LHV jälgib? - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

LHV jälgib?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • LHV Eesti turu leheküljel on kena nimekiri Eesti aktsiatest mida LHV jälgib. Varem oli seal lühike ülevaade nendest ettevõtetest ja viimaste kvartalite majandustulemused, mida paraku viimasel ajal eriti ei uuendatud. Nüüd on lingid ära muudetud ja uus link viib meid OMX lehekülgedele, kus on inglisekeelne lühitutvustus ettevõtte kohta ja sedagi vaid põhinimekrja ettevõtete kohta. Milles seisneb siin LHV jälgimine? Kas on loota, et kunagi saab LHV-st lugeda värskeid ülevaateid Tallinna börsil registreeritud ettevõtete kohta? On väga tüütu seda infot üksikutest börsiteadetest kokku korjata ja lugeda lehekülgi, mille sisuks on "Sorry, there is currently no text available regarding chosen issuer."
  • Seoses LHV veebilehe uue kujundusega vaatame ajapikku ümber ka lehel leiduva info ja muudame mingil määral sisuteenust.

    Eesti aktsiate kohta käiv info oli tõepoolest vananenud kuna viimasel ajal on LHV raskuspunkt senisest veelgi enam nihkunud eelkõige USA turu suunas.

    Siiski on antud muudatus ajutise iseloomuga, loodame uue aasta algupoolel Eesti aktsiate kohta käiva info värskendada ja selle esitamise vormi mõnevõrra muuta.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon