Aktsiamäng 2001: Esimese nädala võitja? - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Aktsiamäng 2001: Esimese nädala võitja?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kas see on nüüd selgunud või määratakse see esmaspäevaste sulgemishindade põhjal, s.t. on veel lootust?
  • Kuidas selle võitja portfelliga pidi olema? Kas ei peaks seal positsioonide likvideerimise korral vähemalt raha nägema? Hetkel avaneb täiesti "paljas" raamistik...
  • Kuna Katrin Sepandi on haige pean ise seisu komenteerima.

    Lelet-Katrin Pere on esimese nädala võitja ja Nokia 6210 omanik, mille ta saab kätte võistluse lõppedes.

    Kui Katrin peaks ka järgmise nädala esimesel kohal olema, saab vaheauhinna paremuselt teine.

    Mind ka huvitab milliseid tehinguid on Katrin teinud ja ma loodan , et kõik huvilised saavad peatselt oma uudishimu rahuldatud:-)
  • Nüüd on siis ka portfelli sisu näha.
  • Huvitav, kas võitja tegi ise selle 100-se tehingu? Nii odava aktsia puhul on see isegi tehingutasuga ca 4 korda odavam, kui telefoni poest ostes (ning ka aktsiad jäävad alles). Good thinking!

  • totaalse v6hikuna kysin igaks juhuks yle:

    kas v2ide on selline, et Lelet-Katrini boyfriend ostis .66-st prahtaktsiat .97-ga ning kinkis sellega oma girlfriendile uue telefoni?

    eh, aktsiam2ngude ideed on ilusad (kasvatame koolipoistest ja penskaritest investorid), aga auhinnad nopivad ikkagi proffid. Just for fun ning et amatoo""ridele koht k2tte n2idata:)

  • j2rgmise n2dala l6pus l2heb ilmselt nii m6nigi telefonilootuses prahtaktsiate hindu pumpama:)

    aga vaataks mis hinnaga MSWI j2rgmine ost-myyk toimub. Lelet-Katrin kukub mis koliseb. see-eest telefon taskus, nii-et teda see vaevalt huvitab:)
  • Osundan:
    ...aga vaataks mis hinnaga MSWI j2rgmine ost-myyk toimub. Lelet-Katrin kukub mis koliseb. see-eest telefon taskus, nii-et teda see vaevalt huvitab:)...
    ....aga mis saab sellisel juhul, kui Lelet-Katrini boyfriend ostab paar päeva enne mängu lõppu sama (enda oma)aktsiat ca. 100$ tk. Kas Lelet-katrin on koheselt võitja? Kaotab see boyfriend küll tehingutasu raha, kuid sõbrannal selle-eest hea meel!!(ja ise Wall-Street'il käinud kah!)
  • Aga mis saab sellisel juhul, kui luuserid lõpetaks siin vingumise?

    Mis saab sellisel juhul kui Alari või Jaani girlfriend ostab paar päeva enne mängu lõppu sama (enda oma)aktsiat ca. 100$ tk. Kas Alar või Jaan on koheselt võitjad? Kaotab see girlfriend küll tehingutasu raha, kuid sõbral selle-eest hea meel!!(ja ise Wall-Street'il käinud kah)!

    Ja nii edasi lõputult.
  • Mängu korraldajatel pole kontrolli börspekulantide üle. On võimalik (nii teoorias ki ka praktikas) väikese käibega atsia osta siinüks päev virtuaali ja järgmisel päeval turul pakkuda hinnaks 200%. Usun et see töötab - tuleb tabada enne sulgemist hetke ( kui päevajooksul pole tehinguid tehtud siis on see võimalik) kes tahab proovigu järele.

  • jah korraldus nats ebaloogiline.
    samas mina ei tee sohki ja ikka olen
    esimese 50 sees. 6htul enne b;rsi sulgemist teen tehingud, ma isegi ei tea mis hinnaga need toimuvad.. kell 18/19 teen, kell 23 l'heb kl6ps kinni!

    siit moraal>
    unustage auhinnad,
    lihtsalt kipa on edetabelis rallitada :)
  • ah seda ka jah,
    et kui eesmargiks oli vahegi oppida investeerimisest, siis oppige.

    void ju teisi petta ja spekuleerida,
    aga kui PARIS raha mangus, siis enam ei peta!
    ennast sa ikka ei peta!

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon