Kes võidab jalgpalli MM-i?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Selle suve tippspordisündmuseks on kindlasti Saksamaal toimuv jalgpalli MM, eeldatavasti oleks see foorumiteemana niikuinii üles kerkinud ning seega teen otsa lahti. Kõigil soovijatel võimalus sõna võtta ning võitjat pakkuda, abiks algajatele panen üles ka UBS vastava analüüsi. Sellele toetudes pakuks võitjaks Itaaliat.
-
Brasiilia
-
Arvan, et jällegi Brasiilia. Tõenäosused ei arvesta vigastusi mängude ajal, väsimusi , haigusi jms. Brasiilia varumeeste pink on tugev, neil pidevalt ründav taktika, mis lõpuks alati viib värava läämiseni. Itaalia seevastu on kaitseva mängustiiliga. inglismaa võimalused on oluliselt vähenenud rooney vigastuse pärast. Saksamaa ja ehk Argentiina on teised favoriidid.
-
Inglismaa.
-
Brasiilia või Argentiina. Ise loodan, et viimane, kuigi jah -BRASIILIA
-
Kui Rooney terveks jõuab saada siis Inglismaa, aga selle tõenäosuse kohapealt et poolfinaalis Hollandil Brasiilia vastu peaaegu võimalusi pole, ei nõustuks.
-
Brasiilia või Portugal. Suurimateks üllatajateks arvan et saavad USA ja Ukraina
-
kindlasti brasiilia
-
Pisut World Cupi ajalugu:
2002 Germany vs Brazil 0 - 2
1998 Brazil vs France 0 - 3
1994 Brazil vs Italy 3-2
1990 West Germany vs Argentina 1 - 0
1986 Argentina vs West Germany 3 - 2
1982 Italy vs West Germany 3 - 1
1978 Argentina vs Netherlands 3-1
1974 Netherlands vs West Germany 1 - 2
1970 Brazil vs Italy 4 - 1
Minu panused Brasiiliale ja Argentiinale (Fortuuna Brasiilia koefitsient 4, Argentiina oma 7,5). -
Prantsusmaa ...miks mitte!
-
brazil
-
Saksamaa
-
kunagi vaatasin ka neid nüüd loositud alagruppe ja leidsin, et inglismaa ja brasiilia peaskid 1/8 või 1/4 finaalis kokku minema, kes selle kohtumise võidab võidab ka MM-i
-
Saksamaa
-
Minu arvaters pole Brasiilia kel korralikku kaitseliini. Eriti võrreldes nii mõnegi Euroopa tiimiga (Itaalia, Inglismaa)
-
inglismaa ei v6ida kindlasti, kui ta alagrupist edasi saab on juba k6va. v6idab see kus m2ngib patsiga neegripoiss:) nagu ka meistrite liiga. kui tema v2ravat ei l88 siis ei tee seda keegi.
-
Brasiilia
-
Brasiilia või Prantsusmaa
-
Argentiina
-
Brasiilia:)
-
näiteks mina pakukisn Costa Ricat, kes teisena A alagrupist edasi playoffidesse jõuab, seda siis poola asemel. Ning USA on meeskond, kes heal päeval on võimalik võitma nii Itaaliat kui ka Tsehhe, seega võib kellegi MMi lõppeda seal nii itaalia kui ka tsehhide fiaskoga.
aga võitjaks pakun brasiiliat :) -
Favoriit nr 1 on (peaaegu) alati Brasiilia. Nende nõrkus oli varem nõrk kaitse, kuid eelmine MM tõestas, et selle kallal on kõvasti vaeva nähtud. Kui kaitseliin peab, siis pole teistel mingisugust võimalust. Ise hoian pöialt veel jalgpalli sünnimaale - minu unistuste finaal Brasiilia-Inglismaa (seal pole enam tähtsust, kumb võidab)
-
Itaalia-Brasiilia finaal kõlab huvitavalt. Loodan, et põnevust pakuvad nii Rootsi kui Portugal. Minu valik on siiski ITAALIA
-
finaalis argentiina ja brasiilia ja võidab brasiilia
-
samas on brasiilial uus treener. eelmise mm-i treener on nüüd portugali treener. Üllatusi tuleb palju..
-
isiklik eelistus oleks holland,aga reaalsuses v2het6en2oline.saksamaal on muidugi kodustaadionide eelis v2ike.
-
Holland ja inglismaa on juba pikka aega lemmikud olnud, aga kahjuks ei ole nad eriliselt häid tulemusi näidanud. Aga tühja sest, pöialt võib neile ju ikka hoida ;)
-
Ükskord ometi peab tulema ju 1966 MM finaali kordus, nüüd oleks hea hetk - 50 aastat täis !
( nendele kes siis mängu ei näinud vihjeks - Godsavequeenid lõid Überallesid ) -
naxitrall, "1966 ja 50 aastat täis"??? - võta kalkulaator ja proovi uuesti...
minu pakkumine:
võitja Brasiilia ja Inglismaa ei saa poolfinaaligi -
Argentiina
-
Brasiilia
Päris huvitav oli paari Brasiilia sõbraga viimase Milan-Barcelona mängu jälgimine. Väljakul oli vist korraga nii 8 brasiillast, mõlemal poolel umbes neli. Ja siis kui küsisin, kumba meeskonna poolt ollakse, oli vastus, et vahet pole, peaasi, et brassillane värava lööb. Kahjuks see nii siiski ei läinud, kuid Dida suutis siiski silma paista. Ja pisi-Ronaldo (otsetõlkes Ronaldinho) mängu on alati meeldiv jälgida.
Minu poolehoid ründavale, meelelahutuslikule ja ennekõike heale jalgpallile,
B. -
Rootsi kunn võidab finaalis Brasiiliat. Hokikuld olümpailt tuli, tuleb ka jalka.
-
tiny nägi vist und:)
-
Nonii. Kätte ongi jõudnud kauaoodatud Jalgpalli MM. Esimesena lükkavad murupalli:
19:00 Saksamaa - Costa Rica
Kohtunik Horacio Elizondo (Argentina)
Rohkem infot:
Germany 2006
Live Score by Eurosport
Team Comparison
Postimehes suht korralik Eestikeelne info. -
Võidab Portugal,rootsi,Argentiina!
-
Tean täpselt!
Võidab see, kes võidab finaalmängu. -
Kõige suurem tõenäosus võita on eurooplastel, ja eriti Saksamaal.
-
MSM, mille järgi see tõenäosus kujuneb? Mina panin UBSi mudeli järgi ühe panustest Itaaliale.
-
LOL võidab jälle kinglasti see keda ei peata favoriidikski.
-
eurosport.com :
World Cup Game 2006 - Stocks:
http://www.wcg.eurosport.com/wcg/shares.jsp -
Aimar, Euroopas on siiamaani võitnud eurooplased ja ma arvan, et sakslasi aitavad koduseinad.
-
no Brasiilased on ikka Pele juhtimisel ka Euroopas võitnud
-
BBC'lt huvitav MMi turuimitatsioon World Cup Dag
-
Võidab Hispaania.
Saksamaa võitu ei oska küll kuidagi ennustada.. kuigi tundub, et MSM on selle peale kihla vedanud. -
võidab FIFA - summa pidi paari miljardi kanti olema, ikka EURi.
-
Saksamaa on kohalikus totalisaatoris koefitsiendiga 6, mis paneb ta Brasiilia ja Argentiina järel kolmandaks kandidaadiks.
-
tiny, krt, sul on õigus!
Siis on vist nii, et eurooplased pole väljaspool Euroopat võitnud. -
rootsis võitis 1958 brasiilia
-
Efter att ha sopat banan med övriga i både OS- och VM-hockeyn är det ju enkelt att räkna ut vem som tar hem fotbolls-VM :)
-
Mina isiklikult tõenäosusi ei usu ja seega pakun, et võidab Soome.
Ah, et Soome seekord ei osale.
Võttes Eurovisioonist šnitti: "Never say never."
Küsimuses puudub täpsus. Millisest jalgpalli MM-ist on juttu?
Eelnenust, sellest, järgnevast?