Veab tõesti - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Veab tõesti

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Äripäeva kaasautorina tahaksin kommenteerida,et LHV on hoolimata hiljutisest skandaalist väga hästi läinud.Kuid kas see edu on ka pikemalt stabiilne ja pank usaldusväärne?Kommenteerige...
  • Kas Rõtov pani Äripäeva kaasautoreid usaldusväärsusest esseed kirjutama?
    Aga mis puutub LHV-sse, siis on tegu väga ebastabiilse isendiga ning usaldusväärsusest ei saa juttugi olla!
    Seepärast raha siin hoiangi.
  • Kontekstiga haakuv foorum: http://www.lhv.ee/forums/index.cfm?id=66686#862
  • Ah? Kui see nali pole, siis on see hea nali ikka küll.
    Tõlge: "Keerasime paraja käki kokku. Ajasime faktid sassi, mõtlesime ise pool lugu välja, kajastasime oma väljamõeldist faktidena, kõik selle nimel, et skandaali tekitada. Aga kuradi jama, LHV -l läheb ikka hästi. Mis jama see nüüd on?!?".
  • Mõnus huumor.

    Üldiselt ei saa aru millisest skandaalist käib jutt? Kas Versio võlakirjade "skandaalist" mille puhul ÄP fakte meelevaldselt ja valesti tõlgendas ning mulli ise suuremaks puhus? Tegemist oli kõigest ühe investeeringuga paljudest mis rebiti kontekstist välja ja eksponeeriti kui märkimisväärset kahju viitamata kordagi sellele, et LHV pensionifondid on üldiselt teistest fondidest paremat tootlust pakkunud. Või LHV siseinfo "skandaalist" kus Kristjan Lepiku kohtusasi lõppes tegelikult süüdimõistva otsuseta ja Oliver Peegi oma veel käib (aga noh, mulli võib ju ikka puhuda ja inimesi ette vangi mõista/süüdlaseks tembeldada).

    LHV kaasfoorumlasena tahaksin kommenteerida ja küsida, et kas Äripäev kavatseb loobuda imelikust eesmärgist saada SUURIMA LEVIGA ÄRILEHEKS MAAILMAS PER CAPITA ja keskenduda selle mida lugejad tegelikult tahavad: toekam sisu, põhjalikum analüüs. Ehk siis: loobuge kvantitatiivsetest püüdlustest ja pöörake tähelepanu kvaliteedile. Küll siis ka tiraaźh kasvab.
  • Vaata Eesti Ekspress rubriik "Nagu kaks tilka vett" (eelmine nädal).
    Nüüd me siis teame kes Rõtov on ja miks sellised artiklid Äripäevas ilmuvad! :)
  • Oeh... (hoiatus:sisaldab natuke irooniat ja sarkasmi)

    Vat vahel on olemas ka asutused millele skandaalid peale ei hakka, sest on olemas ka inimesed kes oskavad asjade sisu ja tausta näha.

    Ehk siis, taksojuhtides võib skandaal tõepoolest elevust ja poleemikat tekitada, aga investorid üldjuhul siiski analüüsivad ja arvutavad ja kalkuleerivad. Investor kes ilma kalkulatsioonita ning riske hindamata teeks investeeringuid ning iga skandaalikese peale kohe müüks, ei ole suuteline eriti pikalt vastu pidama ilma et kaotaks kõik oma investeeringud.

    Kuna mõndade inimeste jaoks on ÄP oma margi täis teinud, ajades omavahel segamini käivet ja kasumit ning tehes skandaale ja pretendeerides kollaseks kirjanduseks siis ÄP artikleid vahetevahel eriti tõsiselt ka ei võeta.

    Pigem hr investeerimisrebane seleta ÄP edu selliste ränkade apsakate tagajärjel ja võiks ka lahti seletada siiski kes on ÄP sihtgrupp :)
  • Äripäeva tase on sellepärast madal, et tal Eesti turul konkurents puudub. EPL kolmapäevane majanduslisa oleks ainuke konkurent vist. (Ülejäänud on ajakirjad - Ärielu ostis vist kohukesemagnaat ära niiet see vist muutub ka saastapakikeseks.) Kes on seda lehte varem tellinud see tellib vanast rasvat edasi sest midagi muud tellida lihtsalt pole.

    Kunagi oli üks hea ajakiri nimega "Luup" mille ostis Postimees ja muutis selle mingiks küsitava väärtusega nädalalõpulisaks.
  • LHV kliendina tahaksin kommenteerida,et Äripäev on hoolimata hiljutisest skandaalist väga hästi läinud.Kuid kas see edu on ka pikemalt stabiilne ja väljaanne usaldusväärne?Kommenteerige...

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon