Kuidas käituda - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Kuidas käituda

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tegu selline, et olemas det.planeeringuga maatulundus maa. Probleem, ei ta kas investeerida sellesse või mitte. Tegemist on Tln lähedal 50km radiuses olva metsastatud alaga. Tõsi suurt kasumist vist pole loota, kiire hinnatõus (10-15% aastas) jäi eelmise aasta lõppu. Kindlasti ei kavatse metsa 100% maha võtta. Seega küsimus, kas tasub investeerida maasse ja kuidas võiks leida selle väärtust? Täna, homme, 5 -10-25 a pärast?
  • hoia eemale, sellel maal pole mingit väärtust, sest see kiiritab :)
  • Sa tahad tasuta konsultatsiooni mille eest küsitakse 5000-10000 kooni. hehe
    Mis sinna detaili järgi ehitada võib ja kas detaili on võimalik muuta? Mis hind on? Mis tähendab 50km raadiusse Tallinnast? palju küsimusi


  • Hakkame ikka A-st peale.
    Mis asi on ? detailplaneeringuga maatulundusmaa?????
    Põhimõtteliselt sellist asja ei ole olemas.
  • to TNT
    Miks ei ole ikka on - see tähendab et sihtotstarve on maatulundusmaa detaili järgi - tavaliselt võib sellisele maale oma tarbeks talu ehitada. Tuleb lihtsalt kovist projekteerimistingimused taotleda
  • Tasuta konsultatsiooni ei taha. Soovin vaid arvamusi. Ja samas det.planeering on koostatud vallavalitsuses ja selle järgi võimalik ala jagada 8 erinevaks krundiks. krundi suurus keskelt läbi 1,5-2 ha.
  • Ei saa aru kas maa on olemas, või soovid osta, maapuhul oli kiire hinnatõus siiski käesoleva aasta alguses ja hetkel isegi kestab:), kui suurest kinnistust jutt käib ja mida sellest detaili järgi teha annab. Loomulikult ära unusta et kinnisvara puhul ASUKOHT üks tähtsamaid komponente.
    Edasi hoonestuõiguse tingimused ja kommunikatsioonide olemasolu või võimalikus.
  • Detailimata maa ongi maatulundusmaa.
    Olgu ta mets või põld või mis iganes.
    Oma tarbeks võib ikka ehitada. Seda siis OMA tarbeks. Jah, ja see käib läbi projekteerimistingimuste.
    Ja kui mingi maa käib läbi detaili ja saab sihtotstarbeks maatulundusmaa. Siis on asi põhimõtteliselt p..s. Ja sa oled selline nn pikaajaline maaomanik. Kuni leiad mõne kodaniku kellele räägid bla-blaa detail....alustatud! Äkki läheb õnge!
  • Päris nii see ei ole TNT üks kinnistu võib koosneda mitmest erinevast katastriüksusest kus erinev maakasutus sihtotstarve, samuti võib ühes üksuses olla erinev sihtotstarve näiteks nii ärimaa kui elamumaa jne. mis toodud protsentides.ja pindalas ja näidatud ära katastriüksuse plaanil.
  • Ok valgus5tame siis veel ....
    1) maa esialgu omatarbeks.
    2) peamine küsimus - kas võtta antud kinnistu kasutusele kruntidena (tont teab mitme aasta pärast) või hakata sellel olevat metsa haldama hea peremehelikult. Metsasus antud krundil on keskelt läbi 60-70%.
    3) tulundusmaast elamumaaks saamine on sisuliselt vaid paberimajandus (on olemas nupp millele vajautada).
    4) eesmärk ikka pikaaegne.
  • Kuhu poole 50 km. Kui ida poole siis võib sattuda Lahemaale siis probleem tunduvalt keerulisem!
  • :) mis seisus sul detail on kas ainult idee tasandil, pealegi nupukesed võivad muutuda:)
  • saada mulle katastritunnus meelispa@hot.ee, siis võin sulle täpsemalt öelda mis peale hakata

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon