Seminar salvestusena
Log in or create an account to leave a comment
-
LHV võiks oma seminarid videosse võtta ja hiljem neid näiteks sümboolse tasu eest LHV lehe kaudu müüa. Ostaksin kindlasti märtsi kuu seminare, sest ise kohal käia ei ole viimasel ajal saanud.
-
ja miks ka mitte moodsalt 'podcastina'? hea hommikuti autos kuulata. allalaadimine ainult LHV klientidele:-)
-
LHV seminarid on PDF-ina olemas. Mine --> Õpi --> Seminarid --> Toimunud seminarid
-
to kristock:
PDF ei võrdu kindlasti mitte wma ega mpge4'nga. Ühesõnaga pole seal ei heli ega ka pilti. :)
Jutt käis ikkagi salvestusest mitte pildi/teksti formaadist.
Muidugi see pdf lahendus on ka väga hea. -
Väike tähelepanek: toimunud seminarid, optsioonid teoorias ja praktikas I osa viib balti turgude slaididele.
Pole küll elu ja surma küsimus, lihtsalt kui kunagi aega leiate...
Slaidid olid seminaril minu mäletamist mööda ka näpukatega, järsku ülesriputamisel veavabad. -
tegelt võiks need mp3 formaadis allalaaditavad olla ja slaidid juures pdf-ina, ega esineja miimika pole just primaarne
-
tahaksin ka väga väga neid seminaride salvestusi näha.
Võiksin kasvõi väikese raha välja käia - näiteks 100 eek (sama mis seminari kuulamise tasu).
Tiheda graafiku tõttu lihtsalt ei ole aega olnud mitmel viimasel huvitaval seminaril käia. -
Rommy, ära enne raha paku kui sult seda küsitakse! Right!
-
ma pigem lootsin, et keegi veel minuga ühtib ja on samuti nõus mingi väikese sümboolse summa välja käima - äkki see motiveeriks veidi LHV-d.
lindistuse tegemine on ühekordne vaev, aga hiljem saaks seda korduvalt downloadida.
eriti mugav oleks näiteks 25 eek/sms eest endale seminari lindistus arvutisse tellida. -
"14-day money back" garantii võiks ka siis tulla :-P
-
natuke võiks maksta küll kui videona saaks. enamasti ei õnnestu füüsiliselt kohale ilmuda. LHV saaks ehk pisut promo kah.
-
huvitav, kui ma lindistan ja oma kodukale üles panen, kas ma siis rikun autoriõigust?