Aktsiamäng 2003: Kõigil on veel võimalus! - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Aktsiamäng 2003: Kõigil on veel võimalus!

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Vaatasin just aktsiamängu edetabelit ja leidsin, et keegi pole portfelli väärtust tõstnud üle 10% (loomulikult pidevalt juurde kantav raha lahjendab keevat putru ehk toob protsentuaalset tootlust veidi allapoole).

    Seega pole kindlasti hilja aktsiamänguga liituda, isegi praegusel hetkel liitudes on väga head võiduvõimalused. Liidriks tõusmiseks on vaja aktsiat, mis tõuseks (langeks) 10% ja selliseid liikujaid on USAs palju.

    Kasutage võimalust!
  • Pisut segadusse ajab, kui tahan hinnanguliselt võrrelda, et kas mu portfell on hetkel esimeseks tõusnud või mitte. Ütleme portfell ütleb, et on väärt 43,139.27 aga edetabelis on esimese koha number 38729.81. Nüüd pean arvutama hakkama, et kas minu number pluss viis tonni on suurem või mitte. Asi võiks kuidagi pisut kasutajasõbralikum olla. Arvan, et selleks võiks olisada protsendid kahte kohta:

    - Edetabelisse
    - Portfelli

    Siis saab kohe matsust võrrelda, et kellel SUUREM on :).

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon