Vene spioonid - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Vene spioonid

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • endine suursaadik venemaal mart helme esines täna avaldusega, et eesti majandus on läbi imbunud venemaa spioonidest. suur vend jälgib meid, mina magan nüüd püstol padja all...
  • Mart Helme "arvab", me kõik arvame aeg ajalt, on teatud isikud, kelle arvamused on keskmisest suurema kaaluga.
    Mul endal püstolit padja all pole, aga kaasaegne luure ja õõnestustegevus ei ole tõepoolest enam selline nagu spioonifilmidest nähtu.
    Kas keegi usub sinisilmselt, et meil Eestis tekkis soov äkki laulma hakata ja niimoodi NSVLst vabaneda? Selge see, et välisriikide osa selles oli, eriti USA.
    Mind ajas omal ajal naerma see kompartei poolt Hirvepargi vastu korraldatud meeleavaldus, kus inimesed seisid loosungitega AMEERIKA KÄED EEMALE ENSVst. Naerda ei ole siin tegelikult millegi üle-ükski riigipööre ei ole toimunud mitte kuskil ilma välisabita, olgu see siis rahumeelne või vägivaldne. Ka Oktoobrirevolutsioon Venemaal ei toimunud ilma välisabita.
    Mina tegelikult praegust olukorda hinnata ei oska, eks KAPO tea paremini. Mart Helme on ka vaid spekulant.
  • voib-olla olen paranoiline, aga saatan kannab oravaryyd :)
    PS! Kusagil struktuurides on kallutatud jõud..
  • Riq, mis parteide rüüsid veel "saatanad" kannavad ? Miks just reformierakond Su arust see on ?
    Ja üleüldse, miks arvatakse automaatselt et "saatan" midagi negatiivset ja halba on?
  • Martin Helme võiks ka midagi arvata. Ilmselt on vanal Mardil õigus, sest Martin käib juba pikemat aega ringi, tukk põues.

    Riq, tegelikult kannab saatan isamaalist rüüd. Selle taha on kõige lihtsam oma kurje kavatsusi peita.
  • See on üpriski huvitav, et nüüd mingi hüsteeria lahti on läinud. Helme kui marurahvuslusest pimestatud keskpäraste venesuunaliste teadmistega isik nägi ilmselt sobivat hetke, et end poleemika keskele asetada. Paradokslaalsel kombel räägib ta juttu, millele midagi otseselt ette heita ei saa. Tegu pole lihtsalt erilise uudisega.

    to: riq
    Oravarüü koha pealt - loe viimase ekspressi Filippovi ja Ranne artiklit.

    to: Velikij
    See ei ole sõda kus kaotajad surevad ja võitjad võtavad kõik. Selles sõjas keegi ei sure. Kaotajad lihtsalt mängivad võitjate mängureeglite järgi. Meie teatud majandussektorites juba mängime nende mängureeglite järgi. Could get better, could get worse. Probably will get worse.
  • Kristjan1, aga arendab teemat veel edasi näiteks nii:
    - mitte ükski lennuk pole kunagi alla kukkunud tehnilise rikke või piloodi vea tõttu, tegelikult
    - mitte ükski laev pole kunagi põhja läinud halva ilma tõttu, tegelikult
    - mitte ükski poliitik või tunnustamata teadlane pole iial surnud loomulikku surma, tegelikult
    - mitte ükski valitsus pole rääkinud oma rahvale TÕTT omal algatusel mitte kunagi, tegelikult

    soovid jätkata seda loetelu ?
  • oops, ununes,
    - mitte ükski vähegi kuulus meessoost riigijuht pole olnud heteroseksuaal, tegelikult
  • lisan veel niipalju, et inglise kuninganna on krokodill, tegelikult, kes sööb lapsi, tegelikult - palavalt armastatud David Icke kirjutas sellest
  • No näed, leidsimegi ühe sinilmse olendi ptriip näol, kes hirmsasti vihaseks sai, et tema laulva isa teeneid mina ei hinnanud.
    Su laulev isa oli kindlasti tubli mees ja mina talle midagi ette ei heida.
  • ttrust, kust sa v6tad et paha on yldse midagi mida peab vältima?
    kust sa v6tad et -40 kraadi on kylmem kui +50 kraadi?

    tegelikult ei tea keegi meist mis tegelikult synnib. ses suhtes on väited "toompeal tapetakse neitsisid" samaväärne väitega "toompeal neitsisi ei tapeta" see mida usud on su oma rikutuse tase, t6de saaks siis teada kui konkreetselt oleks teada kõik tegemised mis seal tehakse. on ebat6enäoline et seal tapetakse.. aga ikkagi?

    minu reformiviha on tingitud sellest, et tänu reformi majanduspoliitikale on eesti ebastabiilse ja tasakaalust väljas majandusega. see illusioon heaolust on v6rdeline narko tarbimisega - jah hetkel on hea, aga pikas perspektiivis paha. ja t6esti, isamaa ja tema erastamistehingud on t6esti kurjast. ja te voite mulle tuua kuulsaid teadlasi, aga mu kaine moistus keeldub uskumast seda illusiooni mis mulle öeldakse.

    samamoodi kui ma hindan inimest tema käitumise järgi kriisisituatsioonides ning minu vaenlase rollis, hindan ka riigi voimelkust kriisis. sober olla on lihtne alles vaenlane olles tulevad valja inimoomu varjukyljed..
  • Kristjan1, kahju küll aga mina näiteks ei arva et laulma hakkamise põhjustajaks olid välisriigid. Asi oli pigem nii et eks need välisriigid sudisid siin enam-vähem kogu nõuka-aja. Lihtsalt varem ei tekkinud erilist võimalust laulmisega pihta hakata ja nende sudimisel polnud erilist edu. Loomulikult ergutasid nad laulmist ka sel hetkel tagant aga selles et see nüüd järsku õnnestus, polnudki niivõrd neil teeneid kui pigem Gorbal kes sellise situatsiooni liidus tekitanud oli.
    Mul näiteks üks perekonnatuttav oli selline mees kes tsipa liiga vara laulma hakkas. Õnneks piisavalt hilja et saadati Siberi asemel Liidust välja(no siin oli abiks ka nende endi osav tegutsemine). Aga oleks veel paar aastat oodanud, oleks ehk temagi praegu poliitikas teiste lauljate kõrval.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon