Portfelli seis ülevaatlikumaks. - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Portfelli seis ülevaatlikumaks.

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Portfelli hetke seisu võiks kajastada nii, nagu see toimus aktsiamängus. Et lisaks absoluutsetele kasumi/kahjumi numbritele on kajastatud ka iga aktsia protsentuaalne kasum/kahjum. Ja lisaks sellele võiks olla ka kogu portfelli tootlus alates investeeringu tegemisest.
    Praegu on ülevaade maru segane, aktsiate kaupa on kasum/kahjum dollarites, summarne tulemus on kroonides. Protsentuaalsed tootlused puuduvad üldse, kuigi need on absoluuutnumbritest isegi selgemad näitajad.
  • Nõus, et ülevaade võiks olla parem. LHV Directi tegijate poolt võin öelda, et portfelli ülevaade on koht, kus tegijad olid küllalt erinevatel arvamustel. Esimesel kahel nädadal olidki portfellis ka üksikute aktsiate protsentuaalsed tootlused. Mis puutub erinevatesse valuutadesse, siis on aktsiate kasumi/kahjumi kajastamine selles valuutas, milles aktsia osteti. Samas on summa kroonides, sest erinevaid valuutasid ei saa omavahel üks-ühele liita.
    Portfell ning sellega assotseeruvad aruanded, ülevaated jms on LHV Directi prioriteetide nimekirjas ühel esimestest kohtadest ning kõikide ettepanekute ning arvamustega arvestatakse tõsiselt.
  • Alustaks kiitusega portaali tegijate aadressil - maha on saadud tõsiselt tänuväärt ja professionaalse tootega. Samas loodan, et võtate kuulda sõbralikke nõuandeid kasutajate poolt, mis aitavad head veel paremaks muuta.

    3 kuud on tänaseks portfelliaruandluse teemast möödunud, kuid aruandluses midagi muutunud ei ole. Ei tea, kas on prioriteedid ümber vaadatud või võtavad järjekorras kõrgemal olevad ülesanded rohkem aega.

    Toetan igati manni arvamust portfellide aruandluse koha pealt-kasvõi selline labane näitaja nagu kogu portfelli tootluse % lisaks alguseks kõvasti väärtust praegusele aruandlusele. Praegu jääb portaali portfellide osast mulje nagu produktist, mis on nagu hädalahendusena üles riputatud - midagi nagu on, aga rohkem tekib selle kasutamisel rahulolematust kui rahulolu.

    Loodan siiralt, et kaugel ei ole aeg kui ka teie portfellindus saavutab näiteks sellise taseme nagu Nasdaqi portfolio tracker, kus iga kasutaja saab personaliseerida oma portfelli esitlusviisi, lisada ja kustutada oma portfelle, väljastada kõikvõimalikku aruandlust oma portfellide kohta.

    Aga seniks oleks ma ka väga rahul, kui praegustele portfellidele lisataks ainult tootluse näitajad.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon