Kasutaja staatus foorumis - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Kasutaja staatus foorumis

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Selline asi. Foorumis võiks olla kasutajatel oma staatus. Praegu on nii spetsialistide, lihtsalt suvaliste kommentaatorite ja arvamusliidrite postitused kõik segamini. Minuarust võiks olla postitajatel oma profiil või näiteks mingi kvaliteedisüsteem. Näiteks, lugedes mingit olulist värskelt tekkinud päevakajalist teemat. Teemas on sadu postitusi ning pooled on kvaliteetsed, informatiivsed ja postitatud spetsialistide poolt näiteks kasvi Matrox, Kristjan jms tegelased. Saaks terad sõkaldest eraldada.
  • Õige jutt! Kunagi midagi sellist pakkusin välja. Õigemini pakkusin, et kasutajad ei peaks üldse kommenteerima, kuna neil pappi all pole. Aga järele mõeldes... näiteks võiksid kasutajad saada kommenteerida alustajate foorumis. Vaja ju ikka vahel küsida ka, et teadmisi koguda.
  • Tehke klientidele eraldi foorum mida siis kasutajad saavad ainult lugeda suu ammuli vaadata mida targad mehed räägivad.

    Pigem ma arvan et igal Maakleril võiks olla LHV poolt antud trader konto millel 1Meek ja mida kliendid saaksid vaadata, ehk siis kui mees ajab foorumis tarka juttu, kas ta sõnad ka mingit väärtust omavad.

    Ehk siis ei ole mõtet kuulata automehhaanikut kellel auto katki, hambaarsti kellel augud hammastes või traderit kes on puruvaene.

  • Hea, et üldse maaklerid annavad nõu/jagavad kogemusi. Nad võiksid vabalt öelda ju ka:"Fuckit! pole mul kellegile vaja end tõestada."
    Kui maakleril on oma nägemus mida ta teistega jagab, siis see ei tähenda, et Sina pead seda järgima ja saad kohe garantii, et kõik läheb ka hästi.
    Tähtsamatel tegelastel on ju pilt nurgas, milleks mingi rating?
  • 2 hpethialihti, kel pildid nuvgah, lahid teile juba huuve kaavega.

    teen ettepaneku, huhtuda neihhe, kel pildid nuvgah, äävmihe ettevaatuhega.pavem neile kohaldada ehinemihkeeldu.
  • loe eelmist postitust, ja sa saad aru, miks peaks siin foorumites möla piirama. Kuskil teises foorumis oli sarnane postitus. Iga kärss ei peaks ikka saama arvamust avaldada, või üldse segast panna siin...
  • havliF:

    Tee omale ihe voovum.Ja pane pilt iga nuvga peale.
    Äva hiih pane hegaht hiin...
  • Uubi, mis su klaviatuuriga lahti on. Tõesti on halb lugeda. #%&"##
  • Teeks LHV'le ettepaneku teha foorumisse disclaimer millist teemat võiks teha ja millist mitte. Ei taha nuriseda, aga liiga palju cräppi on teie lehele tekkinud ja seda tekib siia viimasel ajal üha juurde.

    Igat suvalist uudist ja igat suvalist asja ei maksa postitada. Või siis oleks õiglasem teha topicut mille all on erinevad teemad jne. Praegu küll on tehtud alustajate foorum ja siis "bosside" oma, aga üldiselt on vägagi ebamugav scrollbariga tõmmelda. Paneks üles äärde lingid millele klikates saab foorumi lahti.
    Lahterduse all soovitaks ära märkida erinevad teemad ntx: Investeerimine/kauplemine, päevapoliitika ja siis ntx muu pläma, mis on irrelevant majandusest.

    Samas aga soovitaks seda muud pläma ja kõrvale kaldumis teemasid vältida, sest eventually on teie foorum täis lihtsalt mingit mõttetut juttu.
  • Klaviatuuril on nohu ja nina on kinni.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon