käibemaks ja selle lisamine arvele - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

käibemaks ja selle lisamine arvele

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kui mina eraisik küsin mõnelt firmalt pakkumise teatud töödele ja mulle öeldakse esialgu summa X ning pärast on see hoopis X + 18% kas see on õige ja loogiline? Saan aru, et firma puhul on nii. Eraisikuna küsides, mis see mulle maksma läheb oleks loogiline, et summa X jääbki lõplikuks summaks. Mitte arvet kätte saades ei ole see X+18%.
  • no tarbijakaitse seisukohalt tuleb tarbijale teada anda lõplik hind koos kõigi kaasnevate maksudega.
    Reaalses elus tuleb alati üle täpsustada, kas teenuse hind juba sisaldab käibemaksu või mitte.
  • Surfnet, Sul on mõistagi võimalus asuda seisukohale, et pakkumise summa oli X ning ning suurema arve tasumisest keelduda.
  • surfnet. see oleks sama kui sa läheksid poodi ja küsiksid palun mulle üks sai aga hind ilma käibemaksuta, ma olen eraisik.
    Ole nupukas iga teenuse hind küsi kirjalikult ja kirjalikus hinnapakkumises on puust ja punasega aru saada kas summa on ilma k/ta või +18%. Võta kõik pakkumised kirjalikult, siis jäävad ära need mõtetud tagantjärele targutamised, et me ju rääkisime nii aga tegelikult on naa.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon