ei soovi oma e-maili avaldada.
-
Miks on kellaajad teemade juures sellised naljakad? Pole võimalik eristada õhtust ja päevast kellaaega.
Eestis on standard selline, et öösel kella 12 alates kuni päeval kella 12-ni lähevad kellaajad 1-12, sealt edasi on nii, et kell 1 kirjutatakse 13.00, kell 2 kirjutatakse 14.00, kell 3 on 15.00 jne. Öine kellaaeg 12.00 on 00.00. -
Päevateemade listis on peale pealkirja veel kuupäev ja kellaaeg. Nagu näha, näitab see kuupäev esimese kommenteeri aega.
Huvitavam oleks hoopis näha viimase kommentaari aega.. oleks pealkirjadele kiirpilgu heitmisega juba selge, kas antud listis on uusi kommmentaare või ei ole, muidu pea arvet.. ahah.. Norma kasum.. ikka 23 kommentaari.. ei tasu lugeda. A nüüd 24.. midagi uut. Tülikas ju. -
e-maili näitamine/mittenäitamine võiks olla personaliseeritav, mina nt. tõepoolest ei tahaks et mu e-mail kommentaarides näha oleks.
-
lauril oli e-mailide personaliseeritavuse idee hea. Mina näitaks küll oma e-maili, mõnikord võib kellegiga olla vajadus listiväliselt kokku saada. Paljud kasutavad spetsiaalset listidele mõeldud e-maili (nagu mina) ja seega ei tohiks väga tõsist probleemi tulla.