Otsime traderit/analüütikut - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Otsime traderit/analüütikut

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Väike tradingufirma otsib USA turgude analüütikut. Tööülesannete hulka kuuluvad info analüüs ja tulevikus ka selle põhjal treidimine. Nõutav hea stressitaluvus, taibukus, kiire reaktsioon, nobedad näpud ja hea inglise keele oskus. Tööaeg kella 15-24. Palgavõimalused märksa paremad kui suurtes Eesti finantsasutustes.
    Soovitav varasem kogemus finantsturgudel kauplemisel ja fanaatiline huvi asja suhtes. Soovijatel saata CV ja kaaskiri teemal "Miks ma tahan töötada turuanalüütiku/traderina?".
  • Huvilistel saata info meiliaadressil: bor8531@yahoo.com
  • Marek, miks sa oma nime alt ei kirjuta? :)
  • Oelge otse v2lja,et vajate inimest,kes raha teeks ja te olete nous talle selle eest head palka maksma:)
  • firma nime võiks ikka avalikustada. samuti omaniku või tegevjuhi nime. muidu tundub väga kahtlane.
  • Hea oleks ka essee "Miks mul on vaja analüütikut"
  • Jah, minu viga, et ei täpsustanud andmeid, olen Marek Kallin, kes teab, see teab. 7a turukogemust, palju tõuse ja mõõnu. Kes on huvitatud hardcore daytradingust, andku teada :)
  • Marek Kallini esimene kuulsus tuli skandaalse ETA uudisega Nirvana laulja Kurt Cobaini surmast. Praktikant Kallin oli üks teate autoritest, mis lõppes tekstiga: "ETA hinnangul oleks popmuusika tasemele tunduvalt kasulikumad olnud Haddaway, DJ Bobo, Pearu Pauluse, Axl Rose'i, Heldur Jõgioja, Bryan Adamsi jne enesetapud."
    ETA lasi praktikandid lahti ning ja maksis Paulusele ja Jõgiojale 25 000 krooni solvamise eest.
    allikas EE
  • to U G

    millist vajalikku informatsiooni ma siit nüüd välja peaksin lugema? kel huvi säärase info järele googeldab ise, ei ole mõtet kõike, mis otsingumootorid annavad kohe siia plärtsatada.
  • sry, selle võib ära kustutada, lihtsalt selline kelmikas fakt, ei mõelnud halvasti.
  • ...kui endal juba strateegi välja töötatud, kuidas kindlalt plussis püsib, siis miks ma peaks sellega teistele kasumit teenima. Aga võõra raha eest "katsetada" on küll hea ju....
  • mõttekäik "kui ma ise olen jõle kõva mees, miks ma peaks teistele töötama" kehtiks ainult juhul, kui nendel "kõvadel meestel" on endal piisavalt kapitali, mida aktiivselt paigutada. Miskipärast aga arvan oma naiivsuses siiski, et kõigil helgetel peadel pole (veel) säärast kapitali, nii et sellesuunaline palgatöö pole sugugi väga rumal mõte.
  • üldiselt pole selle teema suhtes mõtet ironiseerida ja möliseda. algajale treiderile pakub Kallin lifetime opportunityt. kui keegi mõtleb tõsiselt treiderina leiba teenida, siis soovitan kandideerida.

    UG'l oli hea leid. see on klassika :)
  • Eesti Energia palgal on elektri-traderid :D

    http://www.ap3.ee/Default.aspx?link=http://www.ap3.ee/Default2.aspx?ArticleID=e74299c3-1f56-4cb2-8e99-bfc0881b6893

    "Liive sõnul on Eesti Energia palgal ka kaks kauplejat, kes iga päev jälgivad, mis Nordpoolil elektrihindadega toimub."

    See on ka hea lause: "Eile hilisõhtul lasti elekter kaablisse ja tänaseks on Liive sõnul 80 protsenti kaablist elektriga täidetud. "
  • to emgi

    Elektri kauplemine nii cash'na kui läbi tuletisinstrumentide on üsna sheff teema ja seda nii siin pool kui seal pool lompi. Seega iroonia Hr Liive poolt öeldu osas on kas teadmatus või lihtsalt kadedus. Pigem ülikõva kui EE on suutnud endale kasvõi ühe venna proffidest palgata kes suuretõenäosusega pole kohalik vend.

    Üldiselt on ka sel aastal boonuste trend selline, et enam makstud tegelasi tuleb toorainega kauplevate inimeste hulgast otsida. Valuuta, võlakirjad, aktsiad ja muud pudinad pole juba mitu head aastat institusionaalses maailmas see kõige "coolim" valdkond. Toorained, eletker, ilm, heitgaasid on teemad mis rule'vad täna täiega ja kus on ka vahendajate jaoks raha sees... veel. :-)
  • Tegemist on eksitusega mille on põhjustanud meedium kus oma mõtteid ja tundeid saab esitada ainult teksti formaadis. Ei ole ei irooniat, kadedust ega teadmatust (Liive ees suur respect. Kui EE ka poliitilisest kammitsast lahti saaks, saaks kogu EE tippjuhtide meeskond veel väga huvitavaid asju teha). Lihtsalt tõin välja huvitava infokillu mis illustreerib hästi, et kaubeldavate alusvarade ja setõttu kauplemis-proffessioonide spekter on laiem kui ainult USA aktsiad ja Euroopa aktsiad. Ja seda veel Eestis kus turgude vallas tööd leida on kordi keerulisem kui ükskõik millises suuremas finantskeskuses.

  • EE omandas Soome maaklerfirma Solidus, kes tegeleb põhjamaade energiabörsil NordPool kauplemisega
  • need EE treiderid ei ole mingid hot-shot TA mehed. Nad lihtsalt hedgevad EE toodangut. Sellise töö võib ka ahvile 10 minutiga selgeks õpetada.
  • Ütleme nii, et EE ei vajagi tõesti mingeid kauplemis-geeniuseid vaid pigem neid proffe kes loovad nö. majasisese framework'i ja protseduurid kuidas seda üldse teha. Esmapilgul tühised asjad aga ilma kogemuseta on neid paraku sigakeeruline tühja kohapealt kirjutama hakkata. Elekter ning ka muud uued huvitavad instrumendid polegi materjal hot-shot tüüpi kauplejatele kes näpp klaveril ja pulsimõõtja ümber kere kaupa teevad vaid pigem ongi flow forecasting & hedging. Samas peab see kuradima andekas ahv olema kes sellesse 10 mintiga suudab sisse elada. :-) Pigem on fundamentaalne analüüs ja turusentimendi prognoosimine selles businessis kordi tähtsam kui kauba enda tegemine. Selleps vist ongi veidi vale koht siin pikemalt sellest edasi jahuda.
    all folks.
  • Tänud kõigile, kes CV saatsid, praeguseks on sobiv tegelane leitud, aga võimalik, et lähitulevikus võtame veel inimesi juurde. Kel huvi, võib endiselt meilida.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon