suurima potentsiaaliga - OMXT - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

suurima potentsiaaliga - OMXT

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tõstataks teema, kus saaks tähelepanu juhtida rakettidele Tallinna börsil. Kuigi iga ettevõtte kohta on eraldi teema võiks minu arust olla ka eraldi teema, kus oleks kokkuvõtlikult välja toodud suurima potentsiaaliga investeerimise ideed.

    Isiklikult hakkasin jälgima TKM1T kui aktsia maksis alla 4 EUR; 4,9 peal oli kindel soov siseneda, kuid kahjuks planeeritud summasid ei õnnestunud muude kohustuste alt vabastada.

    Viimaste kuude jooksul siis mitu suur raketti olnud - TKM, Olympic ning viimase nädala Tallinna Vee liikumine.

    Ootaks kommentaare; kust tuleb järgmine pauk?
  • Isiklikult olen juba ammu oodanud PTA vastu suurema huvi tundmist. Reedel hakkas midagi ka juhtuma ... Kõik eeldused on olemas, et sellest saab sama edukas firma nagu Baltika. Strareegia on paigas.
    Ka Viisnurgalt ootaksin 2007/2008 aastal suuremat liikumist. Ilmselt käivitatakse teine liin ja kinnisvara arendus hakkab samuti kasumit suurendama
  • peale tallinki on tallinna börsil kõik aktsiad raketid
  • Suurema raketi start võib lihtsalt rohkem aega võtta :)
  • Kui antud teema vastu rohkem huvi, siis võiks mõni admin selle päeva teemade alla tõsta.
  • See "raketindus" on suht ajutine nähtus.Rohkem vaatan ikka fundamentaalset poolt ning olen viimasel ajal hakanud jälgima ka hinna liikumise trendi.Ma arvan,et väga hõisata ei maksa,tuleb tegutseda tasa ja targu.Hetkel on küll nii,et nii firmade kui ka tarbijate/investorite rahakotid üle ääre ajavad,kuid ei tasu unustada,et majandus toimib tsükliliselt,pidu ja pillerkaar ei saa kesta igavesti,peab olema valmis ka raskemateks aegadeks.Raketi jutt tekitab muidugi põnevust,kuid see võib tekitada ka uutes investorites suure eufooria,et näed sa "investeerimine on kullaauk, easy money",seepärast võiks seda teemat arutada minu arvates tagasihoidlikumalt.Kuid kui rääkida teemast (tagasihoidlikult), siis ootaks sel aastal head tõusu Harju Elektrilt, kuna eelm. aasta ta oli praktil. tähelepanuta.Firma potentsiaal on hea,muret tekitab vaid väike likviidsus.
  • Väikene likviidsus oli ju enne spliti ka TKM-l (parandage kui eksin). Nüüd aga käibed küllaltki suured.

    Kas keegi viitsib üldse kommenteerida Kaubamaja viimase aja tõusu. Olen küll jälginud viimaseid liikumisi/uudiseid/foorumeid, kui enne spliti oli tükk aega vaatlusest väljas. Oli suht stabiilne, pigem langustrendis. Viimased tulemused on olnud väga head. Kas tõusule aitas pigem kaasa spit või ei olnud spliti eelsed tulemused võrreldavad preaguste tulemustega? Ajalooline info puudub.

    Jah, sõnastasin "rakett" tiba halva-maiguliselt. Siiski võiks seda teemat võtta kui investeerimisalast arutelu, mitte easy money jahti. Eelkõige, mis on paarist kuust kuni aastase perspektiiviga tõenäoliselt kõvasti suurema potentsiaaliga kui ülejäänud turul olevad aktsiad.
  • Lugege palun investorite kommentaare 1997. aasta alguse Eesti börsilt, võrrelge seda enda jutuga praegu ja siis saate ehk aru, kui loll on siit turult rakette otsida :) Targemad lehvitavad juba tiibu...
    Aitäh, head ööd!
  • HAE juhid on old school mehed. Asju võetakse rahulikult, mitte ei tormata buumiga ummisjalu kaasa. Ajalugu näitab, et sellised elavad kehvemad ajad kindlasti üle. Lemmingud võivad elada, kuid ei pruugi.
    Viimasel ajal on suured numbrid nii mõnelgi mehel pea sassi ajanud. Tehakse utoopilisi laienemisplaane, raisatakse raha lollustele ja tuntakse ennast muidu vabalt. Usun, et isegi majanduskasvu aeglustumine (toonitan, mitte langus/krahh, vaid aeglustumine), toob inimeste reaalsustaju tagasi.
    Kuna HAE ei pinguta lemmingute lõbustamise nimel, siis ei usu aktsia järskudesse tõusudesse, mida tavaliselt põhjustavad mõttetud (etteaimatavad) uudised. Pigem käib HAE tõus majandustulemustega käsikäes.
  • to: upriidu
    Kaubamaja on kasvuaktsia ning sügisel hakkas rahvale kohale jõudma, et 2006a tulemused tulevad päris head. Samuti tehti aktsiate split ja avaldati plaane firma laiendamise kohta tulevikus. Koos muude aktsiate tõusuga, hakkas ka kaubamaja aktsia tõusma. 2006a suveks oli Kaubamaja aktsia ära unustatud, mai kuu oli isegi tuntav langus börsil, aktsia "avastati" suht hilja.
  • eks iga mees peab oma laksud ise saama, riski-tulu suhe on Eestis ammu paigast ära ja kellel vähegi kogemust, täna siia turule ei roni.
  • "Samuti tehti aktsiate split"

    ttrust, eelmine oli liiga väike split, ootaks sellelt aastalt ikka suuremat splitti, siis on loota, et selle aasta tõus on ikkagi kobedam kui eelmine aasta...
  • To: Aatom. Sa õpi loetust aru saama.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon