Viktor Kaasik tegutseb jälle - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Viktor Kaasik tegutseb jälle

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Eesti rahva ja kultuuriinimeste vaenlane (peale Reformikate) number 1 kod. Viktor Kaasik tegutseb jälle.
    Alles see oli kui Viktor Kaasiku juhitud OÜ Baltin rappis eestlastele südamelähedaseks saanud raamatupoodi "Rahva Raamat" ja asendas enamuse raamatulette miski Hugo Bossi nime kandvate kaltsudega. Teadlikum osa rahvast tõusis barrikaadidele ja pidas miitinguid kultuurivaramu säilimise nimel. Võitis õiglus: Rahva Raamatu ümberkolimisplaanid luhtusid ja pood säilis.
    Nüüd on kuri advokaat asunud samast majast välja kangutama Eesti rahvale südamelähedaseks saanud heledahäälseid laulikuid Sõnajalgu. Rahvas! aeg on taas ärgata ja haarata rehad , hargid meile nii lähedaseks saanud rahavlaulikute kaitseks!
    Õiglus võidab!
    Kultuur peab jääma!
    Kuri kapitalist taganegu!
  • 2003 lõpul sõitsin lennukiga Moskvasse ja hr. Kaasik oli ka üks nn tavareisija. Esmalt müksas ta portfelliga, kuid ütles koheselt: "Sorry!". Kuid kui lennuk maanduma hakkas, ei suvatsenudki hr. Kaasik oma tooli seljatuge normaalasendisse tõsta. Kõigile loeti isiklikult sõnad peale, aga härrale tehti erand. Khm, mõtlesin mina, mille poolest siis härra on priviligeeritum?
  • See, kuidas Kaasik Lutherile koti pähe tõmbas, tundub küll ebaeetiline, aga muus osas andku minna. Me võime finkide ja kaasikute peale hambaid krigistada, aga nupumehed jäävad ikka peale.
  • TNT, antud juhul tormab ilmselt Eesti rahvas hoopis hr. Kaasikule appi...
  • Jalutasin pirita topis pyhapäeval, vastu tulid Sõnajalad..
    Küsisisn, kas kardate? vastasid: raha pole, seksida meeldib ;)
    Eesti on koht, kus staare tänaval kohtad - nautigem!

    kuskilt jäi k6rva:
    kaasik püüab mere pst nurga pealset maja,
    mis kunagi oli miski noorte naiste 6mbluskool vist,
    ära lammutada ja eksklusiivse k6rghoone asemele panna.

    taas muinsuskaitse all olev objekt -> tavaliseks rusuhunnikuks jne.
  • Viktor Kaasiku huvitavatest seisukohtadest geograafia vallast oli juttu viimases Ärapanijas.

    Väide, et Antarktika asub Pōhjapoolusel annab meile uue vōtme ka kōigi tema varasemate väidete tōepära hindamiseks.
  • Laupäeval s.o. 14.märts 2004 kell 11.30. toimub Draama Teatri ees toetusmiiting Sõnajalgade toetuseks võitluses V.Kaasikuga. Kõigil soovijatel palutakse lahkesti teatada ja ühineda teiste kultuuri ja laulmist toetavate edumeelsemate eestlastega.
  • Draamateatri ees toimuval protestiaktsioonil kogutakse allkirju S.Jalgade kaitseks kurja Kaasiku eest.
    Kaasa võtta lipud ja loosungid.
    Osavõtjatele jagatakse kuuma suppi ja rinnamärk.
    Registrteeruda saab 1 tund varem Tallinna Linnavalitsuse hoone ees.
  • TNT, väga õilis ettevõtmine, tulen kohale.

    eraldi tähelepanu alla tuleks võtta Anette poolt ülalkirjeldatud juhtum. V Kaasiku poolne eriti räige ja alatu käitumine lennukis on midagi hirmsat. see väärib omaette rahvakoosolekut ja räuskamismiitingut. TNT, ehk võtad selle korraldamise ka enda peale?
  • TNT

    ütle palun, et see pole tōsi, :)

    samas, Draamateatri eest Palace juurde on kiviga visata, seal saaks ka kurja Kaasiku vastu protestida, ehk oleks Palace`l peale supi ka midagi toekamat pakkuda, :)

    Ja seal kōrvalmajas on ju linnavalitsus - nii need revolutsioonid hakkavad, :)
  • kaasik on scapegoat..
    ehk patukott :)
    yhesonaga, koik ebameeldivad tehingud tehakse tema nime alt.
    siis jaab eesti advokatuuri hea maine puhtaks.

    go!
  • Roimar >
    justnimelt. ma lisaksin siia veel juhtumi, kus olin hommikuses Tallinn-Tartu ekspressrongis üle interneti broneerinud oma lemmikkoha nr 17, loomulikult I klassi vagunis, et tee peal rahulikult kirjatööd teha. vagunisse jõudes lösutas nimetet istmes juba broneeringut mitte omav V. Kaasik. kuna leidus vabu kohti ka mujal, ei julgenud teda tülitama hakata, pilet näpus.

    panen ette teemat käsitleda rahvakoosolekutel, mis toimuksid korraga nii Balti- kui lagunevas Tartu Raudteejaamas.

  • kui päris aus olla, on ka minul kibedaid kogemusi ning olen kannatanud v.kaasiku hämarate ja alatute mahhinatsioonide tõttu.

    ükskord selveri poes olles piimatoodete letist u. 5 meetri kaugusel valisin pilguga välja omale sobiva hapukoore paki ning astusin rahulikul sammul selle suunas et see omale ostukorvi panna. ootamatult ilmus välja v.kaasik kes palju kiiremini liikudes jõudis enne mind piimaletini ja võttis just nimelt selle hapukoorepaki, mille mina eelnevalt juba välja olin valinud, kuigi oli piisavalt ka teisi hapukoorepakke saadaval. järjekordselt oli v.kaasik alatuid võtteid kasutades jäänud võitjaks süütute kodanike arvelt. olen üsna kindel et advokatuuri aukohus ei võtaks antud juhtumi suhtes v. kaasiku suhtes negatiivset seisukohta, sest juriidiliselt paistab kõik laitmatu .....
  • Njah... eesti rahva õiglustunnet on jälle tugevasti riivatud.... Küllap ootavad paljud juba jumalikku märki sellest, et õiglus ei ole maa pealt kadunud, nagu mõned head aastad tagasi ühe samasuguse privileegitud isikuga juhtus...
  • Mulle isiklikult White Nigga poolt kodanik Kaasikule soovitud saatus ei sümpatiseeriks... Ikkagi inimene ju...

    Pigem oleks lahe, kui Saulusest saaks Paulus...ehk vend esitaks rahva ees avaliku vabanduse ning jagaks oma eetiliselt kaheldavate tehingute poolt genereeritud lisaväärtuse heategevaks otstarbeks laiali... :-)
  • Muide, ärge unustage seal rahvakoosolekul ka V.Kaasiku hämaratest autotehingutest Maybachiga rääkida.
  • Homme toimuval rahvakoosolekul lubas Maybach isiklikult avalikustada kõik tehingud, mis neil on sõlmitud Viktoriga ja ümber lükata ka esitatud alusetud süüdistused.
    Küsimus on selles kas me neid usume või mitte!
  • Aivar Palumäe uus film, peaosas V***-Viktor: MAYBACH!
  • viki, miks sa selle pildi siia panid?
    Kus point on?

    Krt, sain aru, viki ise ongi ... ja "peaaegu" näitab keelt. :-))
  • Igati teemakohane artikkel Ekspressis: Viktor Kaasik üritas mängida heauskset rajatiste omanikku, aga kaotas.
    http://ekspress.delfi.ee/kuum/viktor-kaasiku-ja-priit-alamae-kirglik-kats-veinikeldri-ule?id=75419649
    Eriti tore on omada krunti siis kui samas kõrval passib 16korruseline kõrghoone otse sinu krundile, et midagi varjata ei suuda.
  • See 16 kordne ehitati sinna peale Kaasikut. Kaasik küll püüdis kaikaid kodaratesse loopida, aga midagi ei aidanud. Ühesõnaga, Kaasikule tehti siis ja nüüd jälle "kaasikut".
    Loo moraal on selles, et kui sul õnnestub miski varandus kokku kraapida, ära mine ülbeks ja ära unusta ümberkaudseid "määrida", et asjad edaspidigi libedalt jookseks.
  • Kusjuures 1990-date alguses oli teada, et sinna kerkivad kõrghooned. Ma siiamaani imestan et see lauluväljaku ning näituste kõrval olev (tohutud rahvamassid, müra) ning suviti vahel hirmsasti haisev ala elamukruntidena rikkurite seas nii populaarne on.
  • Karma is bitch!
    Huvitav millal loodus Kaasikule jää liikumise näitel selgitab, miks majad vanasti teisele poole kaldavalli ehitati ja miks otse rannajoonele ei ole otstarbekas häärbereid püstitada.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon