Ootel tehingud.
Log in or create an account to leave a comment
-
Kas nii ei saa ootel tehinguid teostada, et kui aktsia langema hakkab, siis teatud hinna juures (mille ma olen ise eelnevalt seadnud) müüb süsteem ise aktsiad maha. Nii saab küll panna, et teatud piirini jõudes müüb maha, aga mul oleks vaja just seda esimest. Nii saan ma oma tulusi kontrollida, ilma arvuti juurde tulemata.
-
a kas siukest asja ei saa teha, et ma anann käsu : kui aktsia on odav, siis osta ja kui aktsia on kallis, siis müü. Tahaks nii, et ma üldse ise aktsiaturge jälgima ei peagi, a raha muudkui tuleks ja tuleks.
-
see oleks kyll hea kui saaks algoritmidega progeda ostu/myyki!
-
tegelt mingit eestikeelset tehnilise analüüsi tarkvara võiks ju olla...
-
Kas keegi teadjam voiks seletada, miks Tallinna bôrsil stop-loss ordereid ei saa kasutada. Mille taga see praegu seisab? Kas tulevikus selline voimalus tuleb?
-
tundub, et keegi seda foorumit ei loe, vastust ei tule ega tule
-
Aga miks sa ei küsi küsimust otse klienditoelt? Vastuse võid ju ise siia teemasse hiljem lisada.
-
daman, sa ka ei tea vastust? Veel huvitab miks ei saa Balti aktsiaid lühikeseks müüa. Sellistel tingimustel, kus end ootamatu languse eest kaitsta ei saa ning langustrendi pealt teenida pole võimalik, on Balti turg ikka väga põlastav.
Kas millalgi sellised voimalused tulevad ning mis on probleemiks? -
Need teemad on siit foorumist läbi jooksnud, aga selle info väljakaevamiseks mul mahti pole. klienditugi@lhv.ee email antud küsimustega ja olen kindel et saad adekvaatse vastuse