Saabusin äsja Indiast... :-)
Log in or create an account to leave a comment
-
Sven
Et viibisin paar päeva eemal. Ma olen vist kellelegi paar õlut sees selle gdp numbri pärast ja võibolla on veel keegi midagi kirjutanud mulle. Nokiast või millestki sellisest. Kui on midagi olulist, siis äkki kirjutate üle, ma ei viitsi neid threade läbi käia. Olete vahepeal kole produktiivsed olnud... -
miksike
sellel teadete tahvlil on teatavasti otsimismootor.
mine sellele otsimismootorile ja sisesta NOKIA, ja sa saad kõik kätte. -
Otsisin India teemat ja leidsin selle.
Kas kellegil kogemusi India aktsiatega?
Kas eestis keegi pakub India fonde?
Tekkis selline tunne, et peaks hakkama kuskilt pihta ja miks mitte siit. :) -
jyrkans - IIF on indiat träkkiv fond mida peaksid saama osta pea-aegu kõikjal. Kas India või see fond on (antud hetkel) hea investeering, on iseküsimus, olen seda osa vaid silmanurgast jälginud.
-
JF India A (dist) - USD (JPMF) pakub hansa. sven on ikka äss küll
-
mul on seda sama fondi natuke - 2006. a mai korrektsioonist suutis ilusasti paari kuuga välja tulla ja nüüd on korrektsioonile(-25%) ilusasti lisa tulnud (+20% korrektsioonieelsest tasemest).
miinuseks vb asjaolu, et fond on dollari baasil, ise eelistaks muidu mõnda eur fondi -
Siin on Teie otsitud fond euris ja pakkuja Tallinnas olemas, Sampo nimelt.
http://sampo.is-asp.com/funds/funds.html
Alustatud sept. ´06, kerge 10% kasumis, hea sisenemise koht oli dets`06 keskel.
Ostmiseks piisab Sampo arvelduskontost, kuna on Sampo fond.
Sisenemine ja väljumine kirves 1% ja 2%.
Lühidalt kõik. -
ma ikka olen öelnud, et kollektiivis peitub jõud:
Tuli kohe 4 kommentaari ja 3 erinevat fondi + isiklike kogemuste jagamine.
Tänud -
1% sisenemist ja 2% väljumist ei ole kirved, mis on kirves on 2.8% valitsemise eest. se, kas väljumine on 1% või 2% on üldiselt suhteliselt suva, aga kui sa 5-6 aastat 2.8% maksad (mitte näiteks 1%) siis selle kumulatiivne effekt on üsna kole.