uus kodukas :)
Log in or create an account to leave a comment
-
uoauuu, tõeliselt lahe ja selgelt organiseeritud uus kodulehekülg. Aitähh tegijatele! :)
-
Vaatan mina, et mingi teema kohta on mul 3 uut lugemata postitust. Kui teen teema lahti, siis näen, et ainult viimase postituse pealkiri on Bold, teised nagu oleks loetud. Miks kõik 3 ei ole Bold?
(See ei ole alati nii.) -
Enamasti on selliste asjade puhul asi browseri caches. St kui seda asja tihedamini juhtub, siis ilmselt oled seda teemat juba klikkinud, kuid teemade nimekirja lehele tagasi siirdudes võtab browser selle cachest ning ei näita seega loetud teemade kohta õiget numbrit.
-
Kahtlane, et ma oleksin seda varem klikkinud (vaadanud). Nii kehv mälu mul ka ei ole. :-)
Aga no eks ma vaatan, katsun leida seaduspärasust. -
Huvitav, täna teen arvuti lahti ja vaatan, et MÜÜGE NOKIA! all on kaks lugemata postitust. Kui teen teema lahti, siis näen, et bold pealkirjadega postitusi ei olegi, aga tõesti 2 viimast postitust olid tänased uued. ???
-
See MÜÜGE NOKIA foorumi lugemata teated justkui ei tööta mikemat aega juba - mulle tundub!!
aga muidu selline süsteem on muhe wärk ;) -
Kas oleks võimalik weebi kauplemise aknas juurde lisada ka teostatud tehingute arv?
Teisena huvitaks sorteerida kolme tingimuse järgi aktsiaid: muutus; tehingute arv; käive. Äärmiseljuhul huvitaks sorteerida võibolla ka nime või sümboli järgi.
Tänud!