Aktsiahindade refresh rate.
Log in or create an account to leave a comment
-
Portfelli leheküljel on öeldud, et NASDAQ, NYSE ja AMEX aktsiate hinnad on näidatud 20 minutilise viivitusega, kuid reaalsuses kipuvad need viivitused tihti venima isegi tunniajalisteks. Hindade allikaks on näidatud PCQuote.com, kuid seal nii pikki viivitusi küll ei ole täheldanud. Milles asi?
-
Refresh toimub iga 15 minuti tagant, seega maksimaalne hilinemine on pool tundi.
-
Kummaline on see, et eile näitas INTC-i hinnaks kell 16.10 veel eelmise päeva sulgemishinda. Vaatasin siis PCQuote.com-is, et näha kas seal on miskit mäda, aga seal oli hind OK.
Selliseid asju on viimasel ajal pidevalt olnud, et osade aktsiate hinnad portfellis on pikaks ajaks refreshimata jäänud. -
Jah, portfellis lag-ib palju.
-
Aktsiahindu tõmbame automaatselt iga 15 minuti järel PCQUote'st. Hinnad, mida sealt tõmbame, on antud 15 minutise delay'ga.
Süsteem on nii üles ehitatud, et igat hinda üritatakse kätte saada 5 korda. Kui see ei õnnestu, siis jääb alles vana hind.
Arvatavasti juhtus ka Teie poolt vaadatud aktsia hinnaga sama lugu. -
mul on selline tunne et optsioonidega refreshitakse hindu alles siis kui keegi tehingu teeb..
ja huvitav on see et portfellis naidatakse yhte hinda aga kui hakkad ostma/myyma siis sellel lehel naidatakse teist hinda (mis on uuem) aga kui siis jalle portfelli tagasi minna on seal ikka igivana hind.. -
Nüüdseks loodetavasti on kõik probleemid optsioonihindadega lahenenud.
-
m6nus :)
-
Ma loodan, et see on nüüd õige koht kus oma muret kurta - nimelt ma ei tea, kas ma olen ainuke, aga millegipärast POWERTRADER ei taha tegusid teha. Akna avab, tabelid tulevad koos varem lisatud aktsiate tähistega, aga lahtrid, kus võiks olla numbrid, on millegipärast tühjad. Ja tagatipuks ükski link kah ei tööta.
-
Powertraderist on üleval praegu testversioon, peatselt peaks vead saama parandatud.
-
ok. tnx!