Enn Eesmaa on.. - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Enn Eesmaa on..

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kes on prostituut? Inimene kes müüb oma keha raha eest.

    Antud juhul müüb Enn Eesmaa Keskerakonda propageerides oma keha (+ häälega) väga populistlikke mõtteid, mis on kaugel (vähemalt nagu planeet Pluto Maast) ajakirjandusest. Tasuks saab ETV juhi või kultuuriministri koha. Kuna tegemist on minu meelest üsna ebaeetlise käitumisega, siis liigitaksingi selle prostitutsiooni alla.
  • seda parem keegi ei kommenteerigi, sest muidu on politseiriigiks muutuvas Eestis krim. süüdistus varmas kaela tulema :) Aga Eesmaa puhul on selline populism tõeliselt üllatav, väga-väga paljud inimesed on ka minu tutvusringkonnas väga ebameeldivalt üllatunud, kuid ju siis selline on ta tõeline pale, kui teda just ei sunnita seda tegema.
  • Inimene kogub ekraanil sisuliselt aastakümneid usaldust ning kõik, mida vaja on selle usalduse täielikuks hävitamiseks, on ÜKS telereklaam.
  • Mida kõike karjääri nimel ei tehta!
    Huvitav, mis see mees siis teeb, kui KE ei saa võimule?
  • vastus sulle hannesve,

    Kui KE ei saa võimule, saab Enn Eesmaast lihtsalt riigikogu liige opositsioonis oleva erakonna ridades.

    Nii lihtne see muideks ongi.
  • Mister Tuluketas on selgelt liiale läinud ja paneksin nad vennakse-õekse Marika Tuusi ja Heimar Lengiga ühte punti - superpopulistid!
  • ja saabubki parlamendis teletupsude ajastu :-)
  • Need KE reklaamid on ikka päris jubedad , seda küll.
    Karm on hoopis see, et kui massidele seda trambitakse , siis hakkavad nad seda uskuma. Tänu sellele, ResPublica ei reklaami ennast on ta valijaskond poole võrra kahanenud. Päris karm või mis...
    Erakondi müüakse nagu seepi või pesupulbrit. Söögi alla ja peale. Eriti karm on see, et kui mõni muu erakond millekiga välja tuleb korjab kesk selle ülesse , lisab poole juurde ja reklaamib seda kui oma ideed.
    Aga ega massid sellest ju tegelikult aru ei saa, seetõttu tundub üha kindlamalt moodustuvat grupp kes valimised võidab.
  • On teater, on elu. Aga elu ongi teater ja ning kui näitlejad müüvad oma keha ja häält teatrilaval,
    siis Enn Eesmaa teeb seda eluteatris. Ja tubli pool eesti rahvast on nõus seda samamoodi tegema, kui vaid võimalus tekiks! Nii oli see okupatsiooni ajal ja nii on see ka praegu. Igaühe moraal on kõigepealt tema enda asi. Kurb, aga pidulik!
  • Me kõik oleme ostetavad ja müüdavad, mõned on ainult veidi kallimad. Kas kolm tilka verd keskerakonnale Ennule kasu või kahju toob seda näitab aeg.
  • AloV.
    Nii labane ikka igaüks ka ei ole!
  • ma ei taha olla poliitiliselt soosiv (niikuinii pole ükski erakond eestis eristatav oma poliitiliste suunitluste poolest, kui hinnata tegude järgi ja tõsiseid erakondi eestis ju tegelikult polegi), aga sügav kummardus keskerakonna pr-i meestele/naistele: k sümbol on tõusmas viie esimese kodumaise brändi hulka; partei reklaamikampaania on äärmiselt tugev ja läbimõeldud. in the same time... hea reklaami korral võib hästi ka kõige viletsamat s***a müüa... k näide peaks panema mõtlema, kas valimisreklaam tuleks eestis keelustada? päris huvitav on jälgida erakondade toetajate nimekirju, paljud toetavad korraga mitut erakonda...?
  • minu arvates on enn eesmaa lihtsalt ettur
  • Kuulge, härrased... Kas selline mõttekontstruktsioon on liiga ketserlik? Lähtudes turumajanduse reegliteks tehakse reklaami selleks, et oma toodet müüa ja teenida rohkem kasumit. Kui keegi investeerib 15 miljonit reklaamikampaaniasse, siis millist TOOTLUST ta sellelt investeeringult ootab ja milliste meetoditega see tootlus saavutatakse... ?
  • Kõige kurvem kogu Eesmaa loo juures on, see, et ilmselt Keskerakonna odavate nippidega reklaam müüb ilmselt taas. See peegeldab lihtsalt eestlaste madalat haridustaset ja see on tõesti väga kurb. Sest ei kujuta ette küll eriti Keskerakonda selle reklaami peale valimas mõnda haritud inimest.

    Muuseas, minu meelest oleks väga hea lahendus valimisreklaami keelustamine. Siis ehk hakataks mammona pakkumise asemel aadetele rõhku panema.
  • Kusjuures on enam kui 100% kindel et Keskerakond ka valimised võites ei täida kõiki oma reklaamis antud lubadusi. Tegelikult teab seda loomulikult ka Eesmaa ise ja seda enam on mul kahju et sellise reputatsiooniga inimene on asunud vabatahtlikult ja sihilikult valetama.
  • Valimisreklaami keelustada? Eks iga rahvas ole ju oma valitsejaid väärt ja las meediagi saab tükikese sellel raskel ajal.

    Üleüldse on viimasel ajal kahtlasel palju inimesi Keskerakonda astunud. Palju i*****d inimesi.
  • aga võibla tahab Enn keskerakonda seestpoolt õõnestama hakata ja selle´ks on vaja kõigepealt usaldus võita ;-)
  • Sotsiaalse mõtlemisega inimene. Paistab, et ta tõesti saab aru Eesti probleemidest. Seda tõestab:

    1. See, et ta on alati uudisteankruna väag sotsiaalselt lähenenud uudistele.
    2. See, et ta on astunud Keskerakonna ridadesse, mis on väga sotsiaalne erakond.
  • valimisreklaam keelustada?
    kui see seisneb plakatite ja maasika klippide keelustamises, siis on ehk võimalik. Kuid päriselt ära keelata oleks ju natukene komplitseeritud. Meenutagem Fordi, kes kunagi oma algusaastatel mingist juhslikust intriigist efektse reklaamikampaania tegi.
  • eermo, palun defineeri mõisted:

    sotsiaalse mõtlemisega inimene
    sotsiaalne lähenemine uudistele
    väga sotsiaalne erakond
  • soren,

    ma ei arva, et ke kampaania midagi eriti head oleks, halb ta kindlasti ei ole. Halb on see, et ülejäänute kampaania(d) on jobude solberdis(ed) nende sõnade kõige hullemas tähenduses. Peltsebuli aetakse ikka välja Peltsebuliga, seetõttu on kurb vaadata ülejäänud parteide kristlikku mõtteviisi - kui edgar lööb sind munadesse, siis kannata ära, naerata ja pobise mõni intelligentne aforism endale habemesse. Patserid, luuserid.
  • Tere Roimar,

    Mõtlen selle sotsiaalsuse all mure tundmist kogu ühiskonna (sootsiumi) pärast, iga liikmeni välja. Enne Eesmaa on mulle esinedes jätnud mulje, et ta tõeliselt tunneb muret eesti inimeste pärast. Samuti pean inimeste eest muretsevaks erakonnaks Keskerakonda.
  • Kristlikust mõtteviisist on teiste erakondade puhul asi kaugel. vastupidi, nad üritavad igal võimalusel Keski mustata ning tihti tehakse lihtsalt meediamullid eimillestki. Keski roll on tavaliselt see, et Päevalehed löövad "jalaga munadesse" ning siis ei anta isegi võimalust vastulauset öelda.
  • Oleks küll valimisreklaami keelustamise poolt, jääks palju raha ja energiat alles.

    Aga kui vaadata KE viimast reklaami, siis jääb mulje, et oleme kommunismi teel. Kõik teed saavad korda, pensionid Euroopa keskmisele tasemele (andke andeks) jne - taevas nagu oleks, kust võetakse raha, ei kuskilt. Ja leidub veel inimesi, kes usuvad... Narkomaania peatatakse, kuritegevus...oh neid võimatuid illusioone. Saaks aru kui oleks geniaalsed ideed - aga siiani pole neid KE ridadest tulnud - vaevalt edaspidigi

    Võimuigatsus eesmaal ilmselt suur, ükskõik mispidi.

    Selle tuluketta võiks ümber ehitada. Keerutad, tuleb seppik ja tulemus - betoontagument, kes ei taha mittemingiljuhul lahkuda. Keerutad, tuleb ninasarvik ja tulemus - ilus ja tore kommunism, kus kõik võidavad (ei juhtu eales). Keerutad, tuleb l. tõnisson ja tulemus - käre nõiatädi, kel plaan kogu erasektor riigistada. Jne...
  • tubli inimene, kes on läinud poliitikasse, et Eesti heaks midagi ära teha. Seejuures on ta astunud erakonda, mille vaateid ta jagab ja mille eesmärgid on ka teostatavad. See, et poliitilisi vastaseid ärritab Keskerakonna reklaam, on väga positiivne - see näitab, et reklaam on mõjuv ja hea, mis on kindlasti kompliment ka Enn Eesmaale.
  • Austatud sõnavõtjad. Pole mõtet paanitseda. Kordan veelkord, et iga inimese moraal on kõigepealt tema enda asi. Okupatsiooni ajal sai ka mõnel "labrakal" oma arvamus välja öeldud.
    Vastuseks sain: "Oled üks vinguja tüüp. Ei oska elada. Astu ka kampa." Ei astunud (oleks pidanud mõtetes esivanemate teod maha salgama). Hiljem (ikka okupatsiooni ajal) kuulsin vahetvahel nendesamade kutsujate suust vahetevahel tõelist s...a vene võimu pihta. Ei saa väita, et nende valik neile koorem polnud. Praegu on mõnus tunne, et tookord kampa ei astunud
  • Reklaam on tõesti mõjuv ja Keskerakonnale ja nende tiimile taaskord ainult kiitust selles osas. Ehk siiski praguseks hetkeks kampaania nõrgem kui sügisel, aga aega veel on. Reformierakonnale samuti ainult kiidusõnad. Proff ei ole, aga subjektiivselt tundub kampaania väga läbimõeldud. Populismi ei langeta (tooks küll hääli), aga kauba reklaamina on asi tasemel. Välja arvatud ehk mulle arusaamatu kurja jõuluvana klipp.
    Teistel kampaania pole veel korralikult alanud. Res Publica idee (uued, värsked, äraostmatud) on müüv, teostus ehk veidi nõrgapoolne.
  • Res Publica - uus, värske, äraostmatu. Andke kannatust. No muidugi on ÄRA OSTMATA, sest pole olnud mõtet ega ka võimalust osta. Aga nyyd on kõik teisiti. Osta Sinagi endale isiklik respublikaan. Kui ei osta, siis võtab Edgar Su raha niikuinii ära.
  • Quote:

    "Mõtlen selle sotsiaalsuse all mure tundmist kogu ühiskonna (sootsiumi) pärast, iga liikmeni välja. Enne Eesmaa on mulle esinedes jätnud mulje, et ta tõeliselt tunneb muret eesti inimeste pärast. Samuti pean inimeste eest muretsevaks erakonnaks Keskerakonda. "

    Ma olen LHV-foorumis ennemgi naljakaid kilde näinud, kuid see on vaieldamatu tipp. Ilmselt on sellise avaldusega esineja ka investeerimishuviline... Teeks talle siinkohal ettepaneku selle raha, mille ta on planeerinud USA (kapitalistlik röövühiskond) börsidel maha mängida, kohe sootsiumile laiali jagada.
  • ...ja foorum tundub ka päris mõnus olevat, ot erinevaid vaateid, emotsioone...
  • eermo,

    Ülejäänud parteidel oleks ammu aeg aru saada, et päevalehes "mustamise" taktika (mille pärast sina silmakirjalikult krokodillipisaraid valad) ei tööta, vastupidi, see toob punkte ke'le veelgi juurde. Krt võtaks, selle taipamiseks ole vaja mitut klassi koolis käia! Hetkel aitab ke vastu ainult populism ruudus (või kuubis). Kui ke otsa ette on kirjutatud "eesmärk pühendab abinõu", siis ei saa selliste juudaste vastu valgete kinnaste ja intelligentsete argumentidega.
  • Äraostmatu??

    Kas sa Äripäeva ei ole lugenud? Ken-Marti Vaher osteti ära 10 tuhande krooni eest, kui ajakirjanikud prooviks RP anonüümkirjale vastasid.
  • Ja kui meie foorumi sootsiumi käekäegu vastu huvi tundev kommentaator oma kapitali laiali hakkab jagama, siis ma võtaks ka heameelega veidi. Mul tuleb nimelt sooritada läbimurre keskklassi* :-)


    * ühe riigiametniku tsitaat pärast 600 000 EEK kõrvaldamist tööandja käest.
  • gurmanka, kui palju maksab isiklik respublikaan?

    Kui ma Vaherit ei taha, kas mõne teise sama leveliga mehe saaks kümpa eest kätte?
  • eermo,

    Äkki valgustaksid mind, mida nõustus Ken-Marti Vaher 10K eest tegema?
  • Jällegi ei saa nõustuda.
    Keski toetus on tõepoolest suur, kuid seda mitte märterlusest ega pisaratest, vaid sellest, et Kesk on oma lubadused ka täide viinud.
    Kuna toetus on tipptasemel, siis on vastaserakondadel hirm nii naha vahel, et tehakse ükskõik mida - vot siin kehtib "Eesmärk pühitseb abinõu!".
  • Just wondering...kas siis kui Savisaar näiteks põhiseadust muutma hakkab, et endale diktaatorlikke volitusi saada...või kõigile venelastele silmapilgutuseta kodakondsuse annab...või tulumaksu 50% peale tõstab, kas siis on ka siin foorumis aplodeerijaid, kes imetlevad keskerakonda ja nende oskuslikke kampaaniaid.
    Aplodeerige ka Hitlerile, sõbrad ja imetlege teda, nii oskuslikku ja legitiimset võimuhaaramist, nagu tema1933. aastal tegi, tuleb vist ainult aplausiga vastu võtta.

    Ja ärge hakake rääkima "et tegelikult me ei toeta keskerakonda". Minu jaoks on taolise jälgi populismi ning bütstantslikkuse imetleminegi juba häbistav.


  • Ja eermo...

    Rääkides sellest, kuidas kedagi ostetakse või mitte, siis kuidas on ühe ehitusfirmaga, kes toetab Sulle sümpatiseerivat erakonda ja siis võidab muudkui ilusaid ehituskonkursse, mis siis, et tema pakkumine ei ole parim (ega isegi mitte odavaim)....
  • Mis neist meestest ostate, võtke parem mõni näokas näitsik.
    Neid peaks ju uue ja trendika erakonna ridades küll olema. :-P
  • noored tugevad mehed jaksavad rohkem tööd teha, rauno, sa ei tea siis?
  • eermo,

    Kohalike valimiste kampaania käigus annets Ühinenud Kapital KE'le miljon krooni. Huvitav millise lubaduse eest?

    Ja see sinu "tehakse ükskõik mida"? Ei ta kus sa seda kül näed (luup?). Mina pooldaks vaata , et neid kõiki teisi, aga nad ei tee MITTE MIDAGI. Küll on ke jüngreil asi püksis, kui MITTE midagi on nii hirmus, hirmus, hirmus....
  • rauno jõudis ette, tahtsin just Velikij'le üht näitsikut soovitada. ma küll ei tea, mis ta kõik teeb, aga 10 kilo ta küll ei taha.
  • Fit, jäta Aadu ja Bütsants rahule. R.I.P.
  • Loe 12. veebruari Äripäeva, siis saad teada:

    Res Publica meelitab sponsoreid anonüümsusega
    Äripäev 12.02.2003

  • eermo,

    Räägi, aga. Miks MINA pean ise otsima sinu väidetele tõetust. Tõesta aga ise, kui on mida tõestada. Pealegi oli mul 1 konkreetne küsimus (mida). Kui sa teemad valdaksid, oleksid sa osanud sellele kohe ja keerutamata vastata. Ju sa siis plämpäsid niisma. Ega mdagi, ikka juhtub....
  • Fit, ära süüdista keskerakonda! Ära lahmi!

    Keserakond pole lubanud venelastele kodakondsust. Seda on üritanud talle pähe määrida vaenulik meedia.

    Kodakondsuse nullvariandiga püüdis vene valijate hääli hoopis üks teine erakond, see valjut korda armastav!
  • eermo, mis lubadused keskerakond on täitnud (peale 500 eegu tallinna pensionäridele)?
  • Noh, Roimar... oma sõbrad ja sugulased on enamasti saanud need kohad, mida neile enne valimisi lubatud on :-D

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon