Aktsia hinnad otse arvutist! - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Aktsia hinnad otse arvutist!

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere!
    (ei osanud seda teemat mujale panna)
    Mul on selline ettepanek, et ma oleks nõus kirjutama programmi millega saab arvutist ilma browserit avamata realajas aktsia hindasid vaadata. Hetkel on mul kiiruga tehtud üks näidis mis tugineb yahoo!'le http://www.hot.ee/pwd/realajas.exe teda ma testisin seliste sümbolitega nagu: hpq,qqq,orcl,spy. Ja nendega ta töötas. Aga see program nagu ma ütlesin on näidis ja sellega saab korraga ainult ühte aktsiat vaadata. Kuid mul oleks palaan teha selline kuhu saad valida teid huvitavad aktsiad ja siis nad seal ise uuenevad jne. Loodan, et saite enam-vähem aru minumõtest.
    Kui on inimestel sellise asja vastu huvi siis andke teada ja ma teen programmi ära.

    Ps.Hetkel tugineb programm yahoo!'l aga kui kellegil on mõni parem soovitus kust hindu realajas paremini saab siis andke aga teada, sest yahoost on kehv programmil neid hindu võtta.
  • nagu ma näen ei taha yahoo's see asi üldse uueneda nii et pean valima uue lehe kust hindu,aga üldise pildi asjast saate nede sümbolitega mis ma kirjutasin ikka
  • kas huvi taandub rahalisele kompensatsioonile?
  • Ma olen ise ka mõtelnud, et kui oleks piisavalt teadmisi sel alal võiks kirjutada mingi lihtsa programmijupi mis võtaks hindu teatult lehelt. Jääks ära mõtetud bannerid ja muu ebaoluline info mis lööb kohe vastu, kui avad mõne investeerimisega seotud saidi.
  • Minul XP all igatahes lõpetas programm peale QQQ küsimist "Unknown Exception"-iga. Tegelikult on olemas igasugu vahvaid programmikesi, kõige rohkem aga kahju, et neid kuidagi Eesti aktsiatele kohaldada ei anna. Välisturgude vastu oleva huvi rahuldamiseks töötavad kenasti.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon