Kõik investorid hääletama! - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Kõik investorid hääletama!

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tänase Keskerakonna ja Rasvaliidu salapakti valguses kutsun kõiki investoreid tuleval kevadel Sea-Tiidu, Nafta-Villu ja Lindi-Edgari vastu hääletama! Kelle poolt hääletate on loomulikult igaühe isiklik otsus, kuid loodetavasti enne otsuse langetamist kaalute tõsiselt ka oma otsuse mõju enda investeeringutele. Seniks kainet mõistust :)
  • tiny, selliste üleskutsete jaoks on juba üks jutulõim olemas. Pole mõtet enam teist juurde teha!
  • siinkohal polegi vist nii paha mõte kui see üleskutse veelkord uue teema näol silme ees on :(
  • mõte oligi selles, et Te siis järgmisel kevadel asja meelest ei lase, muidu pole kedagi süüdistada
  • kedagi nagu polegi valida, investorile sobiks nagu reform, aga see, nagu praktika näitab, heidab ikka keskiga ühte. sotsid ei sobi nii-ehk naa. resp-isamaa oleks nagu valik aga pole ka...
  • Iga kuradi ahv saab aru, et pange presidendiks pea ükskõik kes pakutuist, aga palun mitte seltsimees Arnoldit...
    Mõtlen, et kui see demagoog Kadriorgu tagasi topitakse, peaks tegema avaliku korjanduse ja selle rahaga reklaamima neid riigikogulasi või valijamehi, kes andsid oma hääle Arnoldi poolt - reklaamima muidugi nii, et väikesed lapsed saaks ka aru, et kui nad ei õpi ilusasti või nuusutavad oma aju kummiliimi/ bensiiniga roheliseks, siis võivad nad suureks saades olla samasugused lambastunud valijamehed, kes valivad seltsimees Arnoldi suguseid.


    P.S. Arnold ja teised ülalpoolnimetatud on väljamõeldud tegelased, kel pole reaalsete isikutega midagi ühist.
  • parem saagu siis juba uueks presidendiks "Wremjast" tuntud Mürka perse. Aga muidu on küll ilgelt lahe, kui Savipäts saab Sinu investeeringutest teenitud tulu asfaldisse surada või lihtsalt nendele sellidele laiali jagada, kes tööd ei viitsi teha. Aga Abesiki mõte väärib kaalumist. Midagi peab nende seltsimeestega ette võtma, kuigi jah Savipäts mainis, et tsiteerides Alma Materit on sm . Rüütel õpingud cum laudega sooritanud. Mida teksti :)
  • Kes on rohkem süüdi, dementne vanahärra või need, kes teda enda huvides pukki upitavad?

    Arnoldi ligikaudsed räägivad, et Alzheimer murrab täiega, vanahärra ei mäleta tihti sedagi, mis tund aega tagasi rääkis. Eks seal ole selge põhjus, miks segaduses vanurit ei lastud valimisdebattidesse.

    Vaevalt, et Arnold teist valitsusaega lõpuni kannab. Loobub tervislikel põhjustel ja Edgar tuleb ja päästab Eesti.

    Lugege ka seda üsna isiklikku viidet Arnoldi Alzheimerile - http://larko.kolhoos.ee/2006/03/17#a1553

    P.S. sama mis abesikil, nimede kokkulangevused riigitegelastega on ülal puhtjuhuslikud.
  • Eesti poliitika on nigu bordell.

    Vahet ei ole mis tüdruku valid, raha saab ikka omanik ja rahuldus on igatpidi kesine, ainuke vahe on selles kelle nägu ees on.

    PS. Bordellis on vähemalt klaverimängija kes ausa tööga palka teenib.
  • Arnold, Sa oled ju väljaõppinud põllumees - mine rikasta mulda, sest meie maa vajab mikro- ja makroelemente. Ja Sinu kogemusi kuulatakse hoolega.Mis Sa jändad selle presidendiametiga.
  • Sellega on sisuliselt on rahvaliit ja keskerakond ühinenud. Aga samas suutnud vältida seda mis juhtus isamaa ja respublikaga - ma oletan et viimaste ühinemisel läks väga palju hääli kaotsi sest suur hulk ühe valijaid ei kannata üldse teist parteid.
    Veendunud Reiljani vihkajad valivad ikka Savisaart ja vastupidi... aga näiteks Partsi vihkajad enam Isamaad ei vali.
    Niisiis, kahju küll aga lootus et Edgar peaministriks ei saa on üsna väike.... ainus lootus ongi et tekib "valimised Savisaare vastu" ehk siis väga suur valmisaktiivsus Savisaare vastaste osas.
  • pingviin,
    mingit ajaveebi allikaks pidada nüüd ka õige pole. Igaüks võib väita mida tahab. Siinjuures väidab tüüp üleüldse, et see haigus on tema emal ja et tema meelest Arnold sarnaneb tema emale. Iseasi on see, kas Arnold presidendiks sobib.

    Tehelikult oleks kunn Edgar üks väga huvitav lahendus. Raputaks seda konnatiiki üsna mehiselt. Paar kuud oleks ehk üsna huvitav vaadata, mida mees teeb. (peaministrina siis) Tegelikult ei poolda teda, aga pulli pärast võiks olla natuke, mitte täisaega loomulikult.
  • Minul oli CharilieF-ga sarnane lootus, kui Edgar kunagi siseministriks sai - et äkki lööb korra majja ja surub pätid maha (Lepiksoniga lootsin ka). Kumbki kõvadest meestest ei teinud mitte midagi ära (nagu ka need, kes nulltoerantsi lubasid ja seda enam ei mäleta - nemad on vist ka dementsed, kusjuures jäid selleks umbes poole aastaga kui võimule said).

    Kres on president, on tänapäeval vist enam-vähem ükskõik (Meri aeg oli kriitilisem). Aga parlamendivalimiste osas ma loodan, et Villu ja Edgar ei saa parlamendienamust - seega kui Ansip lõpetab Savisaare puudliks olemise on kõik veel võimalik. Sotsid on ka muidugi küsimärk.

    Kõik valima.
  • Targemad indiaanlased ütleksid, et edu ei saavutata, millegi VASTU olemise (hääletamisega), vaid poolt olemisega (hääletamisega)!!!

    Iseasi, kas on kellegi poolt olla.
  • Ja veel - koos majanduseduga on üha rohkem neid, kellel on kaotada muudki peale ahelate.

    Kui Savisaar kunagi peaministri kohalt kukkus poleks küll uskunud, et ta järgmise ca 15 aasta jooksul uuesti sellele kohale ei tõuse. Nagu on ime seegi, et astmelist tulumaksu pole läbi surutud.

    Miks ei võiks imed jätkuda?
  • Ei lähe ka seekord hääletama. Ja loodan, et jällegi kojujääjate partei võidab :-)
    Kui keegi tahab minu häält saada, pakkugu välja positiivne programm, mida olen nõus toetama, mitte ärgu hirmutagu kui koledaks siis läheb, kui ma teda ei vali.
    Ja veel - ei toeta ühtegi parteid, kes ei näita üles lugupidamist kõigi teiste poliitilise parteide suhtes.
    Pole nagu väga palju palutud või mis?
  • Seni ma olen ikka parempoolsete poolt hääletanud, aga nüüd ma vist enam ei viitsi üldse hääletada. Respublica on minu jaoks paaria alates Lihulast , aga enne seda olin hääletanud Partsi poolt :( Isamaliidu renomee on täis tehtud alates elektrijaamade surimurist. Reform on lihtsalt hambutu, et mitte öelda nõrk, ja ripsutab liiga palju tiiba Keskerakonnaga. Keskerakond ja Rahvaliit on mulle aga täiesti vastuvõetamatud. Edgar on jube populist ja demagoog, mis minu jaoks muudab terve Keskerakonna mõttetuks. Rahvaliit on vastukarva alates sellest, kui nad meeleheitlikult Arnoldit veelkord pukki pressima hakkasid. Arnoldi best before on möödas! Kes sellest aru ei saa, on tainas. Konkreetset sotside vastu pole mul midagi, poolt ka mitte, aga Ilvest tahan küll presidendiks. President peab olema esinduslik, laia silmaringiga ja kohanemisvõimline. Tore on, kui tegemist on ka särava isiksusega. Arnoldi puhul on täidetud ainult esinduslikkuse nõue. Ergma on kül laia silmaringiga ja võibolla ka kohanemisvõimeline, aga esinduslikust pole kopika eestki. Ilvese puhul on täidetud aga kõik neli nõuet. Kui Ilves presidendiks ei saa, siis võib kõik erekonnad minu poolest maha kanda. :(
  • to: Tankist

    Aaviksoo puhul on samamoodi täidetud need 4 sinu esitatud tingimust, lisaks sellele ei vihka ta venelasi ja Edgarit ning Edgar ei vihka teda. Pluralismi säilitamise huvides oleks Aaviksoo seega parem valik.
  • vbl. riigikantselei rahasüst muudab Ergma esinduslikumaks (appi tuleb stiilne viisik vms.). stilistid & moeloojad suudavad ehk välimuse osas imet teha kuid lennarti moodi ilmakodaniku tast ikka ei saa.
    Ilves jälle on natuke keigar (sõnast gay?), kuid kui suudab end talitseda on talutav. Arnoldi kohta pole midagi öelda, vanal mehel peaks olema stiili mitte kandideerida kuid kommaritel pole vist sellist omadust.
    Manitski ja Aaviksoo oleks kah ok variandid olnud.

    Parteide kohta on tankist 11:38 kõik öelnud, pole midagi lisada.
  • Lauris71 väidab: " veel - ei toeta ühtegi parteid, kes ei näita üles lugupidamist kõigi teiste poliitilise parteide suhtes." - kuidas saab näidata üles lugupidamist nende vastu, kes pole lugupidamist väärt? Kas Lauris71 toetab silmakirjalikkust?

    Tankist nt ei pea ühestki parteist lugu - ja see on suuresti põhjendatud. Valima tuleb aga minna selleks, et valida halbadest variantides parim. Muidu läheb veel halvemini.
  • Vanaema, kõik olulisd poliitilised parteid on rahva esindajad.
    Ükskõik, mida sa arvad Savisaar & co-st (sest ilmselt teda sa silmas pidasid), ja ükskõik, kuidas käitub Savisaar & co., on tema suhtes ülbitsemine ülbitsemine olulise osa Eesti rahva vastu. Minus igaljuhul tekitab õõva partei, kes leiab, et rahvas, või isegi ainult osa rahvast, pole lugupidamist väärt.
  • to: opex

    Kes on need müstilised "kommarid", kellel üldse "stiili" pole?

    Kogu see "kommarite" teema on nii lihtne ja läbinähtav, et lausa naljakas, kui paljud seda tõsiselt võtavad. Kuna poliitika on oma olemuselt eliidi gruppide omavahelise konkureerimise tulemus, siis Eestis senini junior branchi staatust omanud seltskond taob ohjeldamatult trummi teemal "kommarid", kuna nende "kommarite" ehk seni senior branchi isoleerimine tippoliitikast annaks ka neile võimaluse. Senimaani on üritatud teha seda valdavalt ebaõnnestunud meetoditega, nüüd siis on käega löödud ja lüpstakse kogu aeg seda mineviku teemat. Kuna valdavale osale valijatest (nagu senised valimised on selgelt näidanud) see siiani pole korda läinud, pole ka mingit põhjust, miks see peaks edaspidi korda minema.

    Aga retoorika õigustatusest - kui inimene on piisavalt vana, et olla kunagi kuulunud kommunistlikkusse parteisse, kuid pole seda teinud (35+ vanuses seega), siis on tal moraalne õigus võtta sellel teemal sõna. Märgade kõrvatagustega jorss, kes laulva revolutsiooni ajal alles arvutama õppis, peaks aga suu suhteliselt koomal hoidma, kuna pole ise kunagi vastava valiku ees olnud. Viimase variandi puhul lõhnab see lihtsalt suure ambitsiooni ja väikese võimekuse järele.

    Kui Eesti tulevik on Kalev Rebase ja Juku-Kalle Raidi nägu, siis count me out.
  • suffiks,

    arnold,keda mina selle all mõtlesin on siiski küllalt haritud, et taibata fakti, et tema kandideerimine ei anna Eestile kui riigile midagi. siiski soovib ta saada presidendiks, mis minu arvates näitab tema nõukaaja nomenklatuuri (st. kommunistliku partei ladviku) suhtumist "ei huvita, tahan ja teen" st. ülbust ja/või enesekriitika puudumist.
    kirjutan eelmise kommi lause siis teisiti: "nõukogude eesti poliitilisse ladvikusse kuulunud inimeselt vist ei saa oodata pieteedi- või stiilitunnet jätta kandideerimata kuigi tervis võimaldaks ja kohustaks seda teed valima".

    100% nõus 12:17 kommi viimase reaga
  • http://www.aripaev.ee/mod/emb/online.html?disp=2&uud_id=870660&tyyp=&leht_id=3313

    läheb nagu meie foorumi teemaga kokku...
  • sama ka tekstina

    Isamaa ja Res Publica Liit tegi avalduse, kus kutsub kodanikke ja poliitilisi jõude ühinema ning seisma Keskerakonna ja Rahvaliidu lepingu vastu.

    Oleme viisteist aastat näinud vaeva Eesti riigi ülesehitamisega. Me ei tohi pöörduda tagasi minevikku, vaid peame kõik koos astuma olulise sammu edasi ühiskonna suunas, mis väärtustab Eesti kodanikke ning loob meile kvaliteetse elukeskkonna oma rahvusriigis, seisab Taavi Veskimägi, Tõnis Lukase ja Margus Tsahkna avalduses.


    15 aastat tagasi oli meie rahvuslik huvi iseseisvuse saavutamine ja kiire liitumine lääneliku poliitilise süsteemiga. Me saavutasime need eesmärgid. Eesti on olnud tubli ja arengule suunatud riik. Sama palju on olnud aega, et lahti ütelda sovjetlikest väärtustest ja hoiakutest. Toimunud muutuste vilju on meil täna võimalik nautida. Seda näitavad rekordiliselt madal tööpuudus, kiirelt kasvav elatustase, majanduskasv.


    Eile allkirjastatud leppega on Rahvaliit ja Keskerakond loonud uue poliitilise jõu, mis tahab tõmmata kriipsu peale seni saavutatule - muutes nii Eestile edu toonud majandus- kui välispoliitilist suunda. On igati loogiline nende erakondade omavaheline ühinemisele viiv koostöö, kuid me ei saa aktsepteerida nende poliitilist programmi ja nägemust Eesti tulevikust. Me ei toeta selles lepingus sätestatud vaadet Eesti tulevikule.


    Lepingu sisuks olevad seisukohad erisuhete loomisest Venemaaga, vaba turumajanduse põhimõtetest kaugenemine, rahvusriikluse põhimõtete ja meie riigi käsitluse ümbervaatamine on vastuolus meie arusaamaga Eesti tulevikust. Oleme mures, et erakonnad, kes tahavad kujundada Eesti tulevikku järgmisel neljal aastal, ei ole oma visioonis puudutanud kordagi ei Euroopa Liitu ega NATO-t, näidates sellega üles valmidust neist organisatsioonidest distantseeruda.


    Meie hinnangul viib selle leppe realiseerumine Eesti majanduskasvu peatumise, välispoliitiliste positsioonide kaotamise ja rahvusriigi ideaalidest kaugenemiseni. Seepärast kutsume kõiki kodanikke koonduma koos meiega sellise tulevikutee vastu ja pöörama oma näo Eesti tuleviku suunas. Keskerakonna ja Rahvaliidu valitud suund viib Eesti kraavi, nüüd peame koondama jõud ja suutma üheskoos astuda suure sammu edasi, sõnastades ja ellu viies Eesti edu hoidvat tulevikuvisiooni.

  • Kui mõelda nagu ameeriklased, müstiliselt/religiooselt, tuleks Rüütel tagasi valida. Paljudel on läinud rahakotid pungi ja lauad looka. Meri ajal aga söödi kartulikoori.
  • Ok, põhimõtteliselt nõus. Aga siin on ka mitmed muud faktorid mängus, miks on siiski hea, et ta kandideerib (ja tõenäoliselt ka saab).

    1) Ainus inimene, kelle vastu Edgar ei nõustu kandideerima, oli Arnold. St, kui Arnold oleks loobunud, oleks ES olnud täiesti reaalne ja võimalik kandidaat, erinevalt valdavast osast inimestest senises rallis, kel pole mingit shanssigi olnud. Seega Arnold hoidis ära Edgari.
    2) Arnoldi teine ametiaeg tähendab, et peale teise lõppu on loss vaba. Täpselt selleks ajaks on ka üks nimetu eurovolinik planeerinud sellesse lossi pürgida. Seesama eurovolinik, kes THI kandideerima keelitas, millest THI ei suutnud vist küünilist tooni välja lugeda. Ehk THI toodi mängu liiga vara ilmselgelt selleks, et ta kõrbeks. Sest kui THI saaks nendel valimistel presidendiks, siis oleks tal väga lihtne saada ka järgmistel ja see juba oleks vastuolus eurovoliniku plaanidega.
    3) Arnoldi mittesaamine looks ebastabiilse olukorra, mis võimaldaks mitmetel mustadel hobustel kandideerida. Mõned nimed on ka ajakirjandusest läbi käinud. Ka näiteks ühel presidendi nõunikul, keda hüüdnime Basilio all tuntakse, on halvasti varjatud ambitsioon olla komromissvalikuks. Seda halvasti varjatud ambitsiooni tõestas ta "Kadriorgia skandaali" avapäevadel, soovitades ilmselgelt mõtlematut käitumist. Kõige kurioossem on kusjuures see, et nõuniku ambitsioonidest on kõik valdavalt teadlikud. Aga poindi mõte - olgu Arnold mis ta on, aga ta ei üllata. Seega stabiilsus vs ebastabiilsus.
  • Suffiks, sellises vanuses mehed võivad väga vabalt "üllatada" sellega, et ära koolevad või pikaks ajaks enne haiglasse lähevad. Pealegi ei ole Arnoldist Edgarile vastast, mistõttu Eedi, kel ilmselt meeldib rohkem nööre tõmmata kardina tagant on loomulikult rohkem rahul Arnoldi variandiga kui iseseisvamate alternatiividega.
  • Arnoldile ei ole Edgarile vastast poliitilistes manipulatsioonides, kellestki ei ole talle selles vastast. Häälte kogumises aga küll. Ja nende kahe mehe valijaskond/toetajaskond kattub märkimisväärselt. Ja Edgar teab, et tema astumine Arnoldi vastu teeks temale rohkem kahju kui kasu, isegi kui ta võidaks (mis on siiski samuti ebatõenäoline).
  • Praegune olukord on nagu peale esimest peeru - kõik ütlevad fui, kuid lõpuks harjutakse ja mõnele hakkab lausa meeldima.

    Kui nüüd on teada milline on "halb" kava, siis milline on "hea"?
    Millegi pärast ei suudeta peale vastandumise muid alternatiive pakkuda.
  • To suffiks jt ka

    Mulle kahtlemata ei meeldiks, kui Edgar saaks presidendiks, kuid pragmaatiliselt võttes oleks see võib-olla väga hea. Edgar jalust ära, Keskerakond tugeva liidrita, majandusele tuleks see ainult kasuks. Ja astmeslist tulumaksu (mis on pigem sümbol) ei tuleks. Seda eeldusel, et Vilja mängib kombekat esimest leedit. Kui Edgar presidendina jätkaks Vilja kaudu partei juhtimist, siis oleks muidugi kehvem. Aga vast ta ei jaksa - oletan et president peab oma tööd ka tegema. Tervis ka teisel kehvapoolne.
  • jumala poogen, kes valitakse, kui ainult korrumpeerunud riigimehed maha lastaks nagu Hiinas tavaks!
  • Eelmistel Riigikogu valimistel oli Keskil astmete reklaamimiseks valijatele postkasti panna maksukettake. Ei tea palju neid tookord trükiti, et kas saab tulevastel valimistel laost uue varu võtta või peavad uued maksukettad trükkima. Vahepeal palgad jõudsalt kasvanud - nüüd sinna vaja äkki korrektuure teha ja vanad kettad enam ei kõlba. Ja kui nad äkki saavadki Riigikogus enamuse ja see astmete süsteem läbi läheb siis arvestades palkade pideva kasvuga peaks neid astmeid igal aastal hakkama korrigeerima - Kesk võiks informeerida kuda ta seda tegema hakkab ja millise arvestuse alusel - seda oleks huvitav teada. Võibolla ei olegi plaanis neid astmeid korrigeerida ja lõpiks saavad kõik eesti kodanikud netona igal kuul ühepalju raha olenemata sellest mis tööd või kui palju teed - see äkki ongi see üllas eesmärk. Üldiselt pidi vist nii olema et see astmete süsteem pidi Keskil väljapressimise vahendiks olema - loobume astmetest aga vastu tahame mingi koguse tähtsaid ministrite kohti.
  • Minu meelest on siin jutulõimes juba kõik oluline ära öeldud. Seetõttu mina isiklikult hääletan märtsis' 2007 Isamaaliidu poolt. Pöörame oma näo Eesti tuleviku suunas!
  • Keegi leiab üles mis protsente ja palgamäärasid tahtis Savisaar viimati kehtestada astmelise TM korral? Minu arust olid konkreetsed numbrid lausa kuskil kirjas.

  • eelistan ka Isamaaliitu, sest see on ainuke erakond, kellel on veel selgroogu ja kes ka Aljosha kindlasti ära koristavad
  • Kordame veel kord Kesk-erakonna poolt väljapakutud skaalat. Tulu 0-1200 (krooni kuus) on maksuvaba. Järgnev tuluosa 1201 - 6000 maksustatakse 15%-ga, tuluosa 6001 - 16 000 krooni kuus 26%-ga ja 16 000 ületav tuluosa 33%-ga.

    Allikas: http://www.kesknadal.ee/index.php?aid=2329



    Tänapäeval siis natuke ülespoole korrigeeritud kujul ilmselt see skaala.
  • Lahe! Sellise astmestikuga lüüakse juba ehitustöölisi :) Mitut tuttavat ehitajat te tunnete? Päris palju ilmselt praegu. Ehitajad küll sellise plaaniga ei lepi et keegi nende palga kallale kipub. :)
  • ilmselt jah, hakatakse uuesti rohkem ümbrikupalka maksma/küsima ja FIE-na soperdama
  • to: tiny

    Isamaaliit ja selle eelkäijad on Eestis aastaid võimul olnud. Miks siis huvitav siiani pole Aljoshat ära koristatud?

    Lihtne on teatada, et "minu arvates tuleks see kuju ära koristada", kui sa tead, et seda tegema ei hakata. Ei ole isamaaliit ega reformierakond seda kuju ära koristanud minevikus (ja võimalusi selleks on olnud rohkem kui piisavalt) ja ei koristata ka tulevikus, kuna neile mõlemale on kasulik, et see seal on. Kui kuju poleks, poleks millestki rääkida. Nüüd aga saab opositsioonis olles trummi taguda ja ära koristamist nõuda, koalitsioonis olles samuti ära koristamist nõuda, aga "venemeelse valitsuse" või "koalitsioonipartnerite vastuseisu" tõttu seda teha ei saa. Ülimalt mugav ja tore kõigi jaoks. Ühesõnaga Rebase ja Notshnoi Dozori sugused ullikesed käivad showd tegemas ja kõik suuremad poliitilised jõud konsolideerivad oma valijaskonda vastavalt ideoloogilist liini pidi. Kuna see on kõigi huvides, siis see kuju sinna ka jääb.
  • Huvitav, kas tõesti kõige rohkem hääli võiks saada partei, kes kõik maksumäärad 0 peale keerab?

    See nishshs on veel täitmata - tuleks ära teha.

    PS. 100% hääli see erakond siiski ei saaks, sest Luuser oma häält ei annaks.
  • Oleks nõus maksma 33% kui see raha läheks pättide kinni püüdmiseks ja neid siis ka kinni hoidmiseks. Kõigi muude probleemide kõrval on minu jaoks Eesti karistusseadustik kõige ajuvabam asi siin riigis. Meie kohtunike ja prokuröride arvates on vist Eestis elamine ise piisav karistus...

    Teemast natuke mõõda aga tahtsin lihtsalt õelda et maksaks hea meelega rohkem riigile kui nad midagi mõstiliku selle rahaga teeks.
  • no kui keegi üldse pronkssõduri ära viib, siis ikka Isamaa, teised on lihtsalt mökud.
  • Iga vähegi majanduslikult mõtlev inimene saab aru, et astmelise tulumaksu kehtestamine on perspektiivis tööinimesele rahaliselt kahjulik. Kas keski ja r-liidu kõik liikmed on ajupestud?
  • Erika Salumäe jooksis Savisaare pärast Keskerakonnast ära, aga Edgar jooksis järgi :). Millal astub Salumäe sotside ridadesse, kes siis varsti Keskerakonnaga liitub ja Salumäe muudkui jookseb ja jookseb....
  • To Tiny - Salumäe ei jookse, vaid sõidab rattaga.

    To Luuser: mina hääletaks küll sellise partei puult, kes tulumaksu ära kaotaks. Kõiki makse ei saa vist jah kaotada (kuigi ma neid ei salli), aga tulumaksu küll. Ei viitsi nüüd andmeid otsida, kuid pakuks et nt käibemaksu tõstmine 25% peale kompenseeriks suuresti tulumaksu kaotamise. Mina hääletaks poolt.
  • Vanaema - Jaapanis on selline süsteem ja ka mina tahaks seda. Aga eks tuleb oma partei teha:)
  • tiny, räägi lähemalt Jaapani maksusüsteemist.
  • minu teada seal eraisikutel tulumaksu ei ole, küll on tarbimine, eriti aga luksuskaubad kõvasti maksustatud. Eks selle pärast jaapanlased ka nii säästlikud on ja eriti ei tarbi, mis kohati isegi deflatsiooni tekitas :) Eestis võiks tulumaks 0% olla, käibemaks aga 25% ja luksuskaubad veek kallimad

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon