Finantsnõustamine - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Finantsnõustamine

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • kes ja kus pakub finantsnõustamist? mis võivad selliste teenuste hinnad olla?

    kui mul oleks vaja paigutada 1MEEK, kas sellise summaga tasub nõustaja võtta. sooviks alustada äri, küll sooviks aga kulude-tulude hindamisel abi, samuti teada lisa võimalusi.

    nt. kas mul on võimalik teha investeerimishoius ning hoius panti pannes laenu võtta, et äriga alustada? Nt. investeerida miljon, hoiuse intressidest elatist saada (mingil määral tuge) ja kogu summa investeerida äritegevusse ning laenu näol seda tasakesi tagasi maksta.

    kas pangad pakuvad ka ise portfelli haldamise teenust ja kas 1Meeki-ga on sellel mõtet?
  • Kui tahad hakata ettevõtlusega tegelema, siis mingid ettevõtluskonsultandid peaksid olema näiteks EAS-is. Mis kulude hindamisel abi vajad? Juhul kui on mingi väga spetsiifilise tegevuse kuluarvestust vaja teha, siis on raskem abi leida, universaalsemate üldkulude arvestuseks piisab vast common sense'st ning saad ise kokku arvestada, lihtsalt võib aega minna.

    Raha paigutamise osas aitab (peaaegu) suvalise panga säästunõustaja. Privaatpanganduse läve ületab pankades minuteada kusagil alates 500 000 kroonine (SEB oli 500K, Hansas näiteks vist kõrgem) likviidsete varade kogum, seega äkki sellega kaasneb ka portfelli haldamise teenus. Kas 1 miljoni puhul sel mõtet on, pead ikka ise välja mõtlema. Eks tasu arvestamise põhimõtted ütleb pank samuti ära. Kui ise oma raha paigutada ei taha, siis miks ka mitte.
  • oskab keegi oma kogemustest öelda, kas 1Meek äri alustamiseks on küllalt hea aluspind?
  • LHV portfellialduse teenusega liitumiseks on portfelli soovitavaks mahuks alates 500 000 kroonist. Väiksemate summade korral saame samuti abiks olla ning leiame iga kliendile sobiliku lahenduse. Kõige lihtsam oleks ühendust võtta klienditugi@lhv.ee
  • upriidu 12/12/06 09:34
    mõtle pisut ise oma küsimuse üle järgi. sama hästi võiksid küsida kas 100 kr eest saan poest vajaliku kätte - it depends - kui lähed poodi leiba ostma siis jääb kõvasti ülegi, kui tahad aga uut suusavarustust siis jääb kõvasti puudu.
  • usun, et ei olnud raske aru saada, et ei küsinud otsest näpu näitamist mida sellega teha vaid pigem a'la "sellega saab teha kergesti äri (kasvõi igapäeva teenuse, konkurentsi pakkudes) millega normaalselt ära elab" või "see summa on piisavalt suur, et risk kõik kaotada, ja kõik äri alustamiseks mängu panna, ei tasu ära".



  • ei mõelnudki näpuga näitamist vaid seda et peaksid ikka vihjama millega tegeleda tahad. Transiidiäri selle summaga ei alusta kuid kui tahaksid näiteks kingsepatöökoja avada siis saab hakkama küll :)
    Erinevad ärisegmendid vajavad alustamiseks erinevalt ka algkapitali ning tagatipuks on ka erinevate riskiastmetega. Kõik sõltub sellest millega tegeleda tahad ja mida oskad, ilma nende andmeteta pole võimalik adekvaatset vastust anda.
  • Mõne veebiäri saab sellise summaga väga ilusasti püsti panna. Mitte et mul kogemust oleks aga olen lugenud neid edulugusi ja algsed investeeringud on nagu arvata suht väikesed. Kui endal kindel visioon puudub, nagu minul, siis ma ei näe mingit mõtet ise leiutada puhtalt sellepärast et rahasumma olemas on. Jään investoriks/kauplejaks edasi, ehk siis ükspäev toodan kiipe teine päev oman kasiinot, hetkel jälle Brasiilias lennu transpordi magnaat ;P

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon