Läti ja Leedu kinnisvaraturg - kas ka mull? - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Läti ja Leedu kinnisvaraturg - kas ka mull?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Üldiselt räägitakse, et kinnisvara osas ollakse hulluks mindud üle Euroopa ja USA jne... aga siiski, vist on Eesti üks hullumaid kohti selles osas hetkel.

    Kas keegi on täpsemalt kursis Lätis ja Leedus toimuvaga kinnisvaraturul?
    Kas seal on ka asi hullumast hullum (a´la nagu Eesti) või on seal midagi muud toimumas?

    Tänud, kes viitsib siia panust panna :)
  • Leedu kohta infot ei oma, Lätis on hinnatase veel idiootsem kui Eestis, kuna Riia on see koht, kus märkimisväärne kogus verega määritud raha otsib võimalusi end puhtaks pesta. Palgad madalamad, aga kesklinna kinnisvara veel kallim kui meil. Go figure.

    Kui siia otsa liita fakt, et Lätis on 1000 kohalikku bojaari, kel igaühel oma isiklik omavalitsusjuhist ori taskus ja kes on täiesti veendunud, et nad maailma valitsevad, siis ainus põhjus, miks selles riigis üldse pikemalt resideerida, on capital gains taxi puudumine. Ühtlasi on see maa ka kasulik selleks, et Leetu sõita.
  • mmm.. seda, et seal veel hullem on kui siin, ma ei teadnud... tnx..
  • City24 läti website:s ka hinnagraafikud. Ei tea kui usaldusväärsed.

    http://www.city24.lv/client/city24client;jsessionid=A717F87652ED650762CBAB517BC40B89?rnd=461040&pageId=17&objId=AnalysesObject&stateId=AnalysesInitial&eventId=AnalysesArticleEvent&articleId=43734
  • Oberhausi Läti leheküljelt võid saada analüüse. Lätis jah hinnad veel kirvemad kui Eestis mõnes kohas - mootoriteks peale Riia veel Jurmala piirkond. Arendustegevus sellegipoolest paar aastat Eestist maas ja võimalik veel soodsalt krunte oamndada sest Läti taksojuhtidele ei ole veel jõudnud kohale et kinnisvaraäri on kuldaväärt business . Detailplaneeringute menetlemine Eestist poole kiirem.
  • mmm.. ok tnx ma uurin... aga kas siis mõni koht on kallim aga samas mõni odavam (nt krundid kuskil) .. aga ok ma ise uurin ka

    tänud kontribuutoritele

  • Läti on ilmselt juba kõige suurem mull

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon