Kas jalgpall viib mõistuse? - Free topic - Forum - LHV financial portal

LHV financial portal

Forum Free topic

Kas jalgpall viib mõistuse?

Log in or create an account to leave a comment

  • Sport on hea, sport one tore, sport on mõnus, aga ... tundus nagu teine normaalne inimene olevat (s.t. midagi hullu ei kuulnud et ajaks) ja nüüd, raksaki, K-Kohukesi veeretama mööda maad.

    Oleks vait ja ei mögiseks, aga ei saa.
    Kas tõesti võib liigne peaga palli löömine nii ränki ajukahjustusi tekitada?
  • Jah, aga küsigem mehelt endalt ... :-)

    Call me!
  • Savikas lubas raha, ega seal muud ei ole.
  • analyysidest natuke juhtunut j6udsin j2reldusele et lubati vist uus pall.......v6i poiss ei olegi nii rumal ja annab endale reaalselt aru et palli tagumisega elu l6puni 2ra ei ela .vaja tulevikku kindlustada.m6ni kena soe koht kusagil volikogus v6i miks ka mitte lausa toompeal kunagi.
  • Kas tal mitte jalgpallikool ei ole? Eks sinna vaja linna toetust. Ega ses midagi halba ei ole, kui noortele tegevust pakutakse, aga see asi (toetuste jagamine) käib "nägude" järgi. Nüüd on ta Savisaare juures oma "jope".
  • Kulge,
    keski materdamine teeb tast märtri. rahvaliit on samas NII M6TTETU! täna oli ekstra hea foorumis kui atonen taas kriiskas, kuidas TE FUKKEN EI JAGA MIDAGI MEIE JAGAME SEST MEIL ON ENAMUS! kesk on vist ainus kes leiab pappi ka khm vaestele. iga kord parempoolsed kaagutavad et pole raha ja eelarve peab olema tasakaalus. edgar tuleb ja teeb. ei vingu. prioriteedid mees! ja kui demokraatia on hääletamine ENDA huvide eest, siis miks on pööbli huvid 500eek pihu peale saada lolluse märk samas kui enamuse ylikoolitudengite ideaalid rikastuda aga märk arenenud m6tlemisest? varblane ja tuvi anyone? kas inimene kel on billion v6lgu on rikkam inimesest kel on 500eek sula?

    aga olete te hetkekski moelnud, et keskerakond on otsekui valitud vaenlane, et reform saaks oma salaplaani ellu viia? tyypiline "leiame vaenlase, siis keskendame rahva viha tema peale ja ise saame teha mis tahame" m6tteviis. mis te 5a pärast teete, kui näete, kui perses eesti majandus tänu ultraliberaalsetele reformi pakazuhale on? okei, kes rikkaks on saanud, way to go, aga tahate kuulikindlate autode peale raha raisata?

    edgari ja siimu ainus vahe on see, kellele rahvalt röövitud raha läheb. umbes nagu juutide ja palestiinlaste, usa ja vietnami jne vahe on ainult selles, keda tapetakse. ja kui mul on valida, kuhu raha läheb, siis igastahes paljudele vähe kui vähestele palju..

    i'll do it
  • Cheers, riq. Edgar on muidugi ainus, kes vaeste peale mõtleb, neid toetab õhtul salaja nutab ja laste päid silitab. Ja parempoolsed on 15 aastaga eesti majanduse nii perse keeranud, et valitseb metsik tööjõupuudus ja iga jalad-käed küljes vaene võib teenida mingi 10K kuus. Õudne Eesti Vabariik tõesti...miks sa Savisaarelikku vaeste paradiisi, õiglasesse Valgevenesse ei koli :)
  • Aga mis ehk isegi olulisem, kuigi kõik eesti parteid tunduvad vähem või rohkem korrumpeerunud, troonib üks neist ikka väga pika puuga üle teiste. Korruptsioon tapab ning hävitab. Palju rohkem kui üliliberaalne majanduspoliitika, võrrelge Tshiilit ja Peruud, kui olete seal ära käinud.
  • parem pool muna kui.. kas teie arvates ei olnud see rikkus, mida eesti suurärimehed nyyd ymber jagavad parteibossidega, mitte loodud nendesamade pensionäride poolt? te ikka teate, et 50-60 tehti sisuliselt orjatööd, ehitades yles kommunismi. majandus pohinebki ju sellel et palgatöö/orjatöö abil luuakse rikkust mida siis needsamad orjad/töölised tagasi ostavad neile tööd andnute käest. nende töö toodab rohkem kui nad saavad, see on nn riski hind mida v6tavad ettev6tjad. aga mis riskist on eestis hetkel jutt? riski v6tavad needsamad töötajad, mitte need, kes riskipreemia koguvad.

    parteiladvik on alati hästi elanud, kas siis kompartei voi reformi-rahvaliidu eesotsas. ma tahan öelda et keski lahmimine on ajupesu tagajärg "tarkadele" samamoodi nagu 500 eeki on ajupesu "lollidele". klannimajandus on enivei. mille poolest erinevad ryytli patud ansipi omadest? samas ansipi minevikus eriti ei sorita. ajakirjandus ON parempoolse kontrolli all. kõik liberaalse majanduse pooldajad peaks ju teadma, et ideaalne turg on paljude pakkujate ja tarbijate reguleerimata turg. eestis on sisuliselt duopol. aga see pidi igal turul nii minema, väitis yks marketingiguru, 2 juhtivat..

    fit, see troonimine põhineb millel? mis info och faktid sul on? uldine mulje uudistest? well, koolis on ka peksupoiss/edgar, keda koik peksavad, isegi teadmata miks/kuna koik ni teevad ja kedagi on ju vaja peksta sest adrenaliin möllab. on lihtsalt jobu eksole. pärast saab tast aga pangadirektor ja peksjad soidavad rekkaga. eksole. rocket scientistid kes pakivad junk bonde ymber kvaliteetv6lakirjadeks on ilmselt parempoolsed.

    see vaene kes 10k kuus teenib toodab ilmselt paska, nagu enamus hype ajal 10k teenivad. raha ta ju saab, aga suures plaanis hävitab väärtust, kuna raiskab resurssi omamata oskusi. samas voiks ju koik raha jagada koigi vahel ära ja vaadata mida siis tegema hakatakse. ilmselt inimesed hakkavad OSTMA. aga mida? kui on ära ostetud on see raha taas kelle käes? selle kes 10keek sai voi selle kes tegi midagi? lühiajaline edu ei ole sisuline. welcome to estonia.

    arvad et see töökäepuudus on nagu parempoolsete teene? äkki on nii, et hoolimata neist, on meil ikkagi see? lihtsalt koik kunnon mehed on läände tööle läinud, kuna eesti ärikeskkond ei suuda pakkuda rahudlavat sissetulekut. boss hummeriga, töölised miinimumpalgaga. parempoolsed on olnud pea kogu aeg voimul ja suutnud persse keerata raudtee. äärepealt ka eesti energia. nende idee on teha riigist rahapump. aga see ei ole eesti yhiskonnale kasulik, riik see on yhsikond, majandus on OSA sellest mitte 100%!

    edgar pole eriti voimul olnud, aga mida tema oleks perse keeranud? tallinnas läheb hetkel hullemini kui paltsu ajal? ma arvan et edgari juhtimisel oleks samamoodi meile tulnud odav rooci raha. samamoodi eurotoetused ja suhkrutrahvid. st mingitest juhtimisgurudest pole siin juttu. ja isamaalased.. well, head kolhoosid oleks ymber kujunenud ettev6teteks, kehvad aga ise surnud. miks oli neid vaja lohkuda? jne jne..

    meie keskond on selline, kus poliitikutest makro eriti ei soltu. soltub ainult kellele jagatakse raha. hetkel pakub kesk minu arvates õiglasemat jaotust kui reform. see ei tähenda aga, et kesk oleks bestest. reformi pooldajad on samasugused ajupestud kui 500eek pensionärid, aga reformi kiitjatel peaks olema ju haridus ja erudeeritus. mis siis oigustab nende ajupuudulikkust???

    ymeramees, munne leidub kõikjal. kus on hädaliste abistamist, seal on ka sharlatnid kes tavaliselt selle abi ära söövad. aga ka sellele on lahendus. aga ee ei ole oravapartei :) abivajaja ja parim laenu tagasimaksja on madalapalgaline kohusetundlik inimene, kes pole agresiivne. teda tallatakse jalge alla. abi saavad tihti aga enim röökijad ja rinnale tagujad - meil on demokraatia, demokraatia annab mulle oiguse! kohsutus well..

    ja mis on paar ee.. 5-15keek kuus damaget tootev perkonda erika tänaval (mis on muideks väga sheff koht, minge tsekkige neid maju ja arhitektuuri, ja noh, hiinakat ka nurgapeal!) näiteks billioni suhkrutrahvi k6rval? tema ytles mulle sitasti, mul oli ju oigus ta suguv6sa maha tappa?
  • ok, riq

    Olukord ei võimalda olla erapooletu. Kellegi poolt olles oled teisele vastu.
    Uusi võimalusi oma seisukoha õigsuses annavad nii ühe kui teise iidolid kuhjaga. Järelikult ka vastuseis süveneb. Omade eksimused antakse andeks.
    Aga eilse Foorumi hääletamine näitab minu meelest, et KeRa on lõhki pumbatud.

    Linn/maa, rikas/vaene vastuseis, heakene küll... aga nüüd veel tark/loll.


    :)
  • Kas poliitika , sealhulgas ka eestis pakutav , pole juba juba teid viinud arusaamisele , et see pole koht , kus tehakse õilsaid otsuseid . See on võim ja sellega kaasnev , mis on enamuse jaoks nii magus , kui silmad kinni paned . Ja selle juurde käivad alatud võtted ja halastamatu kalkuleerimine .
    Peamine sõnum oleks see , et kui tahad ennastarendavalt elada , siis hoia poliitikast eemale . Tee oma kodu korda , loe raamatuid , räägi naisega ühisest elust , mängi ja õpeta oma lapsi , aita oma vanemaid jne jne . Mille kuradi pärast on sul vaja anda hinnanguid , vaielda , rikkuda närve ja suhteid oma sõpradega mingite poliitikute diilide pärast . Alles siis , kui sul tekib reaalne võimalus midagi ära teha või ära hoida , siis tee seda . Ja siis tee seda kindlasti , mitte ära löö põnnama . Aga muidu ära riku oma närve .
    Aga ma saan aru , et raske on avastada enda jaoks midagi sobilikku ja sellest rõõmu tunda , mille kohta pole valmis variante pakutud/lavastatud :) Sest tunnetatud paratamatus ehk vabadus piirneb tavaliselt enamuse jaoks millegipärast etteantud variantide vahel valimisega . Tavaliselt siis enam ei viitsita mõelda , et keegi ei keela ju oma varianti välja töötamast ja seda valimast . Kehtib nii poliitika kui ka kõige muu kohta .
  • Rikast ja vaest ühendab see, et mõlemal on 1 hääl. Seega võimu on oluliselt lihtsam ja odavam endale saada, kui orienteerud pensionäride peale. Loeb kvantiteet, mitte kvaliteet. Kaagutad kõva häälega igal pool ühte, aga tegelikult teed teist. Lihtrahvas ei mõista niikuinii natukekenegi keerulisemaid skeeme mis lähevad kaugemale kui "500 krooni peo peale".
  • no mida, mida.....

    siin haiseb millegi järgi, mustad lendavad putukad jms

    urrrrrrrrrrrrrr!
  • Keskerakond on loonud uut tüüpi püramiidskeemi. Poliitilise.

    Postimees - "Leedo müüs oma neli suurt praami maha
    Saaremaa ettevõtjale Vjatseslav Leedole kuuluvad investeerimisfirmad müüsid Lääne-Eesti saartel reisijaid teenindavad neli suurt parvlaeva Arco Vara omanike arendatavale reederfirmale Euro Shipping. Tehingu maksumus on 350 miljonit krooni, millele lisandub käibemaks."

    Leedo on jõudnud sinna tasemele, kus hakkab saajaks, mitte andjaks.

    *irvitab*
  • riq, sa oled endiselt paadunud grafomaan :-)

Threads list

Cookies

LHV website uses cookies to provide you with the best user experience. By clicking "I accept", you consent to the use of all cookies. Read more about the principles of using cookies.

pirukas_icon