Vajad asjalikku noort oma meeskonda? - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Vajad asjalikku noort oma meeskonda?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Lp foorumlased,
    Vabandan ette ning tunnistan, et siinkohal ei ole võib-olla tegemist just kõige parema meediumiga edastamaks allpool toodut, kuid teen seda siiski kuna arvan siin foorumis leiduvat hulgaliselt ettevõtlikke inimesi.

    Kõikjalt võib lugeda, kuidas Eestis valitseb tööjõu puudus ning töökäsi ja –päid on puudu. Kui nõudlus ületab pakkumist, siis sooviksin testida ka traditsionaalse skeemi, kus tööotsija läheb –pakkuja juurde, tinglikku ümberpööramist. Ehk, kas kellelgi oleks vaja oma meeskonda ettevõtlikku ja taibukat noort inimest? Olen kaubelnud börsidel ca 4 aastat, aktiivsemalt küll viimase kahe aasta jooksul - valdan antud valdkonda hästi. Olen tegelenud väiksemal määral ka veebiprojektidega. Omandan Tartu Ülikoolis rahanduse ja arvestuse bakalaureuse kraadi ning on suur soov omandatud teooriat praktikas rakendama hakata.

    Kui suutsin kelleski väikest huvi tekitada, siis kirjad on oodatud aadressil a30921@ut.ee ning heameelega saadan soovi korral ka oma CV.


    -----------------------------------------------------
    Ennetamaks vastavasisulisi postitusi ütlen kohe ära – ma ei otsi tööd traditsionaalsel viisil läbi CV Online jne seetõttu, et sooviksin pigem leida huvitavaid projekte ja ettevõtlikke inimesi, kelle käe all õppida ning anda ka omaltpoolt maksimaalne panus. Puudub tungiv vajadus ükskõik millises ettevõttes elamisraha teenida.
  • Street alles hiljuti otsis siin endale noort agarat aktsiakauplejat, kas Sa ennast talle ei pakkunud?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon