Portfell'i ülevaate valuuta valimine/ühtlustamine - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Portfell'i ülevaate valuuta valimine/ühtlustamine

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Ilmselt LHV kasutajad on seda ise ka märganud, et portfelli ülevaate all näidatakse aktsiate, optsioonide ja fondiosakute väärtuseid nende originaalvaluutas. Paraku ei tekki mul nii mingisugustki ülevaadet toimuvast. Kõik on segameni nagu pudru ja kapsad. On täiesti arusaamatu, miks näidatakse portfeli väärtust ainult EEK'ides, kui TVB noteerib EUR'ides.

    Seda portfelli ülevaate asja oleks vaja veidi muuta.
    Vaja oleks nuppe "originaalvaluuta", "EEK", "EUR", "USD" jne., kuhu klikkides näeks ülevaadet vastavas valuutas. Lisaks võiks olla mingi seadete alajaotus, kus saaks ise reguleerida, mis valuutas portfelli summarset väärtust (kas või korraga mitu valuutat) näidatakse. Portfelli rahalised vahendite ekvivalent võiks lisaks originaalvaluutale olla näidatud ka näiteks kasutaja enda poolt valitud valuutades.
  • Meil endal on LHV-s portfelli ülevaate osas mõtted suhteliselt samas suunas liikunud ning lähiajal viime mitmed neid täiendustest ka sisse.
  • kõige tobedam on, et optsoodide strike´d on kroonides ja hinnad eurodes, porfelli ülevaate segapudrust rääkimata, eriti kui peale usd-ide, eekude ja eurde tuleb veel litte ja latte sekka
  • vabandust, optsioonide (siin võiks olla võimalus oma postitusi tagasi võtta ja parandada, vähendaks tahtmatut läbu).
    mul on seb-is ka inv. konto, üle tüki aja seal käies saab ikka aru, et lhv on mugav ja loogiline.
  • SEBI portu oli täiesti katastroof! :) Ka müük võttis keerulistel aegadel tunde!
  • 2 aastat möödas ... ei näe, et oleks toimunud mingi progress...

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon