Bets - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Bets

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Ma olen nendest teemadest, millest siin juttu suht kaugel aga küll varsti midagi kah külge hakkab.
    Kas teist keegi ka spordimängude peal "investeerida" on püüdnud? Minu tutvusringkonnas on viimasel ajal läinud lahti täielik vuti panuste maania. Kutid päev läbi jälgivad koefitsente, seovad panuseid omavahel, loevad uudiesid, et kes mängib ja kes on vigastatud, loevad statistikat ja arvutavad tõenäosusi. Enamik neist muidugi eriti palju võitnud ei ole, kuid siiski ... kui õigel ajal oskad raha välja võtta, siis tuleb ka väike kopikas taskusse. Ise ei ole proovinud - jätab suht külmaks see värk ja ei viitsi nii väga süveneda kah nendesse koefitsentidesse. Aktsiad ja optsioonid tunduvad huvitavamad olema, kuigi vutil on see eelis, et saad ikka mängu kah vaadata.
    Arvamused...
  • lisaks on veel vormelid ka. võiduvõimalused on pidevalt kordades, aga ise pole proovinud. põhimõtteliselt seetõttu, et kaotada võib kohe kõik
  • Ma olen megapanuse klient ja olen mingist 50 kroonist ilma jäänud. Põhiliselt olen panustanud F1 peale. Strateegiaks on valida vähempakutud variant, kuid enda avates õige kombinatsioon. Kuid ausalt öeldes palju üle 10 kroonise panuse ei tasu teha, sest vastasel juhul koefitsent langeb. Kui panustajate arv kümnekordistuks, siis oleks mõtet suuremate summadega mängida. Panuse eesmärk on teha võistluse vaatamine huvitavaks.
  • seda küll, et alasid on veel - praktiliselt kõikidele spordialadele saab seda kohandada.
    tõepoolest, kui kaotad, siis kõik. kuid kohati on risk praktiliselt olematu (nt tase holland - eesti, portugal - eesti). koefitsendid ma arvan on mingi 1,1 1,2 jne. Riski tegelt ei ole praktiliselt (kuigi siin enamu inimesi räägib, et eesti oleks enam-vähem hollandile ära teinud jne)
    ok nüüd hakkab asi investeerimisest ja aktsiatest vähe kaugele minema
  • Megapanus on jama vaadake parem USA ja Euroopa interneti-bettiate poole. Näit:
    Bet-at-home |
  • Huvitav teema. Ise olen viimased pool aastat hobi korras panuseid teinud William Hilli kaudu (www.williamhill.com). Lihtsalt, et kui mingit spordisündmust jälgid, siis paned ka panuse, et põnevam oleks. Läinud on suhteliselt hästi, olen 50 dollari pealt 170 dollarini jõudnud. On olnud ka õnne, kuid vast olulisem on see, et teatud hetkedel eksisteerib võidukoefitsientides tõenäosuslikke ebakõlasid, mida annab ära kasutada. See juhtub peaaegu alati, kui üheks osalevaks pooleks on mõni inglise klubi (sportlane). Sest võidukoefitsiendid pannakse paika spetside poolt, kuid nendesse tehakse korrektiive, kui väga palju panuseid ühele osalevale poolele langeb.
    Klassikaline näide on paar nädalat tagasi toimunud mäng Manchester United - Deportivo la Coruna. ManU koefitsient oli 1,53 ja Deprotivol 5,5! Nii suur vahe oli ilmselt tingitud sellest, et suur osa Suurbritanniast, kus asuvad William Hilli põhikliendid, tegi panuse ManU peale. Samas on selge, et ootetulemuses ei saa kahe võistkonna shanssides nii suurt vahet olla (kuigi ManU shanssid võiksid tõesti natuke kõrgemad olla), olid ju sel hetkel mõlemad klubid oma koduliigas juhtpositsioonidel. Seega tehes panuse Deportivole oli võimalik minu arust saavutada positiivne ootetulemus. Kui Deportivo peaks järjest 5 mängu ManU-ga tolle koduväljakul, siis vähemalt ühe võidaks klubi kindlasti. Seekord võitiski Deprtivo. Analoogseid ebakõlasid eksisteerib aga veel. Näiteks hinnati enne kergejõustiku MMi Dean Macey shansse kullale Erki Noole omast 3 korda kõrgemaks...
  • www.estbet.com on hea sait
    nojah, kui sa ooeks küsinud üks kõik millise eksperdi käest, et kes mängu võidab (manu kodus!!!), siis ma arvan, et sa ei oleks vastuseks saanud corunat. aga asi siiski nii läks - jalgpall on vääääga ümmargune.
    no aga koefitsnet ongi umbes selle järgi, et 5'st 1 võit corunale.
    väga kuum teema on siduda mänge, st seaod omavahel nt kolmele võistkonnale võidud (koefitsendid korrutatakse omavahel!!!) + kindlustad nt viigiga jne
  • Hõissa!!! Jaak Mae tuli TEISEKS. Megapanuses ennustati ka kõige rohkem 2. kohta ja siis esimest. Ise pakkusin 4. kohta ja kaotasin jälle 10 krooni :)
  • Kus saab Mike Tysoni ja Lennox Lewise kohtumise võitjat ennustada?

    Pressikonverentsi võitis küll Tyson :))
  • v6itis ta jee.
    sai peahaava..
    see tyson ikka nii idioot!
    miks keegi teda maha ei lase??
    ta ohuks yhiskonnale..

    aga poksimises talle vist vastast pole!
  • ma arvan et lennox on. kahju et tyson ali ajal ei syndinud, tahaks hirmsasti teada, kes oleks k6vem. muide, kes vihaga poksib, ei ole poksija, vaid kakleja. aga tyson v6iks kyll tappa saada, kuigi see vist 6hutaks teda vägivallatsema.
  • keegi naine v6iks talt kotid ära hammustada.
    vägistaja rsk.
  • Mulle Mike meeldib. Te vaadake kui väljapeetud ta matshi ajal on - kontsentreeritud, rahulik, ei mingit kukena ringi kargamist ja vastu rindu tagumist.
    Kõik see shõu toob ainult raha sisse. Tuleb vist üle aegade rahakaim matsh.
    Kuulge, need vägistamised on kah vist 50/50 juhtumid. Kui Mike milli välja käib, siis võetakse kohe süüdistus tagasi. Mikel on vägistaja kuulsus juba aastaid küljes - ärge siis ronige tema hotellituppa või rantshosse! Vendade Paalbergidega ei saa teda ikka võrrelda.
  • see naiste väistamisjutud on yldse imelikud - paljud väidavad et nooruses vägistatud, tegelt lihtsalt kahetsevad ja siis tahavad syyd mujale veeretada. yks j6mmipeibe rääkis ka kuidas eestis m6ned lollid maakad kantidele nii pyyavad teha.. kurb on beibede vanematest :(
  • Nüüd saab jälle panuseid teha, avati spordiennustus. Vaadake: www.spordiennustus.ee

    Isiklikult olen sellisest võimalusest puudust tundnud. Olen vaadanud ka välismaiseid kihlveokontoreid, kuid kuna raha edasi-tagasi kandmine on tavaliselt keeruline ja/või võtab aega, siis pole ma nende kaudu panuseid teinud.
  • Lahe, panin 100 eeku Rocki võidu peale, eks näis, kuidas läheb :) Igatahes on nüüd veel huvitavam jälgida mängu :) Kusjuures, koefitsent tundus igatahes väga soodne, Rocki võit toob rohkem raha tagasi, kui Nybiti võit tooks, kuigi Rock on seeriat juhtimas.
  • Jim, minu meelest ka väike ebaefektiivsus, panin 500 eek, vaatame kas muudab emotsiooni :)
  • Seal tundub veel päris mõistlikke variante, millele mängimine ära võiks tasuda. Näiteks tänane Indiana-Bostoni mäng. Indiana on tükk maad tugevam ja selles pole kahtlustki. Aga Bostoni võidukoefitsent on seal 4,75 .. kui arvestada, et Indianal ei mängi varumeeste pingilt tõusmise tõttu all-star Ron Artest, siis võib see päris mõistlik riskeerimise koht olla .. Ise jätan Indiana fännina selle siiski vahele :)
    Ka Sacramento-Dallase mängus on Dallase võidu tõenäosus minu meelest tükk maad kõrgem, kui pakutav võidukoefitsent 2,65 lubaks arvata .. põhiliselt Sacramento vigastuste tõttu, Chris Webber pole endiselt täies hoos, Bobby Jackson on vist üldse audis ja Brad Milleril annab küünarnukivigastus tunda, samuti on Webberi tagasitulek rikkunud võistkonna kokkumängu. Dallasel seevastu on kõik mehed terved ja päris hea hoog sees, kui seeria esimese mängu kaotus välja arvata.
    Igatahes, tulge mängima, muidu kaob ka see lehekülg ära nagu eelkäijatega on läinud :)
  • Jim,
    Boston ei voida Indianat ka siis, kui Indiana ainult pingimeestega peaks mangima, mina kull sellise koefitsendi puhul Bostoni peale ei panustaks.
    Aga lehekulge tulen kohe vaatama, ehk leian sobiva koefitsendi Netsi voidule panustamiseks:)
  • :-) Kahjurõõmsalt: Algus läks teil küll kehvasti.
  • Läks jah :) Rock oli jube mannetu täna.
  • niikaua kui kavatsetakse vaheldumisi vōita on eelis Rockil ikka, :)
  • Spunk, päris nii ka pole, kui J. O'Neal ja Artest mõlemad väljas on, siis ega ülejäänute hulgas kedagi väga säravat ei ole enam. Õnneks seekord ikka O'Neal on platsis ja ühe mängu suudab Harrington Artestit asendada küll. Kuigi all-starsi ja parima kaitsemängija asendamine pole just niisama lihtne, eriti kui vastas on Paul Pierce.
  • Ärge jamage. Boston ei võida selles seerias küll ühtegi mängu. Ja kui juba panna Bostoni peale, siis William Hillis, kus koef on 5,5.
  • Rock oli hapu jah, eks mõnel Tartu mängijal oleks veel korvpalli ABC-ga vaja veidi aega suvel tegeleda. Muidu oli tasemel mäng, kohe hea vaadata, Kandimaalt superpartii.

    Spunk, kas Nets su kodumeeskond? :)

    Vaatasin just üks õhtu Lakers-Rockets esimest mängu, ka oli ilus korvpall. Ja Boston (meeskond kes sai tänu sellele playoffi, et teised meeskonnad lihtsalt kaotasid lõpus rohkem) ei võida selles seerias tõesti ühtegi mängu.
  • Kristjan,
    Nets ei ole mu kodumeeskond, aga piisavalt lahedal on, et finaali paasu korral vaatama minna:)
    Aga Jason Kidd on lemmikmangija ja Nets lemmikmeeskond. Lust on vaadata, kuidas Martin ja Jefferson Kiddi soote korvi dunkavad:)
    Ootan juba Pistons-Nets mange, kihlveokontorid ilmselt alahindavad Netsi. Tore oleks lisaks voidutundele boonusena ka pisut cashi saada:)
  • Kes teab rääkida missuguselt SAT-kanalilt kõige paremini NBA play-offe vaadata saab? Kas kuskil kanalil ka mitteöisel ajal mänge näeb?
    Eriti hea oleks kui oskaksite ka öelda mis sateliidilt tuleb ja mis kodeeringut vaja on.
  • Täna oli juba hoopis teine mäng, kahju ainult, et täna ei mänginud Rocki võidule :)
  • Siiski mitte, täna jätsin üldse mängimata :)
  • see www.spordiennustus.ee on tore asi küll, tundsin sellisest asjast ammu juba puudust nagu keegi eelpool kirjutaja, aga ma ei näe põhjust mix peaksin endale sisse sõitma ebasoodsate koefitsentidega nt. www.eurobet.com on palu kasulikum mängida. jään sinna
  • Spordiennustuse koefitsendid võivad ju veidi viletsamad olla, kuid sellega on siiski võimalik plussi jääda. Olen teinud 7 panust, millest 5 on täkesse läinud ja tootlus on 50%. Kahju oli sellest, et Brasiilia ei võitnud Prantsusmaad, mul oli sellele mängule kolmikennustus, millest 2 olid juba varem täppi läinud. Kui Brasiilia oleks võitnud, oleks kogutootlus juba üle 300%.

    Minu eesmärk pole küll kasumi teenimine, pigem spordi toetamine ja võistluste jälgimisrõõm, kuid seni on väga hästi läinud.

    Jalgpallisõpradele, kellel pole võimalik otseülekannet jälgida, soovitan skoori jälgimiseks vaadata www.livescore.com
  • Eile toimunud Indiana Pacers - Detroit Pistonsi mäng andis üsna üllatva tulemuse, nimelt esimene võitis 83-68. Kaalusin tükka aega, kui panuse tegin, lõpuks otsustasin Indiana kasuks, kuna võimalused näisid üsna võrdsed, kuid Indiana koefitsent oli oluliselt suurem. Siiski pole võit veel käes, kuna spordiennustusega oli vaja teha ennustuse paar, seega võit on minu, kui Werder Bremen - Alemannia Aachen mängus võidab esimene.

    Tänasele NBA mängule (Minnesota - LA Lakers) pole veel panust teinud, kaalun endiselt võimalusi.

    Igatahes on väikeste panuste puhul ennustamisrõõmu küllaga. Kahju on ainult sellest, et ei saa iga mängu käiku jälgida. Kas keegi oskab öelda mõnda tasuta URLi, kust saaks NBA skoori jälgida?

    Alvar - õnnelik spordiennustaja
  • Alvar - http://sports.espn.go.com/nba/scoreboard
  • Minu jaoks Indiana võit küll üllatus polnud, nad on ju ikkagi põhihooaja parim meeskond. Detroiti vastu on nende rünnak hambutu olnud, kuid kaitses on nad jällegi väga head olnud.

    Ise jälgin skoore aadressilt http://sports.yahoo.com/nba/scoreboard.
  • Minu jaoks kadus pinge sel aastal juba varakult, peale konv. poolfinaale:(
    Kahju, et Nets tanu Kiddi vigastusele Pistonsile napilt alla jai, Indiana-NJ oleks olnud tunduvalt huvitavam finaal - kiirrunnakud, alley hoopid, dunkid, jne - silmale ilus vaadata.
    Mitte et mulle kaitsemang ei meeldiks, aga...kui punkte viskab Detroidis ainult Rip Hamilton ja voidab see, kes 70p tais viskab, siis see pole ka huvitav korvpall.

    Ja ka see pole huvitav, et voitja nuud juba teada on. Aga Malone on oma sormuse auga ara teeninud.

    Btw, see Fisheri vise ajas ikka harja punaseks kull - no ei ole 0,4 sek-ga voimalik pall puuda, ennast ringi keerata ja siis vise sooritada...
  • Fisheri vise oli tõesti üsna absurdne, 0.4 sek on enamasti loetud piisavaks vaid palli puudutamiseks. Kordusest oli näha, et kell startis oluliselt hiljem.

    Eks see vist näitab kui palju on NBA tänapäeval äri - Los Angeles on üks suuremaid turge USAs (kindlasti ka üks jõukamaid), seega selgelt on neile kasulikum kui edasi läheb LA ja mitte mingi keskus keset kõrbe (San Antonio). Kindlasti see Fisheri vise oli otsustav seerias.
  • Vaatan et täna on väga soodne panustada korvpallis Ehitustööriista peale koefitsent 1:3
  • Nagu näha polnud vaja strdd., siin tuli lihtsalt 200 % tootlust ( ei mingeid teenustasusid ega tulumaksu :))
  • Võimalik, et kõik on juba teadlikud sellisest asjast nagu SureBets. Idee selles, et tuleb otsida erinevad kihlveo kontorid, kus koefitsendid erinevad. Sellised süsteemid mis e-maili saadaksid iga võimaliku teenimise kohta maksavad hirmsat raha. Aga ise on ka võimalik neid võimalusi otsida. Jama on see, et eeldab kiiret võimalust raha liigutamist ühes kohast teise aga selleks võib kasutada Pay Palli- vms.
    http://www.betbrain.com/ käib välja erinevaid ideid. Kust on näiteks hetkel näha, et "Dunfermline - Glasgow Rangers" mängu peale kihla vedades on võimalik teenida 3,45% peaaegu riskivaba (risk on see, et raha läheb võrku kaduma vms.) tulu.
    Edasi minnes näen, et Admirali kihlveokontoris saan panustada viigile (koefitsent 5) ja "kodus võitjale" (koefitsent 10). Ja "HKJC Football" saan panustada "külalise" (koefitsent 1,5) võidule.

    Oletame, et tahan süsteemist saada tagasi kindlalt 100 eeku. Siis koefitsendiga 10 ("kodus võitjale") panen (100/10)=10 eeku. Viigile koefitsendiga (100/5)=20 eeku ja panen "külalise" võidule (100/1,5) = 66,67 krooni.

    Kokku pean mängu panema 10+20+66,67 = 96,67 eeku. Et süsteemist saan kindalt tagasi 100 eeku siis (100-96,67)/96,67 = 3,44%

    Kas keegi on seda päris rahaga proovinud?

  • Kuulsin et ca 80% Inglastest pidi sure win-i mängima, iseenesest väga nüri tegevus...
  • Spordiennustus pakub 125 eeki igale liitujale. Raha vedeleb maas :))
  • Väga hea võimalus teenida täna 150 %. Rakvere peaks olema selgelt vähemalt koosseisu poolest üle Nybitist, iseasi kuidas nad mängu käima saavad. Igaljuhul väga hea koefitsent
  • Aga kuidas selline ebaefektiivsus võimalik on. Erinevate kihlveokontorite vahel on veel arusaadav, juhul kui igaüks oma koefitsiendid ise arvutab ja teiste tegemistel silma peal ei hoia, kuid ühe kihleokontori sees on see müstiline.
  • 150% tootlust väikese riskiga polegi paha - tubli rakvere
  • Pole paha, kahest kaks :)

    Aga kui summad suuremaks lähevad, siis ilmselt saab Spordiennustuse ennustaja vastu pead ja ilmselt läheb teenimine keerulisemaks.
  • Mul ka täna vägagi hea päev, Kristjan kas panustad ühele mängule või proovid ka nt 6 mängu korrutist ?
  • Hea võimalus täna 20 % teenida, risk minimaalne ( Audentes-Nybit)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon